Blackman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μία ερώτηση... από που κατεβάζω codecs για Mac; Έβαλα το Perian, αλλά παρόλα αυτά δεν μου ανοίγει ένα αρχείο που λειτουργεί μία χαρά στο windows pc. Δεν το ανοίγει το συγκεκριμένο video ούτε με VLC αν και δίχνει να το διαβάζει και από το time φαίνεται να το προχωράει. παρόλα αυτά θέλω να πάρω το συγκεκρμένο avi για να το δουλέψω μέσα στο Final Cut Studio. αλλά ότι και να κάνω, αποτέλεσμα 0. υπάρχει κάποια ιδέα; κάποιος codec που θα με βοηθήσει; ή τουλάχιστον κάποιο freeware που θα με βοηθήσει ώστε να το μετατρέψω σε κάτι άλλο; θέλω την συγκεκριμένξη δουλειά που θέλω να κάνω να την κάνω αποκλειστικά στο Macbook μου και να μην κάτσω στο Windows PC, καθώς θα είμαι συνέχεια εκτός σπιτιού. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
February 30 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξέρω αν σε βοηθάω, απλά έχει τύχει κάποια αρχεία βίντεο, που δεν μου άνοιγε το VLC να τα ανοίξω με το MPlayer OS X extended. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μπορείς τουλάχιστον να μας πεις της πληροφορίες που σου δίνει το mediainfo από τα windows;Έτσι για να μην προτείνουμε(οι άλλοι δηλαδή) codec στα τυφλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blackman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. μόλις βρω την ευκαιρία θα δω το media info στο PC και θα το ποστάρω εδώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 flip4mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 flip4mac τι σχεση εχει το flip4mac με τα avi αρχεια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlempoiniaris Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 23 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από parsifal, 23 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Βάλε Linux... Συνδέστε για να σχολιάσετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.