Προς το περιεχόμενο

Q6600 @3.4ghz P35 & GTX580

Mickey80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο πάντοτε αλλά υπάρχει μια πάντοτε η πιθανότητα να μην παίξει σωστα:

http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=138511

Δεν εχω ασχοληθεί με το mod 6950 σε 6970 βάσει όμως των όσων διαβάζω εδώ http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/159 :

Η αύξηση της θερμοκρασίας από 6950 σε 6970 είναι μόνο +3c περίπου.

Επίσης:

"If your card boots fine but does not work reliably in 3D, you can just boot the card and flash back the original BIOS of your card (that's why you should always save your BIOS before doing any flashing experiments).

In case your card does not boot at all you can use AMD's new backup BIOS feature:

1. Set the BIOS switch (pictured above) in the 2 position to enable the recovery BIOS and restart the computer. This will let you boot the card without problems.

2. Boot into Windows/DOS prompt and get ready to flash the card - do not start the flashing process just yet.

3. Set the BIOS switch in the 1 position with the system running and ready to flash.

4. Flash your saved BIOS to the card.

5. Reboot, done.

The dual BIOS feature is just an added convenience for easier recovery, it is not a requirement for this kind of modding, nor is it evidence that AMD has planned their cards with unlocking in mind."

Για περισσότερες πληροφορίες καλύτερα κοίτα στα αντίστοιχα threads για κάρτες γραφικών εδώ στο Forum.

παιδια το εχουμε ξανασυζητησει αυτο το θεμα...

σε αυτη τη σελιδα οι καρτες οι οποιες δεν εγιναν επιτυχως 6970 αγγιζει μολις το 3% :lol:

μιλαμε για τρομερα χαμηλο ποσοστο, υπαρκτο μεν, αλλα πολυ χαμηλο δε

οσο για την αυξηση 3 βαθμους θα πω κλαιν... ;)

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η 570 είναι καλύτερη, ποιο σταθερή και οικονομική.. η 6950 ξέχνα το ξεκλείδωμα, όσοι το έκαναν έχασαν τα λεφτά τους. Καίγετε.. Αν ψάξεις στο τομέα με της κάρτες γραφικών, υπάρχουν πολλά θέματα με χαλασμένες 68χχχ κάρτες από το κουτί.

Εγώ στην θέση σου θα πήγαινα για 2χ 560.. ανώτερα από 580 και ποιο οικονομικά.

Απο το να λες ψέματα σε ενα θέμα που εχεις δείξει μόνος σου πως δεν το κατέχεις θα πρότεινα να κάνεις την ζωή σου λιγο πιο ενδιαφέρουσα

profit:

1)Δεν θα ζορίζεσαι κάθε λίγο να δημιουργήσεις μια μπόυρδα και να μας την πασάρεις για αλήθεια

2)Δεν θα νιώθει το μυαλό μου να θέλει να αυτοκτονήσει κάθε φορα που διαβάζει post σου

Δημοσ.

Είσαι μεγάλο τούρμπο τελικα, δεν ξέρω αν οφείλετε ότι είσαι 25 ετών η .., η 570 είναι ανάμεσα στην 50ρα και 70ρα με την διαφορά ότι μέχρι και σήμερα στα μισά παιχνίδια πάει καλύτερα η 570 και στα άλλα μισά η 70ρα. Η 6950 που κλοκαρετε ότι ήταν να πουληθεί, πουλήθηκε, έχει βγει νέο μοντέλο με fix και πλέον δεν μπορείς. Δεν βρίσκω και ιδιαίτερο λόγο να σκάσω 200-250 ευρώ και να χάσω την εγγύηση από την πρώτη ημέρα. Άσε που ένας φίλος (amd maniac) μου είπε ότι κυκλοφορούν 100δες διαφορετικά bios εκεί έξω για να καίνε κάρτες σκόπιμα.. Μόνο 1 κάνει δουλειά και υπάρχει πάντα κίνδυνος να καεί η μνήμη.

Ενώ τα amd maniac fan boys το προωθούν χωρίς να προειδοποιούν η να λογαριάζουν ότι ίσως ένα παιδί που θα αγοράσει αυτή την κάρτα, μετά να μην έχει να αγοράσει δεύτερη μετα. Απλά για να προωθούμε....

Τι σου δίνει η 6970 ? καλύτερο παιχνίδι σε 30 ίντσες οθόνες και 3 οθόνες ταυτόχρονα με μια κάρτα μόνο.

Τι σου δίνει η 570? Καλύτερο 3d και physx.

http://tpucdn.com/reviews/HIS/Radeon_HD_6970/images/perfrel.gif

Συγγνώμη προτιμώ το δεύτερο γιατί μόνο συγκεκριμένοι χρήστες πρόκειται να αγοράσουν 3 χ 30ρες οθόνες να παίζουν το παιχνίδι τους. Προτιμώ να έχω καλύτερες επιδώσεις στα παιχνίδια μου με την μια οθόνη.

Όσο για τους οδηγούς? Πότε ήταν καλύτερη η amd στο θέμα αυτό για να μας πεις ότι λέμε και ψέματα τώρα. Γιαυτο ναι, σε σχέση με όλα τα παραπάνω είναι best of the bucks οι κάρτες.

Όσο για αυτό,

2)το μυαλό μου να θέλει να αυτοκτονήσει

Μόνο το μυαλό σου? Και τα χέρια και τα πόδια, όλος μαζί για να ησυχάσουμε.

Δημοσ.

Είσαι μεγάλο τούρμπο τελικα, δεν ξέρω αν οφείλετε ότι είσαι 25 ετών η .., η 570 είναι ανάμεσα στην 50ρα και 70ρα με την διαφορά ότι μέχρι και σήμερα στα μισά παιχνίδια πάει καλύτερα η 570 και στα άλλα μισά η 70ρα. Η 6950 που κλοκαρετε ότι ήταν να πουληθεί, πουλήθηκε, έχει βγει νέο μοντέλο με fix και πλέον δεν μπορείς. Δεν βρίσκω και ιδιαίτερο λόγο να σκάσω 200-250 ευρώ και να χάσω την εγγύηση από την πρώτη ημέρα. Άσε που ένας φίλος (amd maniac) μου είπε ότι κυκλοφορούν 100δες διαφορετικά bios εκεί έξω για να καίνε κάρτες σκόπιμα.. Μόνο 1 κάνει δουλειά και υπάρχει πάντα κίνδυνος να καεί η μνήμη.

Ενώ τα amd maniac fan boys το προωθούν χωρίς να προειδοποιούν η να λογαριάζουν ότι ίσως ένα παιδί που θα αγοράσει αυτή την κάρτα, μετά να μην έχει να αγοράσει δεύτερη μετα. Απλά για να προωθούμε....

Τι σου δίνει η 6970 ? καλύτερο παιχνίδι σε 30 ίντσες οθόνες και 3 οθόνες ταυτόχρονα με μια κάρτα μόνο.

Τι σου δίνει η 570? Καλύτερο 3d και physx.

http://tpucdn.com/reviews/HIS/Radeon_HD_6970/images/perfrel.gif

Συγγνώμη προτιμώ το δεύτερο γιατί μόνο συγκεκριμένοι χρήστες πρόκειται να αγοράσουν 3 χ 30ρες οθόνες να παίζουν το παιχνίδι τους. Προτιμώ να έχω καλύτερες επιδώσεις στα παιχνίδια μου με την μια οθόνη.

Όσο για τους οδηγούς? Πότε ήταν καλύτερη η amd στο θέμα αυτό για να μας πεις ότι λέμε και ψέματα τώρα. Γιαυτο ναι, σε σχέση με όλα τα παραπάνω είναι best of the bucks οι κάρτες.

Όσο για αυτό,

Μόνο το μυαλό σου? Και τα χέρια και τα πόδια, όλος μαζί για να ησυχάσουμε.

που το ειδες οτι ειναι καλυτερη στα παιχινιδια η gtx570?

οσο για το physx κλαιν μαιν

αυτο για τους drivers το αφηνω ασχολιαστο

Δημοσ.

Όλα τα ρεβιου αυτό δείχνουν και χρήστες που έχουν είτε 1 η 2 σε sli.

http://www.youtube.com/watch?v=vcGe-VmgI5k

Να και ένα πολύ πρόσφατο video ρεβιου.. και υπάρχουν 1000δες εκεί έξω, aν και αυτός υποστηρίζει ότι η 560 είναι η best of the bucks κάρτα.. ,

Δημοσ.

Όλα τα ρεβιου αυτό δείχνουν και χρήστες που έχουν είτε 1 η 2 σε sli.

http://www.youtube.com/watch?v=vcGe-VmgI5k

Να και ένα πολύ πρόσφατο video ρεβιου.. και υπάρχουν 1000δες εκεί έξω, aν και αυτός υποστηρίζει ότι η 560 είναι η best of the bucks κάρτα.. ,

ρε φιλε τι μου δειχνεις βιντεακια στο Youtube...

δες κανενα σοβαρο review...

Δημοσ.

Δεν βλέπω κάτι που να με πείθει ότι η 6970 είναι καλύτερη.. ισότιμη με 570 ίσως, καλύτερη όχι.. σε άλλα είναι πολύ χειρότερη και σε άλλα καλύτερη.. δεν μου λέει κάτι.

Κάτι άσχετο γιατί έψαχνα και βρήκα αυτό εδω το μοντελάκι, επειδή την 480ρα μου την θέλω για άλλα πράγματα, μάλλον σκέπτομαι για 1 x 560 η 570.. αυτό εδώ τι λέει? Βλέπω σκοραρι κάτι τρελά νούμερα!!..

http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_560_Ti_Direct_Cu_II/17.html

Δεν το βρίσκω στο σκρουτζ, εκτός αν είναι το κλασικό asus ti.. (πάντα ασους αγοράζω)

Δημοσ.

δεν ειπα οτι η 6970 ειναι καλυτερη, εσυ ειπες προηγουμενως οτι η gtx570 αποδιδει καλυτερα στα παιχνιδια κατι που δεν ισχυει...

η gtx560 που κοιτας δεν εχει ερθει ακομη Ελλαδα...

Δημοσ.

Μα αν κοιτάξεις τα chartrs πέφτουν λες και είναι τραμπάλες, αντιθέτως τα πράσινα πάντα κρατανε σταθερή θέση. (σε κάθε τίτλο ξεχωριστά). Τουλάχιστο και τα fps να πέσουν στα 10 που λέει ο λόγος, δεν θα το καταλάβεις στα nvidia.. (δεν έχω εμπειρία από ΑΤΙ..)

Αν κοστίζει αυτή η 560 280-300 δεν συμφέρει, καλύτερα 570.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...