Προς το περιεχόμενο

Core Unlocking

Stelis90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, θέλω να φτιάξω ένα pc, το οποίο προορίζεται για εγγραφή προγραμμάτων tv και "ελαφρύ" modaz(αφαίρεση τμημάτων βίντεο όπως διαφημήσεις)...

Η πρώτη μου σύνθεση έχει πάνω τον Intel i5 2500K....

Η δεύτερη μου σύνθεση έχει τον AMD Phenom X2 555....

Οι απορίες μου είναι η εξής:

Και στις 2 περιπτώσεις οι επεξεργαστές που διάλεξα θα ικανοποιούν τις ανάγκες μου;(γνωρίζω ότι είναι λίγο άνιση η σύγκρηση μεταξύ 4 και 2 cores, γενικότερα όμως θα κάνω δουλειά;)

Στην δεύτερη περίπτωση έχω διαβάσει ότι υπάρχει πιθανότητα με την κατάληλη μητρική να ξεκλειδώσω 1 ή 2 ακόμη πυρήνες...

Δεν έχω καταλάβει τι προδιαγραφές πρέπει να πληρεί η μητρική ώστε να μπορεί να κανει την παραπάνω δουλειά....τι chipset πρέπει να φοράει;

Εχω βρει την παρακάτω mobo η οποία μου αρέσει γιατί έχει και usb 3.0 και sata III, αλλά δε ξέρω εάν θα κάνει δουλειά:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-880GA-UD3H-sAM3-880-DDR3-VGA-GA880GA3H-00-G2.htm

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Εχει τις προδιαγραφες για να ξεκλειδωσει τους πυρηνες.

Και εγω οταν εβλεπα για επεξεργαστη αποσκοπουσα στο να παρω τον 555 και να ειμαι κολοφαρδος και να ξεκλειδωσει.Οπως και εγινε.Αλλα φυσικα κανεις δεν μπορει να εγγυηθει οτι θα γινει αυτο που θελεις.οπως και σε εμενα αλλα σταθηκα τυχερος(οπως και πολλοι αλλοι).

Τον ξεκλειδωσα με αυτη M4A87TD EVO

Ριξε της μια ματια γιατι εχει και τα χαρακτηριστικα που θελεις.

Επισης εαν τελικα αποφασισεις να παρεις τον 555 με σκοπο να τον ξεκλειδωσεις,φροντισε να ειναι ο black edition μιας και θεωρητικα ειναι λιγο καλυτερα τσιπακια οποτε εχεις πιο καλες πιθανοτητες να το πετυχεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...