dpress Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Το θεμα ειναι η συσκευη αυτη παιρνει μεσα της SIM ? τωρα μου λες να τσεκαρω αν η συσκευη μου θα μπορει μεσω Wifi να δει το σημα 3G ??? Εννοείται ότι παίρνει sim, πώς αλλιώς θα δουλέψει. Απλά σου λέω ότι το android ως λειτουργικό δεν μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ μέσω συσκευών που διαμοιράζουν δίκτυο όπως το Pocket Wi-Fi MF30. Και για να είσαι σίγουρος σου λέω να δοκιμάσεις με το xoom να συνδεθείς στο ίντερνετ μέσω ίδιας ή παρόμοιας συσκευή 3g wifi. Αν το xoom που έχεις παίρνει sim τότε δεν έχεις πρόβλημα και δεν έχεις ανάγκη το Pocket Wi-Fi.
ocelotgr Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Εχω την εντυπωση οτι δουλευει με wifi infrastructure mode, αφου επιτρεπει την συνδεση αρκετων συσκευων ταυτοχρονα φιλε μου. Αυτο που μπορει να συμβαινει ειναι να μην εχεις ενεργοποιησει το wifi, η να μην υποστηριζεται το πρωτοκολλο ασφαλειας που ειναι ορισμενο (δοκιμασε να γυρισεις σε wep)... Απο την αλλη μπορει να εχεις κ δικιο, κινεζοι ειναι αυτοι, αλλα μου φαινεται πολυ περιεργο, μιας κ με οσες συσκευες εχω δοκιμασει το δικο μου (κ με iphone), δουλεψε χωρις προβλημα... Ενα android motorola milestone που ειχα ομως, δεν προλαβα να το δοκιμασω, να πω την αμαρτια μου (κ τωρα το πουλησα).
dpress Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Το iphone δεν έχει τέτοιο θέμα.. Ούτε παίζει ρόλο η συσκευη.. είναι γνωστό θέμα στο android.. γίνεται να ξεπεραστεί αλλά δεν έχω ασχοληθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.