RedPanda Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Οχι δεν κάνουν τίποτα. ή μάλλον κάνουν, μπορεί εύκολα να τραυματισεις τα γονατά σου γιατι δέχονται μεγαλύτερα φορτία (χωρίς ουσιαστικό λόγο). γιαυτό στο στρατό μας πονούσαν το γόνατα ? εγώ νόμιζα πως ήταν ότι οι αρβύλες δεν είχαν σόλα και όλος ο κραδασμός πήγαινε στο γόνατο
nicoc89 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ανάλογος την ηλικία σου και τις ασκήσεις που κάνεις. Παράδειγμα αν είσαι κάτω από 18 (που ακόμα ψηλώνεις) και αρχίσεις άρση βαρών φυσικά και θα σε κρατήσει κάτω, αν είσαι πολύ μικρός και ξεκινήσεις ασκήσεις άρσης βαρών θα μείνεις κοντός ενώ ασκήσεις με βαράκια κλπ δεν σου δημιουργούν κάποιο πρόβλημα στο ύψος σου και αυτό το ξέρουν όλοι όσοι έχουν την παραμικρή σχέση με το θέμα. Αν θες να είσαι σίγουρος για θέματα γυμναστικής ρώτα καλύτερα σε κάποιο αντίστοιχο forum για να πάρεις σωστότερες και έγκυρες απαντήσεις από άτομα που γυμνάζονται σίγουρα γιατί εδώ μπορεί να σε "κάψει" η απάντηση που θα πάρεις από κάποιον που διάβασε κάτι σε ένα περιοδικό η στο internet και στο λέει απλά για να πει κάτι.
freedubus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ θα σου πρότεινα την παρακάτω άσκηση (τη δεξιά)
The_Judas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Κάπως άσχετο θέμα με την διατροφή, τα βαράκια για τα πόδια κάνουν δουλειά στο τρέξιμο ? Γιατί πάντα ήταν το αδύνατο μου σημείο η αντοχή στο τρέξιμο και θέλω να το βελτιώσω. Για να αποκτήσεις αντοχη όπως σου είπε και ο φιντέλιο χρειάζεται συνεχής ενασχόληση με το τρέξιμο. Πολύ βασικό στοιχείο που πρέπει να προσέξεις όμως είναι να παίρνεις σωστά εισπνοές και εκπνοές κατά την διάρκεια της του τρεξίματος, αλλά και η αναπλήρωση υγρών. Τα βάρη στα πόδια θα σε βοηθούσαν στο να αποκτήσεις περισσότερο δύναμη και όχι αντοχή. Κατ'εμέ είναι μεγάλη καταπόνηση κάτι τέτοιο για έναν μη επαγγελματία αθλητή.
Νηπενθες Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ θα σου πρότεινα την παρακάτω άσκηση (τη δεξιά) εχω ηδη αρχισει να την εκτελω!
Voziniotis-3 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Σοβαρα δηλαδη τα απλα βαρακια δεν σε κοντενουν??? Δηλαδη το καλοκαιρι που θα αρχισω γυμναστικη θα μπορω να κανω???(ειχα σκοπο να κανω μονο καμψεις) Καλη φαση
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Σοβαρα δηλαδη τα απλα βαρακια δεν σε κοντενουν??? Δηλαδη το καλοκαιρι που θα αρχισω γυμναστικη θα μπορω να κανω???(ειχα σκοπο να κανω μονο καμψεις) Καλη φαση Οχι Μονο αν κανεις ορθιος πολλα κιλα[και παραπανω απο το βαρος σου],δηλαδη σκουοτ,τα οποια και παλι δεν σε κοντενουν,ισως να σταματανε την αναπτυξη στους εφηβους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.