Προς το περιεχόμενο

Αξιζει να γινει αναβαθμιση;;

nrkmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα μου κάηκε το τροφοδοτικό(400w multirama) και επειδή ο υπολογιστής είναι αρκετά παλιός ήλπιζα μήπως μπορώ να τον βελτιώσω λίγο. Με μια πρώτη μάτια είδα ότι δε μπορώ να κάνω και πολλά ουσιαστικά πράγματα.

Ο υπολογιστής πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για ελαφρύ gaming (ότι σηκώνει) για πλοήγηση στο διαδίκτυο,για καμιά ταινιούλα και για απλό προγραμματισμό.

Χαρακτηριστικά:

ram:2*αυτη twinmos 512mb

1*αυτη twinmos 1gb

mb :gigabyte ga 945p ds3

gpu:7300le

και τελος

cpu:intel core duo .

κάθε πρόταση καλοδεχούμενη.

Δημοσ.

Αναβάθμιση στο μόνο που αξίζει για να δεις διάφορα είναι στην μνήμη ram, επεξεργαστή, κάρτα γραφικών .Την ram να τα κανείς τουλάχιστον 3gb δηλαδή άλλο ένα gb και να βάλεις μια καλύτερη κάρτα γραφικών για τον επεξεργαστή ναι μεν θα δεις διάφορα με έναν τριπυρινο άλλα δεν αξίζει γιατί θα σου βγει γύρο στο 120Ε.Για την κάρτα γραφικών μπορείς να δόσεις κάνα 150Ε αν σκέφτεσαι σε λίγο καιρό να πάρεις καινούριο pc

Δημοσ.

Αν αλλάξω κάρτα βάλω και μνημη ακόμα 1 GB θα δω κάποια διαφορά;

Τι κάρτα προτείνεις ;

edit:το pc πάνω έχει ενα Tv tuner και μια καρτα ασυρματου δικτυου d link.

Δημοσ.

Εχω phlips 190x6 με αναλυση 1280 x 1024 pixels.Ξερω οτι ειναι παλια και εχει ερθει ωρα αλλαγης.

Επαιζα αρκετα παιχνιδια το τελευταιο που επαιξα ηταν το LoL και μαλιστα πολυ ικανοποιητικα.

Δημοσ.

Θα μεινω ετσι οπως ειναι απλα θα αλλαξω τροφοδοτικο ωστε να κανω τη δουλεια μ μεχρι να μαζεψω λεφτα να παρω ενα σοβαρο μηχανημα.

τι τροφοδοτικο να παρω;

Link

Εχω xp.

Δημοσ.

nrkmaiden όπως καταλαβαίνεις είναι λίγο δύσκολο να προτείνουμε κάποιο τροφοδοτικό αυθαίρετα το οποίο θα είναι κατάλληλο και για την επόμενη αναβάθμιση,χωρίς να γνωρίζουμε από τι θα αποτελείτε και για ποιο σκοπό θα προορίζετε,εκτός αν υπερβάλουμε... http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200003349 .Από κει και πέρα το τροφοδοτικό που διάλεξες δεν είναι καλή επιλογή.

Δημοσ.

θελω ενα τροφοδοτικο που δε θα μου προκαλει προβληματα τιποτα αλλο.Απο οτι καταλβα δεν αξιζει συμφωνα και με τα λεγομενα του Rafail1994 να κανω καποια αλλαγη γιατι οι διαφορες θα ειναι μικρες.

Δημοσ.

θελω ενα τροφοδοτικο που δε θα μου προκαλει προβληματα τιποτα αλλο.Απο οτι καταλβα δεν αξιζει συμφωνα και με τα λεγομενα του Rafail1994 να κανω καποια αλλαγη γιατι οι διαφορες θα ειναι μικρες.

Άρα να υποθέσουμε ότι δεν σε νοιάζει να το κρατήσεις και για την επομένη αναβάθμισή σου,αν είναι έτσι ορίστε ένα φθηνό και δοκιμασμένο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-Elite-Power-RS-400-PSAP-J3-400W-PSU.htm .Αν είσαι ευχαριστημένος με το παρόν σύστημά σου μην κάνεις κάποια αλλαγή.

Δημοσ.

Μα και να κανω οι διαφορες θα ειναι ελαχιστες, εκτος και αν εχεις κατι να προτεινεις διαφορετικο απο τον συμφορουμιτη rafail1994.

Δημοσ.

Καλά σου είπε,αφού είπες ότι είσαι ευχαριστημένος με το παρόν σύστημά σου ή τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα από τα λεγόμενά σου: ''Επαιζα αρκετα παιχνιδια το τελευταιο που επαιξα ηταν το LoL και μαλιστα πολυ ικανοποιητικα''.

Εξάλλου ο επεξεργαστής και η ποσότητα μνήμης(για xp) είναι μια χαρά και η κάρτα γραφικών που έχεις σου επαρκεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...