Προς το περιεχόμενο

Toshiba L6551JN

gameover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον αγορασα πριν λιγες μερες.Ησυχος, δυνατος, κρυος σε καθε περιπτωση, ωραια λεντ οθονη, τι αλλο να ζητησει κανεις στα 1000ευρω!

Δεν υπαρχει στη συσκευασια ομως το dvd με τα win 7. Υπαρχουν σιγουρα σε καποιο φακελο στο σκληρο, αλλα ουτε ξερω που, ουτε πως να κανω rip.

Θα ηθελα καποιος που εχει toshiba να μου γραψει αναλυτικα τη διαδικασια...Ευχαριστω.

Δημοσ.

Τον αγορασα πριν λιγες μερες.Ησυχος, δυνατος, κρυος σε καθε περιπτωση, ωραια λεντ οθονη, τι αλλο να ζητησει κανεις στα 1000ευρω!

Δεν υπαρχει στη συσκευασια ομως το dvd με τα win 7. Υπαρχουν σιγουρα σε καποιο φακελο στο σκληρο, αλλα ουτε ξερω που, ουτε πως να κανω rip.

Θα ηθελα καποιος που εχει toshiba να μου γραψει αναλυτικα τη διαδικασια...Ευχαριστω.

Καλοδουλευτο σου ευχομαι...και εγω κατοχος toshiba και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με αυτα που του βαζω και κανει...

Τωρα για τα windows..εμενα ειχε δισκακια για windows 7 32bit στην συσκευασια ενω τα 64bit ειναι περασμενα μεσα...για να τα αντιγραψεις λοιπον σε dvd πας συντηρηση συστηματος απο την εναρξη και μετα δημιουργια δισκου επιδιορθωσης συστηματος.

Δημοσ.

http://aps2.toshiba-tro.de/kb0/HTD7C02140000R01.htm

Ειναι 3 επιλογες και καθε επιλογη σου λεει ποσα ακριβος cd/dvd θα σου χρειαστουν!

-Το recovery ειναι για να επαναφερεις τα windows στην αρχικη κατασταση?(δλδ στην κατασταση που ηταν οταν πρωτολειτουργισες το λαπτοπ).

-Τα applications θα σου γραψει μονο τα προγραμματα της toshiba μαζι με τους drivers!

-Kαι το τριτο,νωμιζω οτι ειναι κατι σαν προετοιμασια του δισκου για να γεινει το restore απο το recovery(δεν ειμαι ομως πολυ σιγουρο γι'αυτο)!

Οταν ξεκινησεις την διαδικασια,καλυτερα να επιλεγεις ενα και οταν τελιωσεις απ'αυτο,τοτε να πας στο επομενο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...