giorgos147 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δε ξέρω αν κάποιος από σας το παρατήρησε, αλλά εγώ έμεινα άφωνος με αυτό που βρήκα έξω από τη Βουλή. Το θέμα δεν είναι πολιτικό, οπότε ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα με αυτό το θέμα. Δε νομίζετε ότι το παρατραβάνε; Εδώ μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας, εφόσον επιλέξετε προβολή Earth View.
Finn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Ε αυτά βλακείες είναι.Κάθεται ο κάθε καμένος και δε ξέρει τι να κάνει. Σήμερα επέστρεψα απο Σκόπια εγώ.Διάφοροι τοίχοι στην πόλη είναι γεμάτοι γκραφίτι με χάρτες μεγάλης μακεδονίας με το σλόγκαν "Μακεδονία,αιώνια να είναι". Εκεί με γύρισαν τα μυαλά αλλά κατά τ άλλα οι άνθρωποι φιλικότατοι.Ζήτησα πληροφορίες για να σταθμό λεοφωρείων και ένας αστυνομικός είπε να τον ακολουθήσουμε για να μας δείξει.
kage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1231078403 http://history-of-macedonia.com/wordpress/2010/07/23/google-earth-skopia-albanikes-shmaies/ (και δω οι αλβανοι εναντιων των σκοπιανων)
MurderDoII Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Διάφοροι τοίχοι στην πόλη είναι γεμάτοι γκραφίτι με χάρτες μεγάλης μακεδονίας με το σλόγκαν "Μακεδονία,αιώνια να είναι". σε τι γλώσσα το γράφει ? το Μακεδονία όπως εδώ ?
lary7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 σε τι γλώσσα το γράφει ? το Μακεδονία όπως εδώ ? Ρητορικη ερωτηση... Αμα ησουν Βουλγαρος η Σερβος θα καταλαβαινες μια χαρα τι γραφει.
MurderDoII Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 εντάξη ηλίθια ερώτηση, αλλά και συγκρατημένος να είσαι σε νευριάζουν
Finn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 σε τι γλώσσα το γράφει ? το Μακεδονία όπως εδώ ? Στα σλαβομακεδονικά το γράφει.Αυτό έλειπε να το γράφει και στα ελληνικά. Αλλά έκανα μια βόλτα έξω απο ένα μουσείο (κλασσική μακεδονική αρχιτεκτονική όπως τη συναντούμε στην Καστοριά) και απ έξω είχε μια πέτρα,βυζαντικής περιόδου απ ότι κατάλαβα, γεμάτη στα ελληνικά.
fullon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 ΔΕΝ υπαρχει ορος "σλαβομακεδονικα" Σε ιστορικές μελέτες συναντούμε τον όρο «Σλαβομακεδόνες» ως προσπάθεια προσδιορισμού των σλαβοφώνων-διγλώσσων κατοίκων της Βορείου Ελλάδος. Οι άνθρωποι, όμως, αυτοί κατά την περίοδο των ελληνοβουλγαρικών συγκρούσεων 1878-1943 δήλωναν είτε Έλληνες (οι Πατριαρχικοί του Μακεδονικού Αγώνος) είτε Βούλγαροι (οι Εξαρχικοί του Μακεδονικού Αγώνος). Ουδέποτε οι ίδιοι δήλωναν Σλαβομακεδόνες ούτε υπάρχει τέτοια εθνότητα σε Οθωμανικά έγγραφα ή σε αναφορές Ευρωπαίων διπλωματών ή περιηγητών. Ο όρος κατασκευάσθηκε από τη βιασύνη κάποιων Ελλήνων γραφειοκρατών να περιγράψουν τους σλαβοφώνους γύρω στο 1920-1930 χωρίς όμως να τους πουν «Βουλγαροφώνους». Υπήρχε τότε μεγάλη ανησυχία στην Αθήνα για τον βουλγαρικό αλυτρωτισμό και ο τεχνητός αυτός όρος θεωρήθηκε –κακώς- σαν μία λύση. Ιδιαίτερη πολιτική φόρτιση πήρε η ονομασία «Σλαβομακεδόνες» κατά την περίοδο 1943-1944. Τότε υπήρχαν στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία ολιγάριθμοι συμπατριώτες μας που εντάχθηκαν στη Βουλγαρική προπαγάνδα και προέβησαν σε σφαγές εναντίον Ελλήνων. Μην ξεχνούμε ότι οι Βούλγαροι φασίστες ήσαν η τρίτη κατοχική δύναμη μαζί με τους Γερμανούς του Χίτλερ και τους Ιταλούς του Μουσσολίνι. Όταν, όμως, άρχισε να καταρρέει ο άξονας φασισμού-ναζισμού με τις πρώτες νίκες των Συμμάχων, τότε οι συνεργάτες της βουλγαρικής ΟΧΡΑΝΑ στη Μακεδονία αποφάσισαν να αλλάξουν ιδεολογία και εθνικότητα. Μέσα σε μιά νύκτα από Βουλγαρόφιλοι ακροδεξιοί έγιναν Γιουγκοσλάβοι αριστεροί, οπαδοί του Τίτο. Και τους εξυπηρέτησε ο τεχνητός όρος «Σλαβομακεδόνες». Είναι μάλιστα γνωστή και η δράση του Σλαβομακεδονικού ΕΑΜ, του αποσχιστικού ΣΝΟΦ με τα σλαβικά αρχικά του, που συνεργάσθηκε με το ΚΚΕ, παρά τις επιμέρους διαφωνίες. Συμπέρασμα: Ας σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τους όρους Σλαβομακεδονία και Σλαβομακεδόνες, διότι είναι λανθασμένοι, διπλωματικά επικίνδυνοι και ιστορικά ταυτισμένοι με κινήματα που ήθελαν να αποσχίσουν τη Μακεδονία και τη Θράκη από την Ελλάδα. οσο για την ευγενεια των σκοπιανων, ΑΣΤΟ το παραμυθι εχουμε κανει και εμεις την βλακεια να επισκεφτουμε τα μερη εκει μαζευαμε στα τζαμια ροχαλες απο τους φιλησυχους γειτονες μας..μαλλον θα εφταιγε το οτι ειχαμε αθηναικες πινακιδες
Finn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Τι να σου πω,ισως στις δικές μας πινακίδες θεσσαλονικης είδανε αδέρφια τους. Οπως και να χει όσες φορές πηγα δεν ειχα το παραμικρό προβλημα εκτος απο κατι κομπλεξικους που μου λέγανε say republic of macedonia,i want to hear it from you. Ισως φταιει επίσης και το οτι αποφεύγω να κανω παρεα με εγκεφαλικα νεκρα ατομα τοσο εκει οσο κι εδω(εθνικιστες τυπου παλι δικα μας θα ναι λες και ποτε ηταν). Sent from my HTC Desire using Tapatalk
KilliK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 δηλαδη εισαι εθνικιστης αν λες οτι η Μακεδονια ειναι ελληνικη;
fullon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 ο Finn προσπαθει να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα. προσπαθει να περασει ενοιες εθνομηδενισμου γιατι νομιζει οτι εχει να κανει με ανεγκεφαλα ατομα οπως ειπε πιο πριν. τους κομπλεξικους σκοπιανους τους θυμηθηκε πιο μετα, στην αρχη ηταν ολα μελι γαλα πανω στα σκοπια . ολα βγαινουν στην φορα σιγα σιγα. KilliK το σωστο το ξερεις χρονια τωρα. ο αλλος λεινει τα ματια και νομιζει οτι το προβλημα θα φυγει. η μακεδονια ειναι ελληνικη. πεςμε εθνικιστη μεςμε οπως θες δε με νοιαζει. δε μπορει ο καθε ανυπαρκτος (σκοπια)να αφηνει τον λαο του να πειναει και να ξοδευει λεφτα για προπαγανδα και διαστρεβλωση ιστοριας. και πολυ ασχοληθηκαμε με τους πρακτορισκους. να κοιταξουν να ανεβασουν το βιοτικο επιπεδο του κρατιδιου που δημιουργησαν τα αμερικανακια και να αφησουν τα αγαλματα 20 μετρων συμβολα.
Finn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Αυτο επιασες απ αυτα που λεω; Οτι αμφισβητω την ελληνικοτητα της μακεδονιας; Εγω την ξέρω πολύ καλα την ιστορια μου αντιθετως μ εσενα τον ανασφαλη ιστορικα. Εχω ξοδεψει απιστευτα πολυ χρόνο σε φορα μαλωνοντας με σκοπιανους για το θεμα.Ακρη δε βγαίνει γιατι εχουν φαει απιστευτη προπαγανδα και συνεχίζουν να την τρων στη μαπα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
fullon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 καλα μη σε πιανει πανικος. μαθε να μιλας καθαρα χωρις να κρυβεις ειρωνια κια "πνευμα" αυτο που δε καταλαβαινω εγω.. ολοκληρη Google αφηνει τον καθε ασχετο να ανεβαζει οτι θελει στο google maps ? και αποτι βλεπω ακομα να διορθωθει αυτο με τις σημαιες. δλδ τοση ξεφτιλα απολους τους? εχει πουθενα να κανουμε report? πως γινεται να βαζεις τα 3d objects στους χαρτες ?
Finn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 καλα μη σε πιανει πανικος. μαθε να μιλας καθαρα χωρις να κρυβεις ειρωνια κια "πνευμα" αυτο που δε καταλαβαινω εγω.. ολοκληρη Google αφηνει τον καθε ασχετο να ανεβαζει οτι θελει στο google maps ? και αποτι βλεπω ακομα να διορθωθει αυτο με τις σημαιες. δλδ τοση ξεφτιλα απολους τους? εχει πουθενα να κανουμε report? πως γινεται να βαζεις τα 3d objects στους αρτες ? Το οτι σε κραζω ευθεως και σε αποκαλω ανασφαλη δεν με κανει ειρωνα.Την αποψη μου εκφερω. Κανε ριπορτ στην γκουγκλ εσυ και βγαλε ακρη.Σημαντικα προβληματα εχει ο κοσμος βλεπω. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
fullon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 τα εχω λυσει ολα μου τα προβληματα. ιδρυσα μια ΜΚΟ για να "βοηθαω τους λαθρομεταναστες" και τα τσεπωνω χοντρα απο το "κρατος δικαιου". στην εφορια δηλωνω αντιρατσιστης και εχω και μειωση φορου 25% και εκτος πλακας. το οτι εγω δουλευω και εχω τα προβληματα μου δε σημαινει οτι θα κατσω με ανοιχτα ποδια για τον καθε προπαγανδιστη να κανει το παιχνιδι του. θαπρεπε να το ξερεις καλα αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.