Προς το περιεχόμενο

Google Maps: Σημαίες των Σκοπίων στην Ελληνική Βουλή

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εχει να κανει με το ονομα μονο αλλα και με την ιστορια και την γεωγραφικη κυριαρχια.

σημερα λενε οτι ο Μεγας Αλεξανδρος ειναι δικος τους.αυριο θα σου πουν οτι υπαρχει προβλημα μειονοτητας στην δικια μας Μακεδονονιας και θα πρεπει να προσαρτηθει στο δικο τους κρατιδιο.

αυτα τα προβληματα ειναι πολυ σοβαρα και δεν εχουν να κανουν με την εννοιολογια των λεξεων μονο.

Δεν συμφωνώ, αλλά anyway...

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πείτε μου έναν λόγο, ώστε να ισχύει η δική μας ιστορία και όχι η δική τους.

Επειδή πιστεύουμε ότι είναι κοινώς αποδεκτή; Πόσα πράγματα δεν γράφει η "ιστορία" μας; Πόσοι και πόσοι τόμοι έχουν θαφτεί κάτω από σκόνες επειδή "αμαυρώνουν" τους προγόνους μας;

Η ιστορία κάθε χώρας είναι μέσο προπαγάνδας.

Και τι έγινε αν ο μπιγκ άλεξ ήτο Σκοπιανός; Τι κι αν ονομάζονται Μακεδονία; Τόσα χρόνια που λεγόταν Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία Μακεδονίας (ΠΓΔΜ), τώρα σας πείραξε;

Δημοσ.

Ηδού η νέα σημαία που πρέπει να μπεί στη Βουλή καθως δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να καλείται Βουλή των Ελλήνων :

imf_logo.gif

Δημοσ.

Πείτε μου έναν λόγο, ώστε να ισχύει η δική μας ιστορία και όχι η δική τους.

Επειδή πιστεύουμε ότι είναι κοινώς αποδεκτή; Πόσα πράγματα δεν γράφει η "ιστορία" μας; Πόσοι και πόσοι τόμοι έχουν θαφτεί κάτω από σκόνες επειδή "αμαυρώνουν" τους προγόνους μας;

Η ιστορία κάθε χώρας είναι μέσο προπαγάνδας.

Και τι έγινε αν ο μπιγκ άλεξ ήτο Σκοπιανός; Τι κι αν ονομάζονται Μακεδονία; Τόσα χρόνια που λεγόταν Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία Μακεδονίας (ΠΓΔΜ), τώρα σας πείραξε;

%CE%A7%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE_%CE%9B%CE%AC%CF%81%CE%BD%CE%B1%CE%BE_%CE%9F%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD_%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CF%80%CF%80%CE%BF%CF%85_%CE%92.JPG

αλλα υπαρχουν και χειροτερα.αλλοι υποστηριζουν οτι το Ολοκαυτωμα δεν εγινε.

Δημοσ.

%CE%A7%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE_%CE%9B%CE%AC%CF%81%CE%BD%CE%B1%CE%BE_%CE%9F%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD_%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CF%80%CF%80%CE%BF%CF%85_%CE%92.JPG

αλλα υπαρχουν και χειροτερα.αλλοι υποστηριζουν οτι το Ολοκαυτωμα δεν εγινε.

Και άλλοι ότι πολυτεχνείο δεν είχε νεκρούς. Πολλά τα παραδείγματα.

Δημοσ.

Και άλλοι ότι πολυτεχνείο δεν είχε νεκρούς. Πολλά τα παραδείγματα.

Εκει δυστυχως δεν ειχε αρκετους νεκρους... θα γλυτωναμε απο πολλους σημερα.

Δημοσ.

Καλά μη το παραγαμήσουμε κιόλας.

Εκτός κι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ήταν προπαγανδιστές και σβήσαν τα κυριλλικά απο διάφορα κτίσματα.Που δε παίζει μιας και τα κυριλλικά στο ελληνικό αλφάβητο έχουν τις ρίζες τους.

Οι γλώσσα τους έχει ως βάση τα βουλγαρικά,είναι επηρεασμένη απίστευτα πολύ απο τα σέρβικα λόγω παλιάς Σερβίας και Γιουγκοσλαβίας φυσικά, ενώ τα ελληνικά στοιχεία είναι εμφανή.

Πχ πολλά επίθετά τους είναι Γερασίμοφ,Στέριοφ,Εφτίμοφ κτλ. Μάλλον γιά Έλληνες μου κάνουν εμένα που το καθεστώς τους έκανε σλάβους.

Όπως επίσης και στη δικιά μας πλευρά κάτι Στόικοι και Μπογδάνοι εννοείτε πως δεν έχουν ελληνικές ρίζες.Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Δημοσ.

με τετοιους "ανωτερους" σαν εσας εχουν καταφερει να πετυχει την παγκοσμια αναγνωριση τους ως Μακεδονια. κι εμεις κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου. αρχισε με την istanbul,τη μικρα ασια, προσφατα την κυπρο, σε λιγο θα μπουν οι αλβανοι στην καστορια και φυσικα οι σκοπιανοι στην θεσσαλονικη.αλλα εσας δεν σας νοιαζει διοτι εχετε επιπεδο και ειστε ειρηνικα ατομα.δεν θελετε να δημιουργησετε κακη εντυπωση στους ξενους.

τετοια ακουω κι εξοργιζομαι.πειτε οτι θελετε βριστε με, εγω αυτο πιστευω και θα το λεω. δεν με πτοει ο εκφοβισμος.

* κι ο οικειος γραφεται ετσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...