Προς το περιεχόμενο

samsung 40C630 ή 40C650

bakass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια για πειτε μου την γνωμη σας....

ποια απ τις 2 να προτιμησω? γνωριζω οτι η c650 εχει το ultra clear panel?(glossy) ενω η C630 εχει mat panel..

την 630 την εχει το πλαισιο στα 650 ευρω(+ οτι μπορουμε να βαλουμε και καμια ατοκη)

την 650 την εχω βρει στα 700 χαμηλοτερη τιμη σε καταστημα που δεν γνωριζω

skroutz_c650

βεβαια το saturn ειχε ανα διαστηματα προσφορα στα 650 την C653..δεν ξερω αν υπαρχει πουθενα αλλου αυτο το μοντελο...

τι λετε?αξιζουν τα παραπανω σχεδον 100 ευρω για την C650?γιατι τα μαγαζια που την δινουν 700 και 710 και 720 δεν τα πολυεμπιστευομαι...

Δημοσ.

Φιλε bakass δεν εχω δει πουθενα στημενη την c630 για να πω με σιγουρια αν το διαφοτετικο γυαλι που εχουν αξιζει την επιλπεον χρεωση των 100 περιπου ευρω.

Οι δυο τηλεορασεις εχουν τον ιδιο επεξεργαστη εικονας και μονο η c650 εχει λιγο μεγαλυτερη αντιθεση μαλλον λογω του ultra clear panel.

Το θεμα ειναι αν και δεν ειμαι σιγουρος σε αυτο που λεω ειναι οτι σε θεαση τηλεοπτικου σηματος και απλου dvd δεν νομιζω οτι θα δεις και μεγαλες διαφορες οποτε νομιζω οτι ειναι καλη περιπτωση η αγορα της c630.

Δημοσ.

φιλε kostas.b ποτε θα σταματησουμε να τρωμε γκολ απο στημενη μηπως ξερεις να μου πεις??

:cry:

anyway,πιο πολυ για 720p κ 1080p ταινιες με συνδεση σε pc με ενδιαφερει...και xbox360...τηλεοπτικο σημα δεν με ενδιαφερει καθολου!

Δημοσ.

Παντελως αδουλευτη ομαδα σε ολους τους τομεις φιλε bakass και δεν ειναι τυχαιο που εχουμε την τριτη χειροτερη αμυνα του πρωταθληματος μετα την Λαρισα και τις Σερρες.

Πολλα πραγματα με στεναχωρουν στην ομαδα απο την διοικηση τους παικτες τον προπονητη μεχρι την original και τους πρατρεχαμενους του ΧΧ που ονειρευεται προεδριλικια στην ΠΑΕ.

Για την τηλεοραση η c650 ειναι σιγουρα λιγο καλυτερη απο την c630 και ισως θα επρεπε να τις δεις καπου στημενες διπλα διπλα για να βγαλεις συμπερασματα.

Δεν περιμενεις λιγο ακομα μηπως πεσει η τιμη της ενοψη και των καινουργιων μοντελων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...