Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και το s.e. υποστηρίζει από ότι λέει στην περιγραφή τουλάχιστον..

"Με μικρόφωνα που φιλτράρουν κάθε θόρυβο & δυνατότητα σύνδεσης με 2 κινητά αυτόχρονα!"

"'Ανετη επικοινωνία.

Μιλήστε ελεύθερα και απαλλαγείτε από τα μπερδέματα των καλωδίων με τον εργονομικό σχεδιασμό του VH700. Απλά τοποθετήστε το κλιπ στον γιακά σας περάστε το καλώδιο γύρω απ' το λαιμό σας και ξεκινήστε την επικοινωνία σας. Επιπλέον υποστηρίζει τη δυνατότητα σύνδεσης με 2 κινητά τηλέφωνα για να είστε πάντα σε επαφή με όλους."

το samsung επιπλέον έχει δόνηση και ειδοποίηση στάθμης μπαταρίας χωρίς να μπορώ να αξιολογήσω πόσο σημαντικά είναι αυτά..Α και το έξτρα κλιπ στο ακουστικό που αναφέρεις και εσύ..

από την άλλη το s.e. έχει τα διπλά μικρόφωνα και την καλύτερη ακουστική σε καταστάσεις υψηλών θορύβων..

πάντως χωρίς να είχα ποτέ νόκια bluetooth από τη γενικότερη αξιοπιστία της εταιρείας τα είχα σε υπόληψη και όντως αν δεν είχα ως προϋπόθεση τη σύνδεση σε 2 κινητά και εγώ το ίδιο με εσένα θα επέλεγα μάλλον.. ελπίζω το της αντικατάστασης να μην έχει το ίδιο πρόβλημα..

Η δόνηση αλλά και η ειδοποίηση χαμηλής στάθμης, μου ακούγονται αρκετά πρακτικά, ειδικά εάν η πρώτη έχει τη δυνατότητα απενεργοποίησης ώστε να εξοικονομείς και μπαταρία.

Από την άλλη, όσα handsfree δοκίμασα με noise cancelling, σχεδόν ποτέ δεν με άκουγε ο συνομιλητής μου...

Νομίζω πως ακόμη έχουν δρόμο να διανύσουν για την εξέλιξη του χαρακτηριστικού αυτού ...

EDIT: μόλις τώρα είδα, ότι απενεργοποιείται η δόνηση στο samsung

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πάντως και το samsung το έχει αυτό οπότε μάλλον τα απορρίπτουμε όλα έτσι..

"Δύο κινητά σε 1 μόνο ακουστικό, με Noise & Echo cancelation για κρυστάλλινες συνομιλίες."

Δεν ξέρω αν επιλέγω σωστά αλλά μάλλον θα κινηθώ προς το sony.. Το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως περιμένω αν με το αντικατασταθέν nokia σου δεν υπάρχει πια το πρόβλημα και αν μπορεί να συνδεθεί με 2ο κινητό..

να υποθέσω από τη μη συμμετοχή άλλων στο θέμα, ότι κανείς δεν έχει κάποιο από τα 2 bt στα οποία αναφερόμαστε να μας πει κάποια γνώμη?

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα σήμερα πήρα το nokia bh-218 και ειλικρινά θέλω να ρωτήσω κάτι όσους το έχουν.

Όταν λαμβάνετε μια κλήση η συσκευή κάνει κάποιο θόρυβο εκτός από κάποια μουσική στο ηχείο?

Τι να πω εμένα δεν κάνει τίποτα και θέλω να κάνει κάτι προκειμένου να το ακούω όταν έχω τη συσκευή μέσα στην τσάντα.

Όλα τα i-tach που είχα πιο πριν το έκαναν και ήμουν υπερευχαριστημένος αλλά σήμερα μόλις είχαν εξαντληθεί.

Δημοσ.

πάντως και το samsung το έχει αυτό οπότε μάλλον τα απορρίπτουμε όλα έτσι..

"Δύο κινητά σε 1 μόνο ακουστικό, με Noise & Echo cancelation για κρυστάλλινες συνομιλίες."

Δεν ξέρω αν επιλέγω σωστά αλλά μάλλον θα κινηθώ προς το sony.. Το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως περιμένω αν με το αντικατασταθέν nokia σου δεν υπάρχει πια το πρόβλημα και αν μπορεί να συνδεθεί με 2ο κινητό..

να υποθέσω από τη μη συμμετοχή άλλων στο θέμα, ότι κανείς δεν έχει κάποιο από τα 2 bt στα οποία αναφερόμαστε να μας πει κάποια γνώμη?

Ναί, όντως σήμερα τα περισσότερα αξιοπρεπή handsfree, διαθέτουν noise cancelling.

Προς θεού, δε λέω πως είναι κάτι κακό (ίσα ίσα το αντίθετο), απλά ίσως εγώ έπεσα σε συσκευές στις οποίες δεν ήταν αρκετά εξελιγμένο το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό ...

Εγώ θα παραλάβω πρώτα ο Θεός την Παρασκευή, οπότε αν μπορείς να περιμένεις μέχρι τότε για νέα και εντυπώσεις, καλώς ...

Παιδια καλησπέρα σήμερα πήρα το nokia bh-218 και ειλικρινά θέλω να ρωτήσω κάτι όσους το έχουν.

Όταν λαμβάνετε μια κλήση η συσκευή κάνει κάποιο θόρυβο εκτός από κάποια μουσική στο ηχείο?

Τι να πω εμένα δεν κάνει τίποτα και θέλω να κάνει κάτι προκειμένου να το ακούω όταν έχω τη συσκευή μέσα στην τσάντα.

Όλα τα i-tach που είχα πιο πριν το έκαναν και ήμουν υπερευχαριστημένος αλλά σήμερα μόλις είχαν εξαντληθεί.

Απ'ότι θυμάμαι το BH-218, δεν είχε το δικό του "ήχο κλήσης".

Αλήθεια, ποιές είναι οι εντυπώσεις σου από τις μπαταρίες των itech ?

Δημοσ.
wilmott

Δημοσιεύθηκε σήμερα, 19:36

Το itech που είχα το φόρτιζα κάθε πέντε μέρες με 12 ώρες χρήσης ημερησίως.

καλησπέρα,

όταν λες 12 ώρες χρήσης εννοείς να το έχεις ανοιχτό ή συνομιλίας? γιατί αν εννοείς σε κλήση φτάνουμε τις 60 ώρες κλήσης ανά φόρτιση..

Δημοσ.

και περίπου πόση ώρα ήταν οι κλήσεις σου ημερησίως?

σε σύγκριση μεταξύ του i-tech και του nokia που πιστεύεις ότι υπερτερεί το καθένα?

στο nokia σου παρουσιάζεται και σένα το ίδιο πρόβλημα με τον Commendatore?

Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα, μετά από την παραλαβή του νέου BH 218 το οποίο αντικατέστησε το προβληματικό.

Ομολογώ πως η ποιότητα ήχου είναι αρκετά καλή (καμία σχέση με το προβληματικό...), αλλά το μικρόφωνό του δεν μοιάζει και τόσο καλό.

Συγκεκριμένα, ενώ ακούω πεντακάθαρα, ο συνομιλητής μου δεν με ακούει πάντα (και δεν μπορείς να πείς πως μιλώ σιγά ...)

Ακόμη ένα μείον του συγκεκριμένου, είναι η απουσία ρύθμισης της έντασης ήχου, κάτι που δεν συνηθίζεται στην κατηγορία τιμής που παίζει το bluetooth....

Αρκετά πρακτική η υποδοχή του ακουστικού, η οποία είναι συμμετρική και βολεύει όπως και αν κρεμάσεις το handsfree !

Αυτές είναι οι πρώτες εντυπώσεις και θα επανέλθω με τη διάρκεια της μπαταρίας σε ομιλία και αναμονή,

αν και κάτι μου λέει πως δεν πραγματοποιεί όσα υπόσχεται.... ίδωμεν

Δημοσ.

Ανανεώνω το θέμα, έχοντας νεότερα από την αυτονομία του BH 218 το οποίο έχει βαλθεί να με διαψεύσει (και παράλληλα να επιβεβαιώσει τον φίλο healler)....

Έτσι, έχοντάς το από τις 8 του μηνός (αν θυμάμαι καλά) και έχοντας μιλήσει στο μεσοδιάστημα τουλάχιστον 2-2,5 ώρες, ακόμη δεν το έχω φορτίσει.

Παρ'ότι το bluetooth με έχει προειδοποιήσει για "low battery", παρ'όλα αυτά συνεχίζει απτόητο !

(αν και το συγκεκριμένο μου φαίνεται πως το εμφανίζει, όταν το αφήνεις για αρκετή ώρα εκτός της υποδοχής)

Άντε να δούμε πόσο θα πάει...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανέρχομαι για να αναφέρω τον χρόνο αναμονής του bluetooth, το οποίο νομίζω πως είναι μακράν το καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο...

Συγκεκριμένα, μόλις εχθές χρειάστηκε να το φορτίσω μετά από μερικές εβδομάδες σε αναμονή (3 νομίζω) και τουλάχιστον 5 ώρες ομιλίας ... B)

Μακάρι να συνεχίσει έτσι, τί άλλο να πώ ...

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παίζει κάτι καλό σε bluetooth αυτή την στιγμή? γιατί σκεφτομαι να αγοράσω άμεσα

Νομίζω πως το Nokia είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις και μάλιστα σε πολύ λογική τιμή.

Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη διάρκεια της μπαταρίας, αλλά εξίσου ευχαριστημένος και από την ποιότητα ομιλίας.

Επίσης το σύστημα στήριξης του ακουστικού είναι πολύ πρακτικό.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο που προτείνεις γιατί δεν έχει κ λίγα απο μια ματιά που έριξα στο skroutz

Αν διαβάσεις παραπάνω, αναφερόμαστε στο Nokia-BH-218, το οποίο αγόρασα πρίν κάποιους μήνες.

http://www.skroutz.gr/s/292242/Nokia-BH-218.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...