F1spa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 'Εβαλα τα Ubuntu 10.04 στο usb (όχι live usb, αλλά permanent) και το όλο σύστημα κολλούσε απίστευτα. Το usb δεν είναι ούτε από τα αργά (1 έως 4 mb/s) ούτε από τα γρήγορα (20 έως 30 mb/s). Είναι κάτι ενδιάμεσο. Κι όμως αργεί υπερβολικά. Δεν νομίζω να κάνω κάτι λάθος, η ερώτηση μου είναι η εξής: Υπάρχει κάποια ελαφρυά έκδοση ειδικά για usb - ή ακόμα καλύτερα: υπάρχει κάποια ρύθμιση για ανάγνωση από usb?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 για δοκίμασε με noatime και relatime στο fstab για το / Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 debian με αυτο που ειπε ο warlock9_0 (ext2) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 στο avatar σου ταιριάζει το puppylinux . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F1spa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 στο avatar σου ταιριάζει το puppylinux . Χαχαχαχαχαχα! Καλο. Λοιπόν, δεν κατάλαβα τίποτα από τα παραπάνω!! Είμαι εντελώς άσχετος από linux, μπορείτε να μου πείτε να κάνω κάτι βήμα-βήμα? (επίσης μάλλον έκανα βλακεία και τα έσβησα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 puppy linux +1 You don't have to save data to hard drive to work with Puppy. You can save data to USB flash or even to Internet storage (like www.drop.io ). When installed to USB flash, Puppy consumes only a little over 100 MB, or about 256 MB with OpenOffice. You can use the same USB flash (where Puppy is installed) for saving data. overview + getting started Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 +1 στον twiner που στηρίζει τους μικρούς κι ανυπεράσπιστους! Λοιπόν, δεν κατάλαβα τίποτα από τα παραπάνω!! Είμαι εντελώς άσχετος από linux, μπορείτε να μου πείτε να κάνω κάτι βήμα-βήμα? αυτή η περίπτωση είναι ειδικά για puppylinux δεν κάνεις τίποτα όλα γίνονται μόνα τους! γαβ γαβ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.