zeus_my_man Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Χαιρετε, πριν τεσσερα χρονια πηρα μια geforce 8800 gts και σημερα μου παρουσιασε ενα προβλημα. Ενω μιλαγα με τους δικους μου στο skype ξαφνικα αρχισε να παιζει η οθονη, να εμφανιζει διαφορα σχεδια ισως και σκιες, μετα εγινε μαυρη και ξανα εγινε κομπλε. Επιτα μου παρουσιαστηκε το σφαλμα τυπου: the video card driver has stopped working.. και δεν ξερω γω τι. Απο εκει και περα μου εμφανησε μια BSOD και εκανε restart, πανω στο restart στην αρχη δηλαδη που βγαζει λογοτυπα και ιστοριες μου εμφανησε 3 λεπτες γραμες διακεκομενες απο πανω προς τα κατω, στην επομενη οθονη που εμφανιζει πληροφοριες πολλες χοντρες ιδιες γραμμες οπως οι προηγουμενες. Μετα ολα κομπλε φορτωνουν τα windows 7 x64 αλλα οταν εχουν φορτωσει και παει να μου εμφανισει to welcome screen εκει μαυριζει τελειως, η οθονη μου βγαζει ενα no signal και κανει restart. Το περιεργο ειναι οτι σε safe mode μου τα εμφανιζει ολα κομπλε χωρις κανενα προβλημα! Ελπιζω να καταλαβατε την φυση του προβληματος μου και ελπιζω σε καποια βοηθεια! Ευχαριστω ολους εκ των υστερων!
nikos903 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Χαίρετε. Για αρχή πες μας τις θερμοκρασίες που έχει το pc σου (speedfan or HWmonitor) και τις τάσεις που βλέπει το pc απο το PSU(speedfan or Everest). Μετά βγάλε τους drivers της κάρτας που έχεις τώρα και βάλε τους καινούργιους. Στρέσαρε την κάρτα με furmark και ανέβασε το "ντόνατ" να δούμε αμα είναι οκ.
stm00192 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Χαιρετε, πριν τεσσερα χρονια πηρα μια geforce 8800 gts και σημερα μου παρουσιασε ενα προβλημα. Ενω μιλαγα με τους δικους μου στο skype ξαφνικα αρχισε να παιζει η οθονη, να εμφανιζει διαφορα σχεδια ισως και σκιες, μετα εγινε μαυρη και ξανα εγινε κομπλε. Επιτα μου παρουσιαστηκε το σφαλμα τυπου: the video card driver has stopped working.. και δεν ξερω γω τι. Απο εκει και περα μου εμφανησε μια BSOD και εκανε restart, πανω στο restart στην αρχη δηλαδη που βγαζει λογοτυπα και ιστοριες μου εμφανησε 3 λεπτες γραμες διακεκομενες απο πανω προς τα κατω, στην επομενη οθονη που εμφανιζει πληροφοριες πολλες χοντρες ιδιες γραμμες οπως οι προηγουμενες. Μετα ολα κομπλε φορτωνουν τα windows 7 x64 αλλα οταν εχουν φορτωσει και παει να μου εμφανισει to welcome screen εκει μαυριζει τελειως, η οθονη μου βγαζει ενα no signal και κανει restart. Το περιεργο ειναι οτι σε safe mode μου τα εμφανιζει ολα κομπλε χωρις κανενα προβλημα! Ελπιζω να καταλαβατε την φυση του προβληματος μου και ελπιζω σε καποια βοηθεια! Ευχαριστω ολους εκ των υστερων! Η καρτούλα σου κατά 99,999999999% μας αφησε χρόνους... μάλλον ήρθε ο καιρός για καινούργια!!! Την καθάρισες ποτέ..?? έλεγχες που και που θερμοκρασίες να δεις αμα είναι όλα οκ?? έχεις καλό και πιοτικό τροφοδοτικο?? αν τα έκανες αυτα τότε απλα ήρθε ο καιρός της! αν όχι τότε μάλλον επιτάγχυνες τον θάνατο της!!
zeus_my_man Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Η καρτούλα σου κατά 99,999999999% μας αφησε χρόνους... μάλλον ήρθε ο καιρός για καινούργια!!! Την καθάρισες ποτέ..?? έλεγχες που και που θερμοκρασίες να δεις αμα είναι όλα οκ?? έχεις καλό και πιοτικό τροφοδοτικο?? αν τα έκανες αυτα τότε απλα ήρθε ο καιρός της! αν όχι τότε μάλλον επιτάγχυνες τον θάνατο της!! Την καρτα δεν την καθαρισα ποτε περαν του κλασικου βαζω σκουπα στο pc. Οι θερμοκρασιες που τσεκαρα που και που ηταν παντα κομπλε κατα την αποψη μου 50-60c εως 67c οταν επαιζα. Το τροφοδοτικο ειναι δυνατο και δεν ειχα ποτε προβλημα στα ρευματα ουτε καν οταν εκανα overclocking για ενα φεγγαρι πολυ παλια με τα ιδια hardware. Νικο θα τα κανω ολα αυτα απλα δεν ξερω εαν γινεται μεσω safe boot γιατι μονο ετσι μπορω να μπω κομπλε πλεον...
zeus_my_man Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Πηγα πειρα πιεστικο αερα, ξεκομπλαρα και την καρτα, την καθαρισα, τα καθαρισα ολα αλλα και παλι τιποτα... Τεσπα πειτε καμια αλλη λυση ή προτεινετε καμια καλη καρτα γραφικων.
nikos903 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δεν έβγαλες ακόμα τους drivers απο το Safe mode για να δεις αμα μπουτάρει; Άμα είναι το PSU ok και απο θερμοκρασίες είναι οκ προχωράς για αλλαγή... Όπως σου είπαν 99% καμένη είναι (άμα τρέξεις και furmark και μας στείλεις το ντόνατ θα το επιβεβαιώσουμε), άρα ή δοκιμάζεις την μέθοδο του φούρνου-σεσουάρ ή παίρνεις άλλη. Στην πρώτη περίπτωση ψάξε για reflow και στην δεύτερη πες μας το pc που έχεις με την οθόνη, το budget και άμα έχεις κάποιο προτιμώμενο μαγαζί που θες να την αγοράσεις.
zeus_my_man Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Τελικα πηρα την ati radeon hd 5770 vapor-x, πιστευω καλη αγορα! Παταω και ενα φορματ τον υπολογιστη, ετσι just for fun και μετα παρατηρω οτι οταν ανοιγω μια ταινια και βαζω full frame να την δω τοτε εχει πολλα χρωματιστα πιξελ σε διαφορα σημεια μονο η ταινια. Μετα βεβαια σταματουσε εκτος αν εβγαινα και ξαναμπαινα σε full frame, και στα παιχνιδια επισης κατι παρομοιο αλλα μετα εφευγε! Αυτο πλεον για καποιο λογο εχει σταματησει! Αλλα καμια φορα μπορει να ανοιξω τον η/υ και στην επιφανεια εργασιας να δω μερικα μικρα κοκκινα πιξελ τα οποια μολισ τα περασω με το ποντικι η κατι εξαφανιζονται. Τι λετε να φταιει?
probe Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Τελικα πηρα την ati radeon hd 5770 vapor-x, πιστευω καλη αγορα! Παταω και ενα φορματ τον υπολογιστη, ετσι just for fun και μετα παρατηρω οτι οταν ανοιγω μια ταινια και βαζω full frame να την δω τοτε εχει πολλα χρωματιστα πιξελ σε διαφορα σημεια μονο η ταινια. Μετα βεβαια σταματουσε εκτος αν εβγαινα και ξαναμπαινα σε full frame, και στα παιχνιδια επισης κατι παρομοιο αλλα μετα εφευγε! Αυτο πλεον για καποιο λογο εχει σταματησει! Αλλα καμια φορα μπορει να ανοιξω τον η/υ και στην επιφανεια εργασιας να δω μερικα μικρα κοκκινα πιξελ τα οποια μολισ τα περασω με το ποντικι η κατι εξαφανιζονται. Τι λετε να φταιει? Μάλλον είσαι άτυχος. Κοίτα θερμοκρασίες κλπ γράφτηκαν παραπάνω μην τα ξαναγράφω.
zeus_my_man Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μάλλον είσαι άτυχος. Κοίτα θερμοκρασίες κλπ γράφτηκαν παραπάνω μην τα ξαναγράφω. Η θερμοκρασια της καρτας ειναι απο 28C εως 40C λογικα αν και μεχρι στιγμης μεχρι 37C την εχω δει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.