Finn Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 με τετοιους "ανωτερους" σαν εσας εχουν καταφερει να πετυχει την παγκοσμια αναγνωριση τους ως Μακεδονια. κι εμεις κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου. αρχισε με την istanbul,τη μικρα ασια, προσφατα την κυπρο, σε λιγο θα μπουν οι αλβανοι στην καστορια και φυσικα οι σκοπιανοι στην θεσσαλονικη.αλλα εσας δεν σας νοιαζει διοτι εχετε επιπεδο και ειστε ειρηνικα ατομα.δεν θελετε να δημιουργησετε κακη εντυπωση στους ξενους. τετοια ακουω κι εξοργιζομαι.πειτε οτι θελετε βριστε με, εγω αυτο πιστευω και θα το λεω. δεν με πτοει ο εκφοβισμος. * κι ο οικειος γραφεται ετσι. Μπερδεύεις τα βρακιά με τα κομπινεζόν. 'Αλλο πράγμα η ανωτερώτητα κι άλλο η αφέλεια.Πιστεύω πως ξέρω πολύ καλά την ιστορία μου,πιστεύω πως ξέρω που έχουμε δίκιο και που άδικο όπως επίσης που έχουν δίκιο αυτοί και που άδικο.Αλλά η θέση μου με εμποδίζει απ το να κάνω πράγματα για να βοηθήσω την κατάσταση.Αν ημουν ξερωγώ πρωθυπουργός ίσως ν άλλαζε το πράμα. Καταλαβαίνεις που το πάω ε;
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Εκει δυστυχως δεν ειχε αρκετους νεκρους... θα γλυτωναμε απο πολλους σημερα. Σόου τρού
RedPanda Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Για εμένα προσωπικά, το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό για να έχουμε ανοιχτά σύνορα και οικονομικές συναλλαγές μαζί με αυτό το κράτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.