Προς το περιεχόμενο

iPhone αλλαγή σε android htc

Kenz0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα 3GS και σκέφτομαι να το ανταλλαξω με ένα android Htc συνεπώς θα περνει και windows mobile 7.θα μπορούσε κανεις να δώσει γνώμες για κανένα μοντέλο στα λεφτά που Δίνεται μεταχειρισμένο το iphone για ένα Htc μεταχειρισμένο και Αυτό η και πιο φτηνό.έχω καιρο να ασχοληθώ με htc και έχω μείνει πολυ πίσω.ευχαριστω

Δημοσ.

για τα 7ρια δεν εχω αποψη,αλλα αν πας απο ios σε android πιστευω θα το μετανιωσεις.

επειδη εχω και απο τα 2 εμπειρια (χρηστη απλου) για απλες και καθημερινες δουλειες ,οπως επισης και εφαρμογες,πιστευω το iphone (και δεν συμπαθω καθολου την apple) ειναι καλυτερο.

Αν πας για htc-android να παρεις οπωσδηποτε τηλ με 1 ghz επεξεργαστη και μεγαλη αναλυση στην οθονη, αλλιως θα δεις πως ειναι σκετη απογοητευση.

Δημοσ.

Htc hd2 περνει και andeoid και windows ταυτόχρονα.Εγω δεν Είπα ότι είναι το ίδιο.είδα ότι τα android γίνονται πολυ αξιόλογα με εφαρμογές που χύνουν σιγά σιγά το iphone

Δημοσ.

Htc hd2 περνει και andeoid και windows ταυτόχρονα.Εγω δεν Είπα ότι είναι το ίδιο.είδα ότι τα android γίνονται πολυ αξιόλογα με εφαρμογές που χύνουν σιγά σιγά το iphone

το htc hd2 δεν βγαινει με andoid αλλα με winmo 6.5 αν δεν κανω λαθος, που δεν εχουν καμια σχεση με τα 7αρια

με διαφορες μοντες παιρνει και android και widnows7 αλλα παντα υπαρχουν μικροασυμβατοτητες

αν θες android παρε native android, αν θες win7 παρε native win7 ;)

οταν λες οτι χυνουν το iphone τι εννοεις??? :confused:

:lol: :lol:

Δημοσ.

Τα θέλετε και τα λέτε αυτα ρε παιδιά; Τουλαχιστον οταν δεν ξέρετε κάτι, ρωτάτε αν ισχύει, και μη το γράφετε σαν δεδομένο. Καταρχην το hd2, εξαιρετικοτατο κινητο wm οταν κυκλοφόρησε, (το καλύτερο απ όλα κατα τη γνώμη μου) , ειναι εξαιρετικά παλαιο πλέον. Δε συγκρίνεται με τα σημερινά καλα κινητά ουτε για πλακα.

Το iPhone ειναι 100 κλασεις ανώτερο και θα το καταλάβεις μολις το πάρεις. Android παιρνει οντως με custom rom, κλπ. Καμια σχέση φυσικα το πως το τρέχει. Δε φτιάχτηκε ποτε για αυτο το λειτουργικο, και παρα την εξαιρετικοτατο δουλειά που κάνανε η hackers ειναι ένα μετριοτατο android κινητο. W7 μέχρι πρόσφατα που ήξερα δεν έτρεχε. Πιθανόν να το καυαφερουν (πάλι hackers) να το τρέξει, αλλα φυσικα χωρίς επίσημη υποστήριξη , βελτιστοποιημενους drivers κλπ, θα μιλάμε πάλι για μετριοτατες καταστάσεις. Ασε που δεν ειναι καθόλου εύκολο να του αλλάξεις λειτουργικο, και δεν αφορά το μέσο χρήστη.

Αν θές να φύγεις απο iPhone και να μη απογοητεύθεις πήγαινε σε μια android συσκευη νέου τύπου πχ lg oprimusx2 ή galaxy s2. Τα wm7 σε σχέση με iOS και android ειναι ακόμα εξαιρετικά πίσω. Οταν καλύψει το χαμένο έδαφος το ξανασυζηταμε.

Δημοσ.

Το λεξικό του iPhone έκανε το τηνουν <<χύνουν>>.μπορει να ζεις και δίκιο απλά θα πάω σε ένα πιο οικονομικό αλλα ακομα δεν το έχω και σίγουρο μιας και το iOS στο μόνο που με Έχει απογοητεύσει είναι η πολυ μεγάλη σχέση του με το itunes και το ότι στο Τώρα iOS 4 δεν υπάρχει και όπως λένε θα αργήσει να υπάρξει app για bluetooth με άλλες συσκευες

Δημοσ.

Aπεξάρτηση απο itunes,flash,bluetooth,ραδιόφωνο δεν είναι και λίγα τα + αν κάνεις την μετάβαση σε android.ΑΛΛΑ σιχαίνομαι που το λέω ,η συνολική εμπειρία χρήσης του iphone είναι ανώτερη της νυν γενιάς android.Aπό Μάρτη με τα καινούργια βλέπουμε.

(Υπόψιν τα ανωτέρω είναι καθαρά προσωπική άποψη από δική μου χρήση με μερικά από αυτά..zte,xperia mini,desire,desire hd,iphone4 )

Δημοσ.

Τα θέλετε και τα λέτε αυτα ρε παιδιά; Τουλαχιστον οταν δεν ξέρετε κάτι, ρωτάτε αν ισχύει, και μη το γράφετε σαν δεδομένο. Καταρχην το hd2, εξαιρετικοτατο κινητο wm οταν κυκλοφόρησε, (το καλύτερο απ όλα κατα τη γνώμη μου) , ειναι εξαιρετικά παλαιο πλέον. Δε συγκρίνεται με τα σημερινά καλα κινητά ουτε για πλακα.

Το iPhone ειναι 100 κλασεις ανώτερο και θα το καταλάβεις μολις το πάρεις. Android παιρνει οντως με custom rom, κλπ. Καμια σχέση φυσικα το πως το τρέχει. Δε φτιάχτηκε ποτε για αυτο το λειτουργικο, και παρα την εξαιρετικοτατο δουλειά που κάνανε η hackers ειναι ένα μετριοτατο android κινητο. W7 μέχρι πρόσφατα που ήξερα δεν έτρεχε. Πιθανόν να το καυαφερουν (πάλι hackers) να το τρέξει, αλλα φυσικα χωρίς επίσημη υποστήριξη , βελτιστοποιημενους drivers κλπ, θα μιλάμε πάλι για μετριοτατες καταστάσεις. Ασε που δεν ειναι καθόλου εύκολο να του αλλάξεις λειτουργικο, και δεν αφορά το μέσο χρήστη.

Αν θές να φύγεις απο iPhone και να μη απογοητεύθεις πήγαινε σε μια android συσκευη νέου τύπου πχ lg oprimusx2 ή galaxy s2. Τα wm7 σε σχέση με iOS και android ειναι ακόμα εξαιρετικά πίσω. Οταν καλύψει το χαμένο έδαφος το ξανασυζηταμε.

Το HTC Desire είναι καλό?Δεν μου αρέσει το iphone και έλεγα να πάρω αυτο!

Δημοσ.

Το HTC Desire είναι καλό?Δεν μου αρέσει το iphone και έλεγα να πάρω αυτο!

Εξαρτάται τι ψάχνεις. Μιλάς για το 1ο και όχι το hd φαντάζομαι ε;

Θα ήταν μια απο τις βασικές μου επιλογές για μεταχειρισμένο , οπως και το galaxy s, κοντά στα 300€. (Το galaxy λίγο ακριβότερο). Το desire ειναι ποιο 'ετοιμο' χωρίς να το πειραξεις, αλλα το galaxy μπορει να γίνει πολυ καλύτερο με custom rom. Εχει και οθοναρα, και σε ποιότητα και μέγεθος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...