Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στους mainstream 2-4πύρηνους LIano Fusion APU η ενσωματωμένη τους GPU (Beavercreek) θα προσφέρει DX11,

UVD3 και επιδόσεις γραφικών επιπέδου 5600.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της είναι πως θα μπορεί να συνεργάζεται με οποιαδήποτε εξωτερική GPU της σειράς HD 6000 “Northern Islands” προστεθεί ( Dual Graphics Technology το ονομάζει η AMD).

Διευκρινιστικά, η σειρά των high-end 8πύρηνων Zambezi θα ονομάζεται Vision Black FX ενώ οι 4/6πύρηνοι της Vision Ultimate FX, αντίστοιχα.

Καλώς να ορίσουν , όλοι οι απανταχού enthusiasts περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τι κρύβεται πίσω από την νέα αρχιτεκτονική και πόσο μπροστά θα προχωρήσει η AMD την τεχνολογία τόσο στους Servers όσο και στα Desktop.

Ιδού η CEBIT ιδού και το… πήδημα!!! :-D

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

πολυ πιο κατω απο sandy bridge. Να σου δωσω μια ιδεα.. επιπεδα ΙΟΝ και προηγουμενη σειρα HD graphics της intel. Δυστυχως.. περιμενα κατι εμφανως πιο δυνατο απο HD3000

Aν μη τι αλλο, μπορει εν τελει να μην ξεπερναει τους Intel, αλλα στο θεμα των γραφικων, ΗΔΗ ο Zacate ενσωματωνει την HD6310, η οποια εχει τον ιδιο αριθμο stream processors με την HD5470, ητοι 80.

Η HD3200 και συναφεις, εχουν 40.

Αρα, ηδη ο Zacate εχει καλυτερα ενσωματωμενα γραφικα απο τον Core i5 δευτερης γενιας. Και μην ξεχνας οτι ο Zacate εχει TDP 18W max, και οχι 25/35 οπως οι mobile Core i5 (καλα στους desktop δεν αναφερομαι καν)..

Οποτε τι σε κανει να πιστευεις οτι "πολυ πιο κατω απο sandy bridge" στον Llano? rolleyes.gif

Δημοσ.

τα χεις μπερδεψει λιγο.. διαφορετικα τα stream processors αναμεσα σε amd, intel, nvidia. Το πληθος τους και μονο δε λεει πολλα.

Αυτο, ομως, που με κανει να τα λεω αυτα ειναι τα reviews. Σημερα, φερ'ειπειν, ειδα αλλο ενα review απο το spc, ριξε μια ματια.

Ελπιζω οι μεγαλυτερες σειρες που θα βγουν σε λιγες ημερες να ειναι αρκετα πιο δυνατες στα γραφικα οπως λεει και πιο πανω ο ati8assos.

(ολα εξαρτονται απο τη χρηση.. εγω πχ θελω πολυ δυνατο συστημα, αλλα δε με ενδιαφερουν και τοσο τα γραφικα, οποτε οσο πιο δυνατη ειναι η igp τοσο το καλυτερο για μενα)

Δημοσ.

Πιστεύω οτι είναι η μεγαλύτερη χαζομάρα να κατασκευάζουν μονοπύρινους ακόμα!

Άμα το θές για να διαβάζεις το mail σου και να είσαι στο FB πάρε ενα tablet να έχεις και άνεση!

Μακάρι να φτάσουμε πολύ γρήγορα στους 8πύρινους αλλά άμα δεν έχεισ Λ.Σ να στο τρέξει είναι τσάμπα κόπος!

Δημοσ.

Η αφαιρεση της ATi απο τις καρτες ηταν μεγαλη ξενερα, και πιστευω πως ειναι πολλοι που συμφωνουν μαζι μου..

πάντα παιδί τις ATi ήμουν και εξακολουθώ να είμαι και ακόμα συνεχίζω να λέω κάθε φορα που βγαίνει κάτι καινούριο να λέω " είδες την καινούρια ati ? :P " μπορεί το όνομα να άλλαξε αλλα πιστεύω πως ακόμα η χάρι μένει. ακόμα και αν άλλαξε, ο κόσμος ο οποίος μεγάλωσε με ati πάντα ati θα την λέει :)

• Moderators
Δημοσ.

τα χεις μπερδεψει λιγο.. διαφορετικα τα stream processors αναμεσα σε amd, intel, nvidia. Το πληθος τους και μονο δε λεει πολλα.

Αυτο, ομως, που με κανει να τα λεω αυτα ειναι τα reviews. Σημερα, φερ'ειπειν, ειδα αλλο ενα review απο το spc, ριξε μια ματια.

Ελπιζω οι μεγαλυτερες σειρες που θα βγουν σε λιγες ημερες να ειναι αρκετα πιο δυνατες στα γραφικα οπως λεει και πιο πανω ο ati8assos.

(ολα εξαρτονται απο τη χρηση.. εγω πχ θελω πολυ δυνατο συστημα, αλλα δε με ενδιαφερουν και τοσο τα γραφικα, οποτε οσο πιο δυνατη ειναι η igp τοσο το καλυτερο για μενα)

Μηπως εσυ τα εχεις μπλεξει λιγο;

Ψαξε για AMD Brazos Review και δες οτι σε ο,τι αφορα τα γραφικα, ξεπερναει σε επιδοσεις τα ενσωματωμενα στον i5M.

Και σαφως ο Llano θα εχει ανωτερα γραφικα, αφου δεν θα περιοριζεται απο TDP μολις 18W.

Επισης, εγω συγκρινα ιδιες τεχνολογιες, δηλαδη ATI με ATI, και ATI stream processors vs ATI stream processors, δεν εμπλεξα καπου αλλη εταιρεια.

Δημοσ.

Δε μας λες σε ποιο review εχεις δει οτι ειναι τοσο δυνατο? Γιατι σε ολα οσα εχω δει χτυπιεται με τα 890GX και ΙΟΝ. Το HD3000 δεν το πλησιαζει καν. (πχ anandtech)

Επισης η HD3200 ηταν τοπ πριν 3 χρονια αν θυμαμαι καλα, τι να συγκρινουμε?

• Moderators
Δημοσ.

Το 890GX ενσωματωνει την HD4290, η οποια εχει 40 stream processors, και τρεχει στα 700Mhz.

Το HD3200 ηταν η ενσωματωμενη vga του 780G, και ειχε 40 stream processors στα 500Mhz.

Και αφου το HD6310 (brazos) χτυπιεται με το 890GX, το οποιο ειναι καλύτερο απο το HD3200, πώς στην ευχή λες οτι "δεν πλησιαζει καν το HD3200"?

Εγω βλεπω οτι ειναι πανω απο τα προηγουμενα desktop core i με 3πλάσιο+ TDP...

http://www.anandtech...0-benchmarked/4

http://www.anandtech...0-benchmarked/5

Δημοσ.

Το HD3000 δεν το πλησιαζει καν. (πχ anandtech)

Μη βιαζεσαι, διαβασε παλι τι γραφω.

Παιδιά λυπάμαι που το λέω αλλά βιάζεστε να σχολιάσετε δίχως να ερευνήσετε πρώτα.

http://www.intel.com/technology/graphics/intelhd.htm

http://www.silentpcreview.com/intel-sandybridge1

να και αλλο ενα παραδειγμα που δειχνει τις επιδοσεις του brazos.

(εχεις δικιο, ουτε το google δε χρησιμοποιουν πλεον καποιοι, το βαρεθηκαμε και αυτο!)

Δημοσ.

αυτο που μου τι δινει εμενα ειναι πως βγαζουν συνεχεια καινουρια.εδω και ενα χρονο εχω τον φενομ 9850.με λιγα λογια με αυτα που κανουν το δικο μου πσ ομως και πολλα αλλα, εχασαν εντελως τη αξια τους!!συνεχεια αναβαθμισεις και να χαλαμε λεφτα για να τα κανουμε πιο γρηγορα.λιγο διαστημα δεν αφηνουν να κρατανε την αξια τους.οτι ονομα θελουν ας βαλουν,ολα ειναι προιοντα προς καταναλωση απλα τα πραγματα.μου θυμιζει τα κινητα που πανε σε μεγαλυτερη καμερα καθε μηνα.δεν βαζουν με την μια 10 μεγκαπριξελ,μονο να τα περνουν θελουν ολοι.σορρυ αν εθιξα καποιον αλλα ηθελα να πω τη γνωμη μου με αυτη την κριση που εχουμε.!!!

Δημοσ.

αυτο που μου τι δινει εμενα ειναι πως βγαζουν συνεχεια καινουρια.εδω και ενα χρονο εχω τον φενομ 9850.με λιγα λογια με αυτα που κανουν το δικο μου πσ ομως και πολλα αλλα, εχασαν εντελως τη αξια τους!!συνεχεια αναβαθμισεις και να χαλαμε λεφτα για να τα κανουμε πιο γρηγορα.

Αμα συνεχιζεις να κανεις με το "πσ" τη δουλεια σου ακομα, τοτε δεν εχει χασει την αξια του!

(εβγαινε πριν απο ενα χρονο ο φενομ 9850?!?!?!?!)

Δημοσ.

μην με παρεξηγεις για το (πσ)αλλα βαριεμαι να αλλαζω γλωσσα,ειναι κουραστικο.Και ναι ο 9850 εβγαινε περυσι.τον πηρα 109 απο e-shop χωρις την ψυκτρα του.(ειχα δικη μου αφτερμαρκετ)τη δουλεια του την κανει με το παραπανω αλλα μεταπωληση,αυτη η λεξη ειναι αγνωστη για τα πσ.με λιγα λογια,ειναι παρτο και φυγε το παντρευτηκες αν το αγορασες.φυσικα επελλεξα amd λογω χαμηλοτερης τιμης σε σχεση με τις επιδοσεις,

Δημοσ.

Πέρσι τέτοια εποχή νομίζω δεν έβγαινε.

Τουλάχιστον σε ελληνικά μαγαζιά.

Απο την άλλη ποια δουλειά δεν σου κάνει φέτος ο επεξεργαστης σου που έκανε πέρσι; Τόσο τυχερός είμαι Εγώ και αρκετοί άλλοι που έχουμε 955 και δεν τους έχουμε τελικιασει πουθενά ακόμα;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...