Προς το περιεχόμενο

Αγορά οικονομικού αυτοκινήτου

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας συν φορουμιτες !!

Μενω 30 χιλιομετρα εξω απο την πολη , η εργασια μου ειναι εντος πόλεως και με τις τιμες που εχει η βενζινα και το πετρελαιο ολος ο μισθος μου θα πηγαινει εκεί.. !!

Λοιπόν θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο όχημα όχι αρκετά ακριβό , να έχει χαμηλή κατανάλωση (έστω κ εναλλακτικά καύσιμα) και να είναι λίγο sportive !

Ευχαριστώ !!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

16.000 κάπου εκεί γύρο!

(δεν είναι εποχές για παραπάνω χρήματα!!!)

Δημοσ.

Αν δε μασάς, οπελ κορσα 1.3ντιζελ, βεβαια με 95αλογα σπορτιφ δε το λες!

Δες σε κατι με 1.4τσι μοτερ, πολο,λεον,φαμπια(?) κτλ που αν πηγαινεις νορμαλ δε καινε.Κι εχουν και λιγη "ζωντάνια".

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά:

http://www.autotriti.gr/data/magazine/viewthema/38909.asp

Καταλήγεις σε 2, 3 κ τα ξαναλέμε...

Σ αυτά τα χρήματα θα κοιτούσα σε Auris/Golf (για να μπορείς να κάνεις κ κανά ταξίδι) ή κανά Yaris/Sirion/Spark (αποκλειστικά για πόλη-κ με πολύ λιγότερα ευρώ απ αυτά που διαθέτεις).

Δημοσ.

έχω αυτό από την TTE SPORT (TOYOTA COROLLA 1996 MODELO):

96corolla_dx_1.jpg

εκτος ότι από τέλη είναι χτύπος και η βενζίνα που καίει είναι απαγορευτική ..

Δημοσ.

οικονομικο σε βενζινη ζηταει...

Ναι αλλά η είδηση μιλάει για μια νέα υβριδική πλατφόρμα που θα κάνει ντεμπούτο το 2012 ενώ ο topic starter θέλει να αγοράσει ένα οικονομικό αυτοκίνητο μέχρι 16k ευρώ.

Δημοσ.

Ναι αλλά η είδηση μιλάει για μια νέα υβριδική πλατφόρμα που θα κάνει ντεμπούτο το 2012 ενώ ο topic starter θέλει να αγοράσει ένα οικονομικό αυτοκίνητο μέχρι 16k ευρώ.

χαχα...παιδιά δεν κολλάω στα καύσιμα...ίσα ίσα ψάχνω υβριδικά η με γκάζι...κάτι που να συμφέρει δηλαδη

Δημοσ.

Ενω ειμαι πολύ κατα τον ιταλικών αυτοκινήτων, αν αγόραζα τώρα αυτοκινητο για κάποιο λόγο θα έπερνα το Fiat 500 Multi air ..4,1 λιτρα στα 100 χιλιόμετρα και 0 € τέλη κυκλοφορίας..συμφέρει!!! ( Και είναι και μούρη!! )

Αλλιώς αυτο εδω..

Δημοσ.

καλά το Honda φυσάει αλλά λίγο ακριβούτσικο ..ποοο μου έβαλες μεγάλη τσίτα... Honda πως πάει από χρηματοδότησης κτλπ η είναι σα την toyota ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...