Kostaskouk Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Έχω αποθηκεύσει στην Επιφάνεια Εργασίας δύο ιστοσελίδες, ως: "Ιστοσελίδα, πλήρης" και κάθε φορά που θα συνδεθώ με το Internet, παίρνω από τον Adobe Flash Player το μήνυμα που επισυνάπτω σε μικροφωτό: Ψάχνοντας με το πρόγραμμα "Everything", διαπίστωσα ότι το μήνυμα αφορά αυτές τις δύο ιστοσελίδες της Επιφάνειας Εργασίας. Επειδή δεν θέλω να πατήσω το: "Settings..." γιατί δεν ξέρω τί μπορεί να συμβεί (πατάω το Ο.Κ.), ο Adobe Flash Player βγάζει επανειλημμένα το μήνυμα που επισύναψα. Και βέβαια αυτό είναι αρκετά ενοχλητικό. Τί με συμβουλεύετε να κάνω; (εκτός από το να διαγράψω τις αποθηκευμένες ιστοσελίδες, γιατί τις χρειάζομαι προσωρινά).
popeye68 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Αν πατήσεις "settings" προφανώς θα υπάρχει κάποια ρύθμιση απενεργοποίησης αυτών των ειδοποιήσεων. (Μην φοβάσαι να το πατήσεις). Πάντως ότι αλλαγή και να κάνεις, μετά χρειάζεται επανεκκίνηση του υπολογιστή. (Το γράφει στην ειδοποίηση).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.