Thanasis95 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Φτιαχνω σερβερ στο cs 1.6 με dedicated αλλα απο οτι εχω καταλαβει δεν μου ανοιγει τα ports μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να τα ανοιξω? Εχω netfaster iad 2 οπως λεω και στον τιτλο
GIANNIS400 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Φτιαχνω σερβερ στο cs 1.6 με dedicated αλλα απο οτι εχω καταλαβει δεν μου ανοιγει τα ports μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να τα ανοιξω? Εχω netfaster iad 2 οπως λεω και στον τιτλο με τα ports τα netfaster2 εχουνε ενα θεμα, αν διαβασεις εχω ενα thread για αυτο το θεμα, και εμενα δε μου ανοιγε μερικες πορτες, ή μου τις ανοιγε σε καποια χρονικη στιγμη αφου αποθηκευα τις ρυθμισεις και μετα απο μια επαννεκινηση εχανε τις ρυθμισεις ώστε ξαναεκλειναν οι πόρτες, το σουτάρω λοιπον και πάω για αλλο (zyxel 66ohw).
_Anonymous_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 κλεισε το firewall απο το netfaster και θα περασουν ολα. Και με το zyxel to ιδιο θεμα θα εχεις. Πρεπει να κανετε και table στο firewall για να περασουν οι πορτες.
GIANNIS400 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 κλεισε το firewall απο το netfaster και θα περασουν ολα. Και με το zyxel to ιδιο θεμα θα εχεις. Πρεπει να κανετε και table στο firewall για να περασουν οι πορτες. τι εννοείς table, disable μηπως λες? Εκανα και disable to firewall και εβαλα ετσι τις πόρτες φιλε http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Intracom/NetFasteR-IAD/Pro_Evolution_Soccer_2011.htm oπως λεει εδω και παλι δεν γινετε τιποτα... δλδ δεν παιζω προ2011 ονλινε αν δεν ανοιξω μεσω DMZ ολες τις πόρτες, οποτε παπα@@ια νετφαστερ2... με τον πινακα ΝΑΤ οπως λεει και η σελιδα για portforword στο πες2011 δε κανω δουλεια και με το firewall disable.
Thanasis95 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Κανεις δν ξερει δηλαδη πως να τα ανοιξω?
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 μπορεις να κανεις kai dmz αμα θες.anonymous welcome back. b.καποια ρουτερ κανουν overide to firewall οταν κανεις Port forward αλλα οχι ανοιξε τα Ports Που θες και τσεκαρε στο www.canyouseeme.org αν εχουν ανοιξει οποτε παρτα ενα ενα βημα.επισης μην σε κοβει Firewall στο Pc.δοκιμασε καταρχην μια μια τις πορτες να δεις τι γινεται τσεκαρε να δεις αν ειναι ανοιχτες και μετα βλεπεις για το παιχνιδι.firewall κλειστα ολα σε ρουτερ και pc
Thanasis95 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 μπορεις να κανεις kai dmz αμα θες.anonymous welcome back. b.καποια ρουτερ κανουν overide to firewall οταν κανεις Port forward αλλα οχι ανοιξε τα Ports Που θες και τσεκαρε στο www.canyouseeme.org αν εχουν ανοιξει οποτε παρτα ενα ενα βημα.επισης μην σε κοβει Firewall στο Pc.δοκιμασε καταρχην μια μια τις πορτες να δεις τι γινεται τσεκαρε να δεις αν ειναι ανοιχτες και μετα βλεπεις για το παιχνιδι.firewall κλειστα ολα σε ρουτερ και pc Τι ειναι το δμζ και πως το κανω?Τα κοιταξα τα πορτς δν ειναι ανοιχτα
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 καπου πρεπει να εχει αυτο το ρουτερ μεσα επιλογη για dmz.στην ουσια ειναι σαν να σου ανοιγει ολες τις πορτες.αν δεν παιξει και αυτο τοτε κατι κανεις λαθος με Ip η κατι σε κοβει απο firewall.θα πρεπει στο τεστ να στα βγαλει ανοιχτα. κανονικα στο Port forward πρεπει να πεις ποια πορτα θα ανοιξεις και σε ποια ip.εκει θα δωσεις την Lan ip του pc σου.μην βαζεις καμια αλλη.επισης αν κανεις port forward και οχι dmz κλεισε firewall pc και ρουτερ να δεις αν σε κοβει κατι και αφου τρεξεις το τεστ και ειναι οκ τοτε θα δεις με το παιχνιδι.το βασικο ειναι να δεις ξεχωριστα την καθε μια πορτα ανοιχτη με το τεστ που σου ειπα.εκτος αν κανεις dmz και τις ανοιξεις ολες.
GIANNIS400 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Τι ειναι το δμζ και πως το κανω?Τα κοιταξα τα πορτς δν ειναι ανοιχτα οταν μπεις στο μενου του ρουτερ και πατησεις firewall σου ανοίγει μια λιστα, κατω κατω η τελευταια επιλογη γραφει dmz, πατας και ρυθμιζεις
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 εδω μερικα για το dmz http://en.wikipedia.org/wiki/DMZ_(computing)
Thanasis95 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Σε περιπτωση που κανω dmz και ανοιξει ολεσ τις ports υπαρχει καποιος κινδινος να κολισω ιο η κατι τετιο
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 στην θεωρια ενα pc με dmz ειναι πιο ευαλωτο σε επιθεσεις.στην πραξη βλακειες δεν εχεις τιποτα να παθεις.ακομα και με Firewall μετα μπορεις να κλεισεις τα ports που δεν θες.απλα καλο ειναι να μαθεις πως γινεται και το Port forwarding γιατι πχ καποιο ρουτερ μπορει να μην εχει dmz η να εχει δυσκολο dmz.βλεπε thomson αν τωρα το προβλημα του netfaster ειναι οτι δεν κραταει το Port forward τοτε δες για ποιο νεο firmware update που ισως να διορθωνει το προβλημα που αναφερουν οτι μια τους διχνει τα port ανοιχτα και μια οχι( αν ισχυει αυτο).δεν το εχω δοκιμασει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.