kage Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 (στην ουσια τα παιρνουν απο wikipedia.αλλα γενικοτερα εχει το καλυτερο format)αυτοι στο mftm γραφουν δικες τους κριτικες για καθε ταινια ή απλα αντιγραφουν απο αλλα σιτε?καλο blogoformat. μερικα ακομη gr cinemag,myfilm,cinemanews,cine,filmboy αλλα αυτo που εχει περισσοτερες κριτικες απο χρηστες ειναι το athinorama
nomisteraki Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 γιατι το θεωρείς λογικό να αποφασίζεις να δείς μια ταινία ανάλογα με τις ψήφους της στο imdb ? :/
xavier Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 εγω χρησιμοποιω πολυ και το http://twitchfilm.com/ γιατι παρουσιαζει και πολλες περιεργες ταινιουλες για τις οποιες πιθανον να μην μαθαινα απο οπουδηποτε αλλου...γιατι δεν χρειαζομαι κριτικη για το ινσεπτιον(θα το δω ετσι και αλλιως) και θα αποφαισω απο μονος μου... αλλα θελω μια κριτικη π.χ. για το la antena και να ανακαλυψω ενα μικρο διαμαντακι...
kage Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 μεχρι τωρα στο imdb απο το 5 και κατω οσες εχω δει ειναι αθλιες απο κει και περα σταματησα και να βλεπω ταινια που δεν εχει πανω απο 5-6.
Eleni_AEKT Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Να προσθέσω σε όσα λέτε και το http://www.filmaffinity.com/.
nikos21aek Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Καλά αυτό ισχύει.Ότι ιδιαιτερότητα και αν έχει η ταινία,αν μπούν 100000 άτομα και δεν της δώσουν πάνω από 5 πάει να πεί ότι δεν βλέπεται.Από εκεί και πάνω είναι και γούστα,τάσεις και χίλια δύο που μπορεί να σου αρέσει εσένα μια ταινία του 6 και μια ταινία του 8 να μην μπορείς να την δείς.Εγώ πιστεύω ότι οι βαθμολογίες είναι μια χαρά.Δεν τις βάζει ένα άτομο.Απλά είναι βαθμολογίες από άτομα από όλο τον κόσμο με διαφορετική κουλτούρα,άτομα διαφορετικών ηλικιών κτλ κτλ για αυτό και κάποιες φορές βλέπεις μια ταινία με ψηλή βαθμολογία ή με χαμηλή και λες είναι δυνατόν;Θα ήταν όμως ενδιαφέρον και δεν νομίζω να είναι και πολύ δύσκολο να έβγαζε και επιλογή για περισσότερες βαθμολογίες το imdb.Πχ με βάση την ηλικία των ψηφοφόρων,με βάση την ήπειρο κτλ κτλ..Τότε πιστεύω θα ήταν πολύ πιο καλές οι βαθμολογίες καθώς θα έβαζε ο καθένας τα πιο κατάλληλα κριτήρια για να δεί την βαθμολογία.
demessakis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Καλά αυτό ισχύει.Ότι ιδιαιτερότητα και αν έχει η ταινία,αν μπούν 100000 άτομα και δεν της δώσουν πάνω από 5 πάει να πεί ότι δεν βλέπεται.Από εκεί και πάνω είναι και γούστα,τάσεις και χίλια δύο που μπορεί να σου αρέσει εσένα μια ταινία του 6 και μια ταινία του 8 να μην μπορείς να την δείς.Εγώ πιστεύω ότι οι βαθμολογίες είναι μια χαρά.Δεν τις βάζει ένα άτομο.Απλά είναι βαθμολογίες από άτομα από όλο τον κόσμο με διαφορετική κουλτούρα,άτομα διαφορετικών ηλικιών κτλ κτλ για αυτό και κάποιες φορές βλέπεις μια ταινία με ψηλή βαθμολογία ή με χαμηλή και λες είναι δυνατόν;Θα ήταν όμως ενδιαφέρον και δεν νομίζω να είναι και πολύ δύσκολο να έβγαζε και επιλογή για περισσότερες βαθμολογίες το imdb.Πχ με βάση την ηλικία των ψηφοφόρων,με βάση την ήπειρο κτλ κτλ..Τότε πιστεύω θα ήταν πολύ πιο καλές οι βαθμολογίες καθώς θα έβαζε ο καθένας τα πιο κατάλληλα κριτήρια για να δεί την βαθμολογία. Κάνοντας click στον αριθμό των "votes" (κάτω από τα αστέρια κάποιας ταινίας), έχεις μια πιο αναλυτική βαθμολόγηση της ταινίας.
xavier Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 ενα σπαστικο με το imdb ειναι οτι τα δραματα παντοτε παιρνουν πολυ μεγαλες βαθμολογιες επισης μια χαρακτηριστικη αδικια ειναι αυτη εδω http://www.imdb.com/title/tt0120753/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.