dvp_32 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Πείτε μου την γνώμη σας για την αγορά αυτού στην συγκεκριμμένη τιμή Link
dvp_32 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δεν έχει κανείς άποψη εάν το συγκεκριμμένο laptop αξίζει στην συγκεκριμένη τιμή?
xristoforos89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Για 13.3 οθονη αξιζει τα λεφτα του, ειδικα με τα χαρακτηριστικα και την αναλυση οθονης που εχει. Αλλα θες υποχρεωτικα 13αρι;
dvp_32 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Για 13.3 οθονη αξιζει τα λεφτα του, ειδικα με τα χαρακτηριστικα και την αναλυση οθονης που εχει. Αλλα θες υποχρεωτικα 13αρι; Με βολεύει λόγω μικρού βάρους επειδή το θέλω κυρίως για επαγγελματική χρήση. Γιατί όμως θεωρείς ότι αξίζει τα λεφτά του λόγω του μεγέθους της οθόνης?
jtheogr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Στην θέση αν έψαχνα κάτι για επαγγελματική χρήση θα πήγαινα σε κάποιο Dell ή HP όχι οτι τα sony δεν είναι καλά αλλά λόγω support & service π.χ. 1.Με 14" οθόνη, καλή ανάλυση και 2 κιλά. 2.Κάτω απο 2 κιλά και 13,3" οθόνη 3.Και HP 14 με μικρότερο επεξεργαστή Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση σαν χρήματα. Ολα με 3 χρόνια εγγύηση.
xristoforos89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Με βολεύει λόγω μικρού βάρους επειδή το θέλω κυρίως για επαγγελματική χρήση. Γιατί όμως θεωρείς ότι αξίζει τα λεφτά του λόγω του μεγέθους της οθόνης? Aκυρο. Ειχα την εντυπωση πως ειδα οτι εχει αναλυση 1920x1200(και τρελαθηκα) και για αυτο το ειπα! Την κλασσικη 1366x768 εχει.. Κοιτα, απο δυο εμπειριες μου που εχω με 13αρια λαπτοπ (sony vaio z, dell xps 1340) παρατηρησα οτι και στα δυο ανεβαινει πολυ η θερμοκρασια τους. Το sony vaio z ειδικα ΖΕΜΑΤΑΓΕ κυριολεκτικα οταν εβλεπες καμια ταινια.. Φυσικα για αυτο ευθυνεται οτι προσπαθουν σε τοσο μικρο και λεπτοπ λαπτοπ, να χωρεσουν δυνατο επεξεργαστη και δυνατη καρτα γραφικων μαζι.. Δεν ξερω αν θα ισχυει και το ιδιο για το sony που λες. Αλλα εχει και αυτο καλα χαρακτηριστικα, και φοβαμαι οτι θα ανεβαζει και αυτο θερμοκρασια.
jtheogr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Αν δεν κάνω λάθος το μόνο 13" με υψηλή ανάλυση 1600χ900 που κυκλοφορεί είναι αυτό.
xristoforos89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Αν δεν κάνω λάθος το μόνο 13" με υψηλή ανάλυση 1600χ900 που κυκλοφορεί είναι αυτό. Τον ιδιο ακριβως ειχα αλλα με τον p8600 πανω(2x2.4) και με αναλυση 1366x768. Φουρνος κανονικος,παρολο που ειναι απο ανθρακονηματα!
jtheogr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Απο αυτά που του πρότεινα έχω δουλέψει τα Dell( το Ε4310 το έχω ακόμα) και το sony θα έλεγα οτι ζεσταίνονται σε φυσιολογικά πλαίσια ως αναφορά το συγκεκριμένο sony με τους 2 ssd σε σχέση με το z11-z12 ζεσταίνεται εμφανώς λιγότερο.
dvp_32 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά για να συνοψίσουμε επειδή δεν μπορώ να το ξεκαθαρίσω διαβάζοντας τις απαντήσεις σας, αξίζει η αγορά του ή όχι? Μήπως να πήγαινα σε κάτι φθηνότερο με μικρότερο επεξεργαστή π.χ. ι3 για το θέμα της θερμοκρασίας?
xristoforos89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/284661/Sony-Vaio-VPCEA3L1E-W-P-L-G.html Aν δεν θες δυνατη καρτα γραφικων.
jtheogr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Η δικιά μου άποψη είναι οτι αποφεύγω τα sony λόγω support ,, ως αναφορά τα θέματα θερμοκρασίας δεν έχουν να κάνουν με τον επεξεργαστή και μόνο είναι πολλά που παίζουν ρόλο. Ως αναφορά το ερώτημα σου για το συγκεκριμένο laptop εγώ δεν θα το αγόραζα ασχέτως support.
xristoforos89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Απο αυτά που του πρότεινα έχω δουλέψει τα Dell( το Ε4310 το έχω ακόμα) και το sony θα έλεγα οτι ζεσταίνονται σε φυσιολογικά πλαίσια ως αναφορά το συγκεκριμένο sony με τους 2 ssd σε σχέση με το z11-z12 ζεσταίνεται εμφανώς λιγότερο. Αφου το αγορασα αυτο το sony της σειρας Z και διαπιστωσα την θερμοκρασια του, ειπα να το ψαξω λιγο στο ιντερνετ.. Μεχρι και στο wikipedia εχουν βαλει θεμα και λεει οτι υπαρχει σοβαρο προβλημα στις θερμοκρασιες και στον ανεμιστηρα του λαπτοπ! http://en.wikipedia.org/wiki/VAIO http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3956 Αναφερεται βεβαια στο αμεσως προηγουμενο μοντελο(αυτο που ειχα εγω δηλαδη), αλλα καπου διαβασα προσφατα οτι ακομα εχει σοβαρα προβληματα. Η δικιά μου άποψη είναι οτι αποφεύγω τα sony λόγω support ,, ως αναφορά τα θέματα θερμοκρασίας δεν έχουν να κάνουν με τον επεξεργαστή και μόνο είναι πολλά που παίζουν ρόλο.Ως αναφορά το ερώτημα σου για το συγκεκριμένο laptop εγώ δεν θα το αγόραζα ασχέτως support. Ακριβως. Ειδικα οι i5 ειναι μια χαρα επεξεργαστες. Το συστημα ψυξης ειναι αυτο που σχετιζεται με την θερμοκρασια του λαπτοπ, και κατα ποσο ή οχι το εχουν σχεδιασει καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.