dFactory Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 To whatsapp είναι ένα χρήσιμο messaging application το οποίο αντικαθιστά τα SMS μεταξύ των χρηστών του whatsapp και βέβαια αντίστοιχα κατεβαίνει το κόστος χρήσης του κινητού για γραπτά μηνύμα καθώς για την αποστολή τους δεν χρεώνεστε με sms άλλα με data. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να αποστέλλετε και φωτογραφίες κατά διάρκεια του chat σας, άλλα και να ανανεώνεται το status σας ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Επίσης το application διαθέτει και delivery report για να γνωρίζεται εάν το μήνυμα σας παραδόθηκε επιτυχώς ή μη. Το whatsapp messaging application μπορείτε να το βρείτε εδώ dFactory Web and Mobile Services Ltd http://dfactory.gr
manost Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Γνωστή εφαρμογή, με την αποστολή μηνυμάτων να γίνεται δωρεάν, ανάμεσα σε όλες τις συσκευές που την υποστηρίζουν (μπορώ να στείλω χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα από Deire σε iPhone και το αντίστροφο και ας χρησιμοποιούν διαφορετικό λογισμικό). Απλά η εφαρμογή είναι περισσότερο διαδεδομένη στο εξωτερικό όπου οι χρήστες έχουν συνεχώς ανοιχτό το Wi-Fi στις συσκευές τους. Εδώ στην Ελλάδα λίγο το ότι δεν έχουμε πάντα πρόσβαση σε κάποιο wireless router, λίγο το ότι ακόμη είμαστε 'μαλλωμένοι' με την ιδέα του ανοιχτού Wi-Fi επί 24ωρου, λόγω κυρίως γιατί αυτό αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να φορτίζουμε αρκετά συχνά (κάθε μέρα) το κινητό, δεν είναι τόσο γνωστό στον κόσμο. Ίσως ν' ανέβει τώρα στην εκτίμηση του κόσμου που 'κόβονται' τα πακέτα με τα δωρεάν sms. Ps. Πάντως είμαστε από τις λίγες χώρες που ασχολούμαστε με sms. Στο εξωτερικό, λόγω αυτού που έγραψα παραπάνω, του συνεχούς ανοιχτού Wi-Fi, όλοι επικοινωνούν με email.
nikoskon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Θα συμφωνήσω στο υστερόγραφο. Επίσης όλοι βάζουν data plans για σερφάρισμα και κάνουν την ζωή τους δύσκολη με τα SMS/MMS. "email" ladies and gentlemen, "email"...
louros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 +1 Να δω πότε θα εκσυχρονιστούμε.Βέβαια εγώ και 3g always up,βέβαια θα μου πεις αυτό έχει ακτινοβολία...
gorillaz_gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 επίσης μετά κ την πρόσφατη εμπειρία μου, στο εξωετερικό , δεν "σκοτώνονται" για χρόνο ομιλίας, αλλά για καλύτερα data plan. Συνήθως είναι στο 1GB! οπότε κ email κ whatsapp στο full!!
manost Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 επίσης μετά κ την πρόσφατη εμπειρία μου, στο εξωετερικό , δεν "σκοτώνονται" για χρόνο ομιλίας, αλλά για καλύτερα data plan. Συνήθως είναι στο 1GB! οπότε κ email κ whatsapp στο full!! Η αλήθεια είναι δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ο λόγος να χρησιμοποιώ το whatsapp, όταν μπορώ να στείλω email
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.