Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορω να μπω στο tvsubtitles.net

vagelisx3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εδώ και αρκετό καιρό έχω πρόβλημα με το tvsubtitles.net.Ξέρω ότι λειτουργεί κανονικά αλλά δεν μπορώ να μπω. Βγαίνει αυτό το μήνυμα. Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Apache/2.2.3 (CentOS) Server at www.tvsubtitles.net Port 80

Έχω ψάξει αρκετά στο ίντερνετ αλλά δεν βρήκα λύση και σήμερα ανακάλυψα και 2ο μπλοκαρισμένο site με το ίδιο μήνυμα.

Δημοσ.

Μερικές συχνές αιτίες για τέτοια φαινόμενα:

1. Φταίει ο provider σου. Στην περίπτωσή σου δεν φαίνεται να είναι θέμα με προβληματικό name resolving ή routing, αφού ο server του site απαντά. Γιατί όμως η απάντησή του αυτή δεν είναι η κανονική ιστοσελίδα του site αλλά Apache error page, ένας θεός ξέρει. Μπορεί για παράδειγμα οι τυπάδες του site να έχουν μπλοκάρει κάποια IP ή ένα IP range και έτυχες να πέσεις εσύ σε αυτό!

2. Κακόβουλο λογισμικό που έχει μολύνει τον υπολογιστή σου

3. Πρόβλημα του browser σου ή κάποιου add-on που έχεις εγκαταστήσει σε αυτόν

4. Πρόβλημα σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος

5. Άλλα που δε μου 'ρχονται τώρα! :-D

Πώς αποκλείεις το καθένα από τα παραπάνω;

1. Αν δεν έχεις ζητήσει static IP από τον provider σου, συνήθως αρκεί μία επανασύνδεση του router για να πάρεις διαφορετική IP. Αλλιώς, δοκιμάζεις να χρησιμοποιήσεις κάποιον free proxy

2. Εντάξει, εδώ είναι προφανές τί πρέπει να γίνει!

3. Δοκιμάζεις με άλλους browsers (επίσης, Firefox και IE θυμάμαι σίγουρα ότι έχουν shortcut για να τους τρέχεις σε Safe Mode, δηλαδή με απενεργοποιημένα όλα τα add-ons τους)

4. Πριν να δοκιμάσεις τίποτα τρελλές λύσεις όπως format και επανεγκατάσταση, καλό είναι να δοκιμάσεις boot με κάποιο Linux Live CD. Είναι δωρεάν, κάθε σπίτι με PC οφείλει να έχει τουλάχιστον ένα, για λόγους troubleshooting και όχι μόνο!

Δημοσ.

Το είχα παθει και εγω πριν ενα χρονο περίπου. τελικά εφταιγε ενα προγραμμα FIREWALL νομίζω το zone alarm, δεν αφηνε τη σελιδα να ανοιξει. δες μηπως εγκατεστησες καποιο προσφατα, λογικα θα πρεπει η να βαλεις αλλο παρομοιο η να του δωσεις εξαιρεση.

Δημοσ.

Δοκιμάστε μέσω του Anonymouse μήπως και δουλέψει.Εμένα πολλές φορές με έχει βοηθήσει σε site που για διάφορους λόγους είναι μπλοκαρισμένα και δεν έχω πρόσβαση

κι εγω αντιμωπιζα το ιδιο προβλημα αλλα μου εδωσες την λυση!!!! ευχαριστω))))))

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Και γω έχω αυτό το πρόβλημα εδώ και μήνες με vivodi αλλά δεν είχε πάει το μυαλό μου ότι δούλευε το site. Νόμιζα ότι είχε κλείσει. Το ψιλιάστικα τώρα γιατί η Google έδινε πρόσφατα αποτελέσματα από tvsubtitles.net για κάτι υπότιτλους που έψαχνα!

Δεν μου δούλεψε με άλλους browser.

Δοκίμασα με proxy τύπου anonymouse και μπήκε.

Άρα ή μας κόβει η vivodi (πολύ δύσκολο) ή μας κάνουν από το site ip filtering...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...