k_dinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Με νεα συνδεση στο Cosmote Internet On The Go 1GB εχει 50% εκπτωση (10ευρω το μηνα), και αν η συνδεση γινει μεχρι τις 15/2/2011 δινει δωρο το Pocket WiFi MF30 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/cms/showArticle.eg?currentCMSArticleId=1261&id=1261# Την ιδια τιμη εχει και η wind, αλλα δεν εχει το Pocket wifi http://www.wind.com.gr/Left-Menu/Κινητή/Για-τον-Ιδιώτη/Προγράμματα-Συμβολαίου-/WIND-Mobile-Broadband/Οικονομικά-Προγράμματα-/Προσφορά-Mobile-Broadband-για-συνδρομητές-WIND.aspx ΕDIT: Και στις 2 περιπτωσεις, πρεπει να υπαρχει ηδη συνδεση κινητης
manosfp Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος για online παραγγελία;
ocelotgr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Οχι, μονο σε καταστημα μου ειπαν στο τηλ... Κ μην ξεχνατε το -10% που παιζει μολις μπουν κ τα 2 (συμβολαιο κ internet on the go) σε smart play, οποτε πχ. με απεριοριστο 45 ερχεται τελικα στα 5.5€ (10-4.5€), συν βεβαια κατι μικρες προσαυξησεις λογω φπα κ τελους κινητης... Αν κ ειχα παραγγειλει στικακι απο ebay, νομιζω οτι θα το δωσω κ θα παρω αυτο...
soulkeeper4 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 τα 10 ευρω/μηνα ισχυουν για ολη την διαρκεια του ετησιου συμβολαιου?
xetasa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 τα 10 ευρω/μηνα ισχυουν για ολη την διαρκεια του ετησιου συμβολαιου? Λογικά για πάντα πρέπει να ισχύει, δηλ. τουλάχιστον όσο έχεις σύνδεση κιν. τηλ. σε cosmote ή wind. Εδώ πάντως υπάρχει ένας σοβαρός κίνδυνος: αν ξεπεράσεις το 1gb/μήνα (πράγμα πολύ εύκολο) τότε η χρέωση μπορεί να φτάσει στο...Θεό!
nek4d Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 1gb τον μηνα ειναι αρκετα μονο για κινητα κ οχι για pc. Ας το εχετε στον νου σου, πριν δεσμευτειτε.
ziggywas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Παίδες, επειδή λόγω δουλειάς πήγα 16/2 (δε μπορούσα νωρίτερα) και μου είπαν ότι όντως έληξε η προσφορά για το δωρεάν MiFi στις 15, έχει να μου προτείνει κανείς κάτι αντίστοιχα φτηνό; Δηλαδή θέλω extra data για το iPhone μου (το συμβόλαιο είναι εταιρικό, οπότε δε μπορώ να προσθέσω κι άλλα ΜΒ), άρα θέλω μαζί και μια συσκευούλα, δωρεάν αν γίνεται, για να μπορώ να τη χρησιμοποιώ με το κινητό. Ευχαριστώ προκαταβολικά...
ocelotgr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δεν εληξε φιλε μου, καποιο λαθος εκαναν... Πηγα κ εγω εχθες κ το πηρα, στην αρχη μου ελεγαν τα ιδια, αλλα μετα μπηκαν κ ειδαν οτι τρεχει μεχρι 28/2 κανονικα η προσφορα. Για του λογου το αληθες: http://www.e-germanos.gr/e-germanos/cms/showArticle.eg?currentCMSArticleId=1261&id=1261&banner=4714 Επισης το στικακι ειναι ξεκλειδωτο, για οποιον ενδιαφερεται , εγω το δουλεψα με μια καρτα wind f2g. Η προσφορα ειναι του γερμανου, οτι της κοσμοτε, υποψιν (αν κ το ιδιο ειναι πλεον, τεσπα)
ziggywas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, το είδα κι εγω και το πήρα ήδη προχτές. Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να παρακολουθείς το ποσά ΜΒ έχεις ξοδέψει (η προφανώς ποσά σου απομένουν);
ocelotgr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Εχω την εντυπωση οτι γινεται μονο μεσω του προγραμματος του, οταν το συνδεεις με usb, αλλιως με κανεναν third party μετρητη... Μπορει να λεω κ αηδιες βεβαια, εγω το δοκιμασα σε macbook, σε windows δεν ξερω τι παιζει. Επισης, δοκιμασε να στειλεις ey στο 1256, εχει μια υπηρεσια ενημερωσης υπολοιπου η κοτε, δεν ξερω αν δουλευει ομως σε αυτα... Γενικοτερα παντως, η προσφορα αξιζει για την συσκευη, το 1gb ειναι αστειο για pc κ θελει πολλη προσοχη (εγω το δουλευω με f2g κυριως)
ziggywas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, μέσω του προγράμματός του γίνεται (έχει μετρητή), αλλά ουσιαστικά αυτό βολεύει μόνο όταν το χρησιμοποιείς για να έχεις ίντερνετ μόνο στο συγκεκριμένο laptop (να χρησιμοποιείς το MF30 δηλαδή ουσιαστικά σαν router). Εγώ όμως που το θέλω πχ για να μπαίνω με wifi και από το laptop, και από το iphone και από το ipad, χρειάζομαι μόνο κεντρική ενημέρωση από την cosmote (που δυστυχώς δεν υποστηρίζεται)....
tonypapadovic Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Ρε παιδιά, την κλείδωσα την χαζομαρούλα, μην βρεθούμε προ εκπλήξεων, αλλά όταν το ανοίγω, μετά από λίγο, η ένδειξη για την μεταφορά δεδομένων (μέσω 3G - είναι πράσινο) αναβοσβήνει (σε διάφορες στιγμές, όποτε και αν το ανοίγω). Τι παίζει με αυτό, είναι φυσιολογικό;
ArisG88 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Με ΕΥ στο 1256 σου λέει πόσα MB έχεις ακόμη. Οπότε όλα καλά!
tonypapadovic Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Θενξ για την ενημέρωση, θα το έχω υπόψην μου! Παρ' όλα αυτά μήπως ξέρεις τι παίζει με αυτό που ρώτησα; Εσένα στο κάνει;
ArisG88 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δες στο βιβλιαράκι τι παίζει με τις ενδείξεις. Επίσης κάτι άλλο, βάλτε την κάρτα σε κάποιο κινητό και αφαιρεστε εντελώς το pin. Έτσι η συσκευή ανοίγει και συνδέεται πολύ πιο γρήγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.