moldovan20 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Αφου το λες ετσι πρεπει.. παρε τηλ στην amd να το πεις.. οχι τιποτα αλλο να ξερουν πως να κινηθουν οι ανθρωποι... Γιατί η αδερφή μου που έχει το pc για fb και browsing άμα δε σερφάρει με 4πύρηνο δε λέει ..
aledjo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 δηλαδη θα ειναι cpu+vga = 1 τσιπακι??? δε θα αγοραζουμε vga?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 αν δεν πρόκειται να παίζεις games δεν θα χρειάζεται να πάρεις ξεχωριστή GPU, όπως γίνεται και με τους Sandy Bridge μόνο που αυτοί της AMD έχουν πιο δυνατή on die gpu
Tony_Montana Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Η radeon hd 6000 είναι πιο δυνατή απο τις 5xxx ας πούμε απο την 5750 η 5770; Sent from my iPhone using Insomnia
EKTELESTES Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 +1 για την είδηση αλλά από πότε το "κατανοητές" γράφεται με 2 "ν" ;; Είναι και στην 1η γραμμή... Επίσης, αυτά τα κείμενα που βρωμάνε μετάφραση λέξη προς λέξη (αντί γι' απόδοση) από χιλιόμετρα μακριά έχουν καταντήσει ξεφτίλα πια... Τέλος, το λινκ του xbitlabs βγάζει 404 error, μάλλον άλλαξαν τη σελίδα. Υ.Γ. Τα σχόλια μου δεν απευθύνονται στον Thresh, αλλά σε αυτόν που πρωτοπόσταρε την είδηση στα ελληνικά sites.
benign Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Αν δεν κάνω λάθος και εγώ οι atom έχουν περάσει σε διπύρηνα μοντέλα (Ακόμα και οι ARM), αλλά το σχόλιο μου αφορούσε το desktop κομμάτι της αγοράς. Γνώμη μου μου είναι πως δεν νοείτε εν έτη 2011 να υπάρχουν ακόμη σε παραγωγή μονοπύρηνοι επεξεργαστές όταν ακόμα και το browsing έχει καταστεί multi threaded. Το κατώτατο όριο της αγοράς πρέπει να φτάσει να είναι οι τετραπύρηνοι τύπου Athlon 630-640 και όχι να μιλάμε για νέους επεξεργαστές κλάσης απόδοσης Athlon Xp 3200. Για εμένα αυτό αποτελεί τεχνολογικό πισωγύρισμα καθώς τι να τους κάνω τους 8 cores ( ή 4 modules ) όταν όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας δεν μπορούν πια παρά να κοιτάξουν συστήματα παρά με το κατώτατο δυνατό budget κάτι που αντανακλάτε νομίζω και στο section "αναβαθμίσεις" όπου βλέπουμε όλο και συχνότερα για συστήματα 300€ το πολύ. Ο Zacate E-350 ειναι διπυρηνος. http://products.amd.com/en-us/DesktopAPUDetail.aspx?id=1&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=FT1+BGA&f6=&
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Η radeon hd 6000 είναι πιο δυνατή απο τις 5xxx ας πούμε απο την 5750 η 5770; Sent from my iPhone using Insomnia Εξαρταται ποια. Η 6850 ας πουμε, σαφως και ναι. Η 6130, σαφως και οχι.
Nikosgiann Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Εξαρταται ποια. Η 6850 ας πουμε, σαφως και ναι. Η 6130, σαφως και οχι. δεν νομιζω να χωρεσουν μια 6850 στους νεους cpu. οταν λεει 6000 series,φανταζομαι πως εννοει τα βασικα χαρακτηριστικα της νεας σειρας,(nm,directx κλπ) σε μια Low version οπως 6130 ας πουμε.. νομιζω σε καμια περιπτωση δεν θα μπορει η ενσωματωμενη αυτη καρτα γραφικων να συναγωνιστει στα ισα καρτες επιπεδου 5770.. μπορει να λεω και μπουρδες,ας διαφωτισει καποιος...
mikelamar Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Άλλαξε ο Μανωλιός...έβαλε το βρακι του αλλιώς.
SPANK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Αν και ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη ας ελπίσουμε οτι τα νέα ονόματα θα φέρουν και καλύτερα αποτελέσματα για την Amd. Αν και Intelakias θέλω να ανέβει αρκετά η AMD για να υπάρχει και ανταγωνισμός,ωστε να δει η intel οτι δεν παίζει μόνη της
cabdik Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 δεν νομιζω να χωρεσουν μια 6850 στους νεους cpu. οταν λεει 6000 series,φανταζομαι πως εννοει τα βασικα χαρακτηριστικα της νεας σειρας,(nm,directx κλπ) σε μια Low version οπως 6130 ας πουμε.. νομιζω σε καμια περιπτωση δεν θα μπορει η ενσωματωμενη αυτη καρτα γραφικων να συναγωνιστει στα ισα καρτες επιπεδου 5770.. μπορει να λεω και μπουρδες,ας διαφωτισει καποιος... σωστος..!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 δεν νομιζω να χωρεσουν μια 6850 στους νεους cpu. οταν λεει 6000 series,φανταζομαι πως εννοει τα βασικα χαρακτηριστικα της νεας σειρας,(nm,directx κλπ) σε μια Low version οπως 6130 ας πουμε.. νομιζω σε καμια περιπτωση δεν θα μπορει η ενσωματωμενη αυτη καρτα γραφικων να συναγωνιστει στα ισα καρτες επιπεδου 5770.. μπορει να λεω και μπουρδες,ας διαφωτισει καποιος... Στο Zacate εχουν βαλει 6130. (Πρακτικα 5470). Στον Llano ομως, θα βαλουν νομιζω επιπεδου 5570, δηλαδη και για ελαφρυ-μη απαιτητικο gaming θα αρκει. Οποτε μην ορκιζεσαι για τιποτα ακομα
Twisted_Wicked Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Οι Zambezi επεξεργαστές που βασίζονται στην αρχιτεκτονική Bulldozer, θα καταφθάσουν στα ράφια των Ελληνικών καταστημάτων με τέσσερις, έξι, ή οχτώ πραγματικούς πυρήνες και θα ανήκουν στην FX Series. Αν δεν κανω λαθος θα ειναι σε socket am3+,σωστα; Αραγε να παρω κανα six-core για am3 πριν βγουν οι νεοι για να αντικαταστησω τον phenom II 810 μου η να τον κρατησω και να αλλαξω mobo+cpu later;
gaig Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 δεν νομιζω να χωρεσουν μια 6850 στους νεους cpu. οταν λεει 6000 series,φανταζομαι πως εννοει τα βασικα χαρακτηριστικα της νεας σειρας,(nm,directx κλπ) σε μια Low version οπως 6130 ας πουμε.. νομιζω σε καμια περιπτωση δεν θα μπορει η ενσωματωμενη αυτη καρτα γραφικων να συναγωνιστει στα ισα καρτες επιπεδου 5770.. μπορει να λεω και μπουρδες,ας διαφωτισει καποιος... πολυ πιο κατω απο sandy bridge. Να σου δωσω μια ιδεα.. επιπεδα ΙΟΝ και προηγουμενη σειρα HD graphics της intel. Δυστυχως.. περιμενα κατι εμφανως πιο δυνατο απο HD3000
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 imho περίμενε μέχρι τον Μάιο πλέον, ο Phenom II που έχεις δεν είναι και άσχημος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα