Γιάννης Μ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Καλημέρα, Μια γνώμη .... επεξεργαστής intel core 2 duo E7500 στα 2,93GHz με μία μνήμη 2gb DDR2, αργεί πολύ να φορτώσει το office 2007. Θα βοηθήσει αν προσθέσω μνήμη; μπορώ να βάλω μία ίδια με αυτήν που έχει επιπλέον; ευχαριστώ
rafail1994 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Το office δεν πάνω από 100mb ram δεν χρησιμοποιεί οπότε δεν υπάρχει λόγος. Τώρα που το άνοιξα εγώ χρησιμοποίει 20mb
Γιάννης Μ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 πως εξηγείται τότε να κολλάει στο άνοιγμα;;; φαντάσου ότι μόλις πριν μια βδομάδα έκανα format! Εγώ σκέφτηκα ότι έχοντας άλλα προγράμματα να τρέχουν όπως winfax και explorer, τραβάνε αυτά όλη την μνήμη άρα χρειάζεται επιπλέον... παίζει να φταίει που έχω xp και τρέχω τα office 2007;
rafail1994 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Όχι δοκίμασε να το ανοίξεις χωρείς να τρέχεις τίποτε άλλο και πες μου αν άνοιξε ποιο γρήγορα
Γιάννης Μ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 το δοκίμασα... χωρίς να τρέχει τίποτα άλλο κάνει 25 - 30 δευτερόλεπτα να ανοίξει το word, το excel ανοίγει κανονικά. Όταν έχω κι άλλες εφαρμογές το word μπορεί να κάνει και 1,5 λεπτό... προφανώς έχεις δίκιο και δεν είναι η μνήμη αλλά τι σ...τα είναι;
rafail1994 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μπορεί ο δίσκος μπορεί να είναι .Πόσες διεργασίες τρέχεις ;
Γιάννης Μ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 διαδιακασίες 49, χρήση CPU 1%, Εκχώρηση μνήμης 653Μ/3939
rafail1994 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Η διεργασίες είναι μια χαρά οπότε .Για κατέβασε το hdtune και δες αν θα βγάλει οκ τον δίσκο
Γιάννης Μ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 λέω να κάνε απεγκατάσταση των office και να τα ξαναβάλω
rafail1994 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δοκίμασε το άλλα δεν νομίζω να γίνει κάτι
Γιάννης Μ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 το hdtune δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα έκανα ξανά εγκατάσταση των office και τα ίδια $%*&@#$ έχω αηδιάσει ... τι σκ..α έχει γίνει;;; όλα τα άλλα προγράμματα τρέχουν κανονικότατα... στο fortmat που έκανα είχα αποθηκεύσει όλους τους drivers με ένα πρόγραμμα το drivemax και τους ξαναέβαλα από εκεί.. παίζει να κληρονόμησα τα προβλήματα που είχα και πριν το format λόλω αυτού;
zanzavar Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Η ο σκληρός έχει .....κλείσει εισιτήριο για μακρινό ταξίδι ή έχεις κανά περίεργο προγραμματάκι (βλπ. ιός, maleware etc) και αφού έχεις περάσει drivers από την παλιά εγκατάσταση πιθανό να έχει μείνει κάτι. Η λύση είναι μία iso image του λειτουργικού αφού τελειώσεις με τους drivers και τα βασικά προγράμματά σου. Εγώ είμαι φανατικός οπαδός του γνωστού Norton Ghost. Έχω γλυτώσει πολλές ώρες αν όχι μέρες από τη ζωή μου να περιμένω να τελειώσει η διαδικασία του format/drivers/βασικά προγράμματα. Η απόκριση στα υπόλοιπα προγράμματα πως είναι?? Αν δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα και αλλού, τότε ψάξε για άλλο Θείο!
Γιάννης Μ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Η ο σκληρός έχει .....κλείσει εισιτήριο για μακρινό ταξίδι ή έχεις κανά περίεργο προγραμματάκι (βλπ. ιός, maleware etc) και αφού έχεις περάσει drivers από την παλιά εγκατάσταση πιθανό να έχει μείνει κάτι. Η λύση είναι μία iso image του λειτουργικού αφού τελειώσεις με τους drivers και τα βασικά προγράμματά σου. Εγώ είμαι φανατικός οπαδός του γνωστού Norton Ghost. Έχω γλυτώσει πολλές ώρες αν όχι μέρες από τη ζωή μου να περιμένω να τελειώσει η διαδικασία του format/drivers/βασικά προγράμματα. Η απόκριση στα υπόλοιπα προγράμματα πως είναι?? Αν δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα και αλλού, τότε ψάξε για άλλο Θείο! ο σκληρός είναι μια χαρά, και εγώ φοβάμαι ότι κάτι παίζει με την μεταφορά των drivers αλλά την λύση που είπες δεν την κατάλαβα.. εννοείς να ξανακάνω format με κάποια άλλη διαδικασία; τα υπόλοιπα προγράμματα τρέχουν μια χαρά... κατάρα...
Nikdev Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μπές regedit και τσέκαρε το Run στα Windows. Άνοιξε το msconfig και βγάλε τα περιττά. Δες αν στο μενου εκκίνηση έχει καποιο περιττό resident του Office. Τσέκαρε το Antivirus-Firewall, αν κάνει σκαν σε αρχεία εφαρμογές κατά το άνοιγμα. (κάνε μια δοκιμή και απενεργοποιησέ το). Δοκίμασε σε safemode και δες τον χρόνο εκκίνησης του Ms Word. ΥΓ.Ένας SSD είναι η καλύτερη λύση στο πρόβλημά σου...
Γιάννης Μ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μπές regedit και τσέκαρε το Run στα Windows. Άνοιξε το msconfig και βγάλε τα περιττά. Δες αν στο μενου εκκίνηση έχει καποιο περιττό resident του Office. Τσέκαρε το Antivirus-Firewall, αν κάνει σκαν σε αρχεία εφαρμογές κατά το άνοιγμα. (κάνε μια δοκιμή και απενεργοποιησέ το). Δοκίμασε σε safemode και δες τον χρόνο εκκίνησης του Ms Word. ΥΓ.Ένας SSD είναι η καλύτερη λύση στο πρόβλημά σου... ευχαριστώ αλλά βρήκα ήδη την μόνη σίγουρη λύση στο πρόβλημα.. τράβηξα ένα format (ξανά δυστυχώς) και όλα είναι οκ. Η εμπειρία μου από το θέμα είναι να μην ξαναχρησιμοποιήσω πρόγραμμα για αυτόματη αποθήκευση και επανεγκατάσταση των drivers. Πολύ βολικό θεωρητικά αλλά στην πράξη ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.