nathanas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά μια ερωτησούλα, θέλω να ανοίγω μεσω ιντερνετ το PC από το κινητό αλλα είχα πρόβλημα γιατί μετά από λίγη ώρα αφού τον κλείσεις δεν ανοίγει. Έχω το Linksys Wag200G kai evala to OpenWag200 επειδή λέει πως μπορείς να το κάνεις με αυτό. Που πάω My setup -> DCHP -> και τί πειράζω εκεί? Ή δεν θέλει καμμία ρύθμιση για να ξέρει σε ποια MAC αντιστοιχεί h κάθε IP? Θέλω με λίγα λόγια να του ορίσω πως όταν έρχεται το magic packet με την MAC του pc μου από το internet με κλειστό PC αυτό να ανοίγει κανονικά. Το ARP Table δεν πρέπει να πειράξω ή είναι έτοιμα όλα στο OpenWag?
_Anonymous_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 My setup -> other θα πας και θα δηλωσεις το mac + ip.
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 και εδω εχει ενα ωραιο απλο guide για wake on lan/wan για καποιον αλλον που μπορει να το χρειαστει. http://www.smallnetbuilder.com/lanwan/lanwan-howto/29941-how-to-wake-on-lan-wake-on-wan αν εχετε και καποιο αλλο να προτεινεται καλο θα ειναι να υπαρχει για τον καθενα μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.