Voorhees Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα Ξέρει κανένας τι τύπο παίρνει το i30; Νομίζω H7 αλλα για τα προβολάκια ομίχλης είναι το ίδιο; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cger Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 H7 για μεσαία φώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voorhees Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Για μεγάλη σκάλα και φώτα ομίχλης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μεγάλη σκάλα=Η1 Φώτα θέσης=501 - w5w Ομίχλης=Η11 ΜΗΝ βάλεις μπλέ μαλακίες....Be warned Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voorhees Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 όχι θέλω να βάλω λευκά φώτα παντού. Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Αν βάλεις λευκά φώτα στους προβολείς, εκμηδενίζεις την χρησιμότητα τους, και τους έχεις μόνο για ομορφιά. Έτσι κ πέσεις σε ομίχλη η βροχή, δε βλέπεις τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voorhees Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Πάλι καλά που μου είπες φίλε μου γιατί είχα σκοπό να τ' αλλάξω κι εκείνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 αμα θες να κανεις καλη αλλαγη,αλλαξε ολα τις λαμπες με led (εκτος απο αυτες που φωτειζουν μπροστα) δηλαδη φρενων,φλασ,οπισθεν,καμπινας κτλ. παρε καλα led Ομως (smd) οχι τα πιο φτηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 και γιατί να το κάνει αυτό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 φωτειζουν πιο ωραια,καινε ελαχιστα,και δειχνουν πιο ωραια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.