Loca87 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε μου αν δεν σου ειναι κοπος κανα και ενα με HT on.. Mιας και ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του συγκεκριμενου..Απο θορυβο πως παει?
ektor7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Τρεξε οποτε μπορεις και ενα furmark για την gpu. Οχι τωρα,καλυτερα μολις το ξανα ανοιξει το λαπτοπ,που θα ειναι κρυο!
xrist* Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε μου αν δεν σου ειναι κοπος κανα και ενα με HT on.. Mιας και ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του συγκεκριμενου..Απο θορυβο πως παει? 5λεπτα και πολύ του ήταν Η CPU απο 79 εως 82C και η GPU 72C Για θόρυβο μη ανησυχείς.. ακόμα και όταν θερμαίνεται δεν ακούγεται πολύ.
liakjim Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Οντως γενικα υψηλες θερμοκρασιες κ αν σκεφτουμε οτι το συστημα ψυξης ειναι κοινο με την Gpu τοτε οταν θα ζοριστει και αυτη τοτε μπορει να φτασουμε στα επιπεδα του link του φιλου @KRIKON (που φυσικα με τον οποιο δεν εχω καμια αντιπαραθεση ) @xrist* αν μπορεις κ απο την στιγμη που δεν υποστηριζει το Occt Gpu απο AMD τοτε τρεξε ταυτοχρονα το prime μαζι με το furmark (http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/ ) και αστο για 10 λεπτα ή μεχρι να δεις την θερμοκρασια της Gpu να σταθεροποιειται. Παντως κ μιλαω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ προτιμω να εχω την ισχυ ενος 4-πυρηνου και ας εχω θερμοκρασιες (χωρις βαση με ανεμιστηρες απο κατω) μεχρι 85~90C Cpu και 90~95C για Gpu, οι οποιες ναι μεν ειναι υψηλες κ για τους περισσοτερους απαραδεκτες αλλα παλι πολυ κατω απο τις ανησυχητικες αλλα τις οποιες δεν προκειται να δουμε ποτε σε φυσιολογικες συνθηκες).
xrist* Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Όπως έχω αναφέρει και πιο πάνω τέτοιο ζόρι δεν πρόκειται να φάει ποτέ ο i7. Αυτα τα προγράμματα φθανουν στα ακρα τον επεξεργαστή. Κάτι που ειναι δυσκολο να γινει απο τα προγραμματα που δουλευουμε συνήθως. @liakjim τελικά μόνο GPU memtest δεν τρέχει..Τον πυρήνα τον ζόριζε. Θεωρώ ότι είναι υπερβολή να τρέξω και τα δυο προγράμματα μαζί, γιατί σε φυσιολογικές καταστάσεις δεν πρόκειται να έχουμε τέτοιες συνθήκες.
liakjim Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Οκ, δικος σου ειναι ο φορητος αλλα απο την στιγμη που ησουν διατεθιμενος να τρεξεις το Occt δλδ Cpu+Gpu γιατι να μην τρεξεις ταυτοχρονα prime+furmark? Το ιδιο πραγμα ειναι.
xrist* Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μιλάμε για ακραίες καταστάσεις. Καμία σχέση με σκέτο OCCT
liakjim Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Εντελως λογικο απο την στιγμη που στο 99% τον φορητων υπαρχει ενας ανεμιστηρας+μια ψυκτρα που προσπαθουν να αποβαλλουν την θερμοτητα η οποια διοχετευεται μεσω heatpipes απο plates που πατανε πανω σε cpu και gpu αντιστοιχα οπως φαινεται απο στο εσωτερικο του υπολογιστη σου εδω (παντως για μενα οπως ειπα θεωρουνται υψηλες αλλα αποδεκτες):
xrist* Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Πιστεύω όλα τα φορητά με i7 κάπου εκεί θα κυμαίνονται. Μπαίνει και ένα ερώτημα: Πόσο ζορίζεται ένας i7 και πόσο ένας i5 στο ίδιο πρόγραμμα?
liakjim Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Καλη ερωτηση. Θα απαντηθει μονο εαν βρεθει καποιος εδω μεσα με τον ιδιο φορητο αλλα με i5 και τρεξει τα ανω προγραμματα. Αν οι θερμοκρασιες ειναι εκει κοντα τοτε μπορει να απενοχοποιηθει ή οχι ο i7. Σιγουρα θα υπαρχει καποιος. Ακουει κανεις???
xrist* Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Και ένα 10λεπτο σκέτο furmark που ζήτησε ο φίλος @ektor7 (ζορίζει μόνο τον ένα πυρήνα του i7)
ektor7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Eισαι μια χαρα,δε φοβασε τιποτα! Τσακκισε το στο gaming!
liakjim Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μπορεις να ρυθμισεις κ χειροκινητα την ταχυτητα του ανεμιστηρα, γιατι βλεπω οτι με 79C εχεις 72% ταχυτητα στροφων. Σιγουρα θα δεις κ χαμηλοτερες θερμοκρασιες. Αλλα κ οι 79C στο Furmak ειναι μια χαρα.
xrist* Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μετά θα έχω περισσότερο θόρυβο και πάει λέγοντας. Φαύλος κύκλος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.