kage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 ενα τοσο δημοφιλη site επρεπε να ειχε μυρια votes σε καθε ταινια..
Kasrith Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ δεν ασχολούνται με της βαθμολογίες... Όπως έκανα και εγώ πχ τόσα χρόνια που την χρησιμοποιούσα... Τελευταία άρχισα να βάζω βαθμολογίες, και πάλι μπαίνω στην διαδικασία μόνο όταν έχω να βάλω κάποιο 9 - 10
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Η γνώμη των πολλών είναι λίγο παπαριά .Καλύτερα να διαβάσεις 1-2 κριτικές και να πάρεις την γενική ιδέα. Πχ, εγώ την βρίσκω με την κριτική του spill.com , ταιριάζουν τα γούστα μου και δεν έχω απογοητευτεί ως τώρα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Και το rotentomato ειναι αρκετα καλο.
V for Vagelis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 ενα τοσο δημοφιλη site επρεπε να ειχε μυρια votes σε καθε ταινια.. Οι πιο πολλοί που το χρησιμοποιούν νομίζω δε γράφονται καν μέλη, οπότε και δε ψηφίζουν. Τις εμπορικές ταινίες πάντως τις ψηφίζουν μπόλικοι.
Konsul Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Το κακό με το imdb είναι ότι ο καθένας έχει (ή μπορεί να φτιάξει) 2-3-4-5 διαφορετικά accounts, και να βαθμολογήσει μια ταινία που του άρεσε με 10 πέντε φορές, ή αν την μισεί, με 5 άσσους. Γι'αυτό και βλέπουμε διάφορες ταινίες να έχουν τρελά σκορ, και άλλες να πατώνουν. Επίσης, νομίζω ότι αν γίνεις μέλος με πληρωμή (imdb pro) τότε η ψήφος σου μετράει περισσότερο για να μπει η ταινία στο TOP250. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά κάτι παρόμοιο ισχύει.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Όταν οι ταινίες έχουν από 500.000 ψήφους αυτό που λες παραπάνω δεν έχει τοα παραμικρό αντίκτυπο. Το IMDB είναο με διαφορά το καλύτερο site σε ότι έχει να κάνει με πληροφορίες γύρω από κινηματογραφικές ταινίες και πάρα πολύ καλό site σε ότι έχει να κάνει με βαθμολογίες. Δεν είναι τέλειο φυσικά αλλά ποιός είναι?
Sellers Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 ...αλλά ποιός είναι? ------------------------------------------------------------------------------------------- Πάντως οι βαθμολογίες στο imdb αλλά και γενικότερα δεν λένε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Ακόμα και απο το τοπ-250 να ξεκινήσεις που έχει καρφωθεί στο τοπ η τελευταία έξοδος και δεν λέει να ξεκουνήσει καταλαβαίνεις αμέσως τι γίνεται. (η οποία δεν λέω ωραία ταινία, αλλά όχι και πρώτη καλύτερη όλων των εποχών).
marantonis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μια χαρα ειναι οι βαθμολογιες, στην πλειοψηφια των περιπτωσεων*. Τα top ναι, ειναι fail. *και με αυτες του rotten-tomatoes τις περισσοτερες φορες συμφωνουν.
Konsul Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Όταν οι ταινίες έχουν από 500.000 ψήφους αυτό που λες παραπάνω δεν έχει τοα παραμικρό αντίκτυπο. Το IMDB είναο με διαφορά το καλύτερο site σε ότι έχει να κάνει με πληροφορίες γύρω από κινηματογραφικές ταινίες και πάρα πολύ καλό site σε ότι έχει να κάνει με βαθμολογίες. Δεν είναι τέλειο φυσικά αλλά ποιός είναι? Είναι όντως το καλύτερο και από τα αρχαιότερα site στον τομέα. Αλλά επιμένω ότι είναι γεμάτο fanboys-trolls και 10χρονα που βαθμολογούν ασυναίσθητα. Αυτοί, βαθμολογούν μια ταινία μόνο και μόνο από τους συντελεστές, χωρίς καν να την δουν, αφού η ταινία μπορεί να μην έχει αρχίσει καν να προβάλλεται στους κινηματογράφους. Και αυτοί οι αρχικοί ψήφοι προδιαθέτουν και κάποιους απ'τους υπόλοιπους να ψηφίσουν. Πιστεύω ότι ένας καλύτερος τρόπος θα ήταν να απαντήσεις σε ένα μίνι ερωτηματολόγιο για την ταινία, πριν ψηφίσεις, για να αιτιολογήσεις οτι όντως την είδες. Έτσι δεν θα ψηφίζουν πριν την δουν, γιατί οι ερωτήσεις θα είναι full στα spoilers και αν ψηφίσεις πριν την δεις, θα σου χαλάσει τελείως την ταινία. Πιστεύω για αρχή θα ήταν ένα καλό βήμα.
marantonis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Εγω παλι συνεχιζω να πιστευω πως, δεδομενου οτι η πλειοψηφια κατα κανονα βγαζει κακα αποτελεσματα με τις ψηφοφοριες, του imdb ειναι αναπαντεχα "ενταξει".
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 καλύτερο όχι. άλλα καλά ναι. http://mftm.blogspot.com/
lalanis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Το καλύτερο είναι σχετικό... Το imdb είναι γενικά το πιο αξιόπιστο (λόγω τρόπου αξιολόγησης) για τον πολύ κόσμο, αλλά είναι λογικό να μην καλύπτει τους πάντες 100%... Υπάρχει πιθανότητα το takis-sourouklemes.blogspot.com να κάνει φοβερά reviews και επειδή ο Τάκης έχει παρόμοια γούστα με σένα, να είναι πιο συμβατό (άρα καλύτερο) από το imdb... Θα συμφωνήσω με το http://mftm.blogspot.com/ , καθώς και το http://www.themovieblog.com/
norita Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Για εμένα πάντως η λέξη καλύτερο δεν πάει ούτε στον αριθό των ψηφοφόρων ούτε καιστον βαθμό που έχει η ταινία. Πάει στο ότι έχει πολύ καλή δομή και με ένα κλικ μπορείς να δεις βιογραφίες από σκηνοθέτη, ηθοποιούς, άλλες ταινίες που έκαναν, trailer, φωτό και πολλά πολλά άλλα!!!
Darky Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Για εμένα πάντως η λέξη καλύτερο δεν πάει ούτε στον αριθό των ψηφοφόρων ούτε καιστον βαθμό που έχει η ταινία. Πάει στο ότι έχει πολύ καλή δομή και με ένα κλικ μπορείς να δεις βιογραφίες από σκηνοθέτη, ηθοποιούς, άλλες ταινίες που έκαναν, trailer, φωτό και πολλά πολλά άλλα!!! Ω ναι,ειναι παρα πολυ χρησιμο site-εργαλειο.Παντως οι βαθμολογιες του ειναι +/- 1 στα γουστα μου και παντα το εμπιστεύομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.