Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά εφαρμογών στην SD adroid 2.1 -ΟΔΗΓΟΣ-

venumis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

φιλε μου ειναι πραγματικα πολυ καλος ο τροπος που εχεις βαλει μιας και ειναι για αρχαριους...αλλα εχω μια ερωτηση (sorry αμα ειναι βλακια μιας και δεν πολυ ασχολουμε) λοιπον το εκανα και φενεται να ειναι ολα καλα στο κινητο απλα απο την ωρα που αρχισα να τις μεταφερω στην sd δεν τις βλεπω καθολου? κανω κατι λαθος?που πανε οι εφαρμογες και απο που τις εκτελεις μετα. εχω x10i mini

ευχαριστω προκαταβολικα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά πραγματικά 1000 συγνώμη που δεν απάντησα στις τόσες ερωτήσεις, για προσωπικούς μου λόγους δεν έμπαινα στο insomnia, εντελώς τυχαία είδα σήμερα όλες αυτες τις ερωτήσεις και δεν ξέρω τι να κάνω !!!

Ελπίζω οι περισσότεροι να λύσατε τα προβλήματα που σας είχαν βγει !!

Κάποιοι δεν βλέπατε τις εφαρμογές με το που τις περνάγατε γιατι σε παλιότερη εκδοση του link2sd ήθελε το κινητό επανεκκίνηση, απο μια αναβάθμιση και μετά (εκδοση του link2sd)δεν χρειάζεται, ολα γίνονται αυτόματα..

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Μπράβο παρα πολυ καλος και αποδοτικος οδηγος!!!Εχω που τον χρησιμοποιησα και ουδεν προβλημα!!! Σου αξίζουν πολλα συγχαρητηρια!!!

Εχω ομως μια ερωτηση να κανω μόλις εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δυστηχως το μονο που δεν σβηστηκε ηταν η εφαρμογή super user και θα πρεπι οπωσδηποτε να την σβησω ετσι ωστε να ξαναεχω την εγγυηση.

Μπορει κανεισ να με βοηθησει πως να την σβησω εντελως ετσι ωστε να μην φαινεται για να εχω και παλι την εγγυηση???

----> SOS <----- παιδια .....

Ευχαριστω εκ των προταιρων.

Μπράβο παρα πολυ καλος και αποδοτικος οδηγος!!!Εχω που τον χρησιμοποιησα και ουδεν προβλημα!!! Σου αξίζουν πολλα συγχαρητηρια!!!

Εχω ομως μια ερωτηση να κανω μόλις εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δυστηχως το μονο που δεν σβηστηκε ηταν η εφαρμογή super user και θα πρεπι οπωσδηποτε να την σβησω ετσι ωστε να ξαναεχω την εγγυηση.

Μπορει κανεισ να με βοηθησει πως να την σβησω εντελως ετσι ωστε να μην φαινεται για να εχω και παλι την εγγυηση???

Έχεις παραμείνει με ρουτ ή το έχασες?

Η superuser δεν βγαίνει εύκολα, συνήθως πρώτα κάνεις unroot με το πρόγραμμα που χρησιμοποίησες για να κάνεις ρουτ (οπότε βγάζει και την su) ή φλασάρεις το κινητό με τη μαμά ρομ (αν έχεις π.χ. sony ericsson το κάνεις μέσω της εφαρμογής PC Companion).

• 8 μήνες μετά...

συγνωμη για την ενοχληση! απλα δεν καταλαβ πως θα το κανω,! θα κατεβασω αυτο το MiniTool. και θα βαλω την καρτα μνημης μου στο πσ.! μετα θα ανοιξω το προγραμμα και θα κανω κτ που δν καταλαβα! μετα θα την βαλω παλι στο κινητο την καρτα μνημης.που θα εχω το link2SD και θα λειτουργει?! αχ συγνωμηη αλλα δεν καταλαβαα:| μπερδευτικα!

• 6 μήνες μετά...

καλησπερα και απο εμενα εκανα ενα προς ενα τα βηματα που αναφερει ο φιλος στην αρχη.πριν ξεκινησω εκανα ενα backup ολων των αρχειων μου βιντεο φωτο κλτ αφου εκανα το partition τα ξαναπερασα απο τον υπολογιστη στην καρτα εβαλα την καρτα στο κινητο link2sd επιλογη και επανεκινηση απο εδω και περα θελω να ρωτησω το εξης ενω μπορω να μεταφερω τις εφαρμογες κανονικα ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ πουθενα τα αρχεια μου φωτο βιντεο κτλ εχω κανει κατι λαθος στην αντιγραφη η πρεπει να τα περασω μετα την τοποθετηση της καρτα απο τον υπολογιστη στο κινητο??????????

Αν έβαλες ξανά τα αρχαία που είχες κάνει backup ,φωτογραφίες κτλ θα πρέπει να τα βλέπεις κανονικά. Από το pc τα βλέπεις τα αρχεία στο partition της καρτας ?

Κάνε και μια επανεκκίνηση πάλι στο κινητό σου.

• 4 μήνες μετά...

Τρέξε πάλι το Super One Click,σύνδεσε το κινητό σου με την επιλογή εντοπισμός σφαλμάτων μεσο USB και πάτα unroot απο το Super one click. Μετα απο 1 λεπτό κλείσε το κινητό σου.Οταν το ανοίξεις θα εχει φύγει το SuperUser.

• 7 μήνες μετά...

Εγω εχω ενα προβλημα βαζω τν micro sd στ υπολογιστη ανοιγω κ το προγραμμα ομως δν μπορω να επιλεξω τπτ ,επισης δν μπορω να κανω διαμορφωση την καρτα γιατι λεει οτι δισκος εχει προστασια εγγραφης τι να κανω??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...