alexis29 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 εχω το samsung h1 360 ενα χρονο περιπου τον τελευταιο μηνα δεν ακουν τα πληκτρα αφης κυριως στις γωνιες ξεκινησε απο πανω αριστερα και κατεληξε στο οτι τα μισα πληκτρα να μην λειτουργουν.εκανα αναβαθμιση και δεν εγινε τιποτα. φανταζομαι οτι η επομενη κινηση ειναι το σερβις . αλλα αναρωτιεμαι για το εξής. ποσο περιπου θα στοιχισει ?και αν αξιζει τον κοπο και τα χρήματα?παρακαλώ αν μπορει να με βοηθεισει καποιος?
arxaggelos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 κανονικά όλες οι συσκευές κινητών έχουν δύο χρόνια εγγύηση, όποτε δεν θα σου κοστίσει τίποτε η επισκευή. Απλά οι τεχνικοί στο σέρβις μπορεί να σου πουν τη γνωστή παπαριά ότι πήρε υγρασία και φταις εσύ κλπ κλπ. Σε αυτήν την περίπτωση, αν δηλαδή δεν βγάλεις άκρη, δεν νομίζω ότι αξίζει το κόστος να το φτιάξεις.
alexis29 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 επομενως δεν χανω τιποτα να τω παω . τωρα στην περιπτωση αυτη σιγουρα θα μου πουν αυτο που μου απαντησες . και δεν εχω σκοπο να το φτιαξω οχι τοσο για τα χρηματα οσο για αυτα που προσφερει το κιν. παντως σε ευχαριστω για την απαντηση
arxaggelos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 anytime bro. Καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι προκαταβολικά, αλλά μην καταθέσεις εύκολα τα όπλα Δεν είναι σίγουρο ότι κάτι θα πάει στραβά, απλά οι στατιστικές αυτό δείχνουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.