paul7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Εχω ενα http://oteshop.ote.gr/storefront/-/conn-x/-/-modems/baudtec-modem-router-infinity-isdn/prodmod_40075233.html Windows 7 και το καλωσδιο του Ethernet δεν δουλευειΣας παραλαλω βοηθηστε
karmen1983 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Εχω ενα http://oteshop.ote.gr/storefront/-/conn-x/-/-modems/baudtec-modem-router-infinity-isdn/prodmod_40075233.html Windows 7 και το καλωσδιο του Ethernet δεν δουλευειΣας παραλαλω βοηθηστε Όταν λες το καλώδιο δεν δουλεύει τι εννοεις; Τι σύνδεση έχεις; Άρχισε το πρόβλημα ξαφνικά ή μόλις έκανες σύνδεση και δεν ξέρεις πχ πως να το συνδέσεις; Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.
Zeknafein Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Πανω απ'ολα οχι πανικος. Δοκίμασε με ενα αλλο ethernet καλωδιο και αν δεν πετυχει παλι καλεσε τον τεχνικο του οτε, ετσι και αλλιως δωρεαν ειναι αν δεν εχει ληξει η εγγυηση σου.
paul7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Εχω συνδεση conn-x το pc το εχω συνδεδεμενο με το usb και το καλώδιο δουλευει κανονικα γτ το ειχα συνδεδεμενο με το ps3 αλλα τωρα που το πηγα στον κατω οροφο και δν εχω ιντερνετ και θελω να φτιαξω δικτυο ad-hoc κατι που γινεται μονο με το ethernet
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Πανω απ'ολα οχι πανικος. Δοκίμασε με ενα αλλο ethernet καλωδιο και αν δεν πετυχει παλι καλεσε τον τεχνικο του οτε, ετσι και αλλιως δωρεαν ειναι αν δεν εχει ληξει η εγγυηση σου. αν φωναξει τεχνικο για τετοιο προβλημα θα πεσει στεγνα χρεωση απο τον τεχνικο του οτε.καμια σχεση με προβλημα γραμμης Εχω συνδεση conn-x το pc το εχω συνδεδεμενο με το usb και το καλώδιο δουλευει κανονικα γτ το ειχα συνδεδεμενο με το ps3 αλλα τωρα που το πηγα στον κατω οροφο και δν εχω ιντερνετ και θελω να φτιαξω δικτυο ad-hoc κατι που γινεται μονο με το ethernet cross καλωδιο οχι straight αμα ειναι να τα συνδεσεις μεταξυ τους.και β.για μενα πηγαινε παρε ενα switch και μην προσπαθεις με ad hoc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.