Carebear Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας. Να τα παρω απο την αρχη... Φευγω για κανα 10λεπτο απο το δωματιο και οταν γυρισα το pc εχει κανει reboot μονο του. Μαλιστα μου εβγαλε και να διαλεξω safe/normal/κλπ mode. Περιμενοντας να μπει στα windows (7,64bit) βλεπω πρωτη φορα να μου βγαζει μηνυμα "express gate is not installed..." κατι τετοιο, δεν θυμαμαι κατα λεξη. Γιατι εγιναν αυτα; Να βαλω express gate που μου ζηταει; Εψαξα να κατεβασω express gate για win7, και ειδα οτι λενε πως πρεπει να κανεις κατι διαφορα στο bios κλπ. Επειδη ομως δεν ξερω απο αυτα, ειπα να ρωτησω εδω για να μην κανω βλακεια στο installation. Ευχαριστω για οποια βοηθεια
blacksuede Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 το express gate είναι μία ελαφριά διανομή linux που χρησιμοποιεί η asus στις μητρικές της... εγώ δεν το έχω κάνει εγκατάσταση και για να μην καθυστερεί στην εκκίνηση το pc το έχω απενεργοποιήσει από το bios... Αν δεν στο εμφάνιζε παλιότερα, ενδεχομένως να έγινε κάποιο restore στο bios και για αυτό να στο εμφανίζει, οπότε μπες στις ρυθμίσεις και απενεργοποίησε το εκ νέου
Carebear Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 aha i c, thanks αφου δεν χρειαζεται δεν θα μπλεξω να το βαλω. οσο για το BIOS νταξει τωρα δεν χαλασε ο κοσμος για 3 δευτερολεπτα. γιατι τοσο κανει =\
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.