Commendatore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Έχετε χρησιμοποιήσει ή έχετε υπ'όψιν σας κάποιο αξιόλογο bluetooth με καλώδιο ? Κατά προτίμηση κάποιο που να μπορεί να συνδεθεί με 2 κινητά και να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Από 'κεί και πέρα οποιαδήποτε πρόσθετη λειτουργία προσφέρει (π.χ. οθόνη, ραδιόφωνο, ενισχυμένο καλώδιο, ...) καλοδεχούμενη, αρκεί να βρίσκεται σε ένα εύλογο φάσμα τιμών, έως περίπου τα 60€. Ακούω προτάσεις λοιπόν, μιας και δεν τα πάω (ούτε εγώ) καλά με την εκπεμπόμενη ακτινοβολία .....
arxaggelos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) sony ericsson mw600 με λιγότερο από €45. παρά πολύ καλή αυτονομία (εγώ που δεν μιλάω παρά πολύ μου πάει εβδομάδα), ενσωματωμένο ραδιόφωνο, σύνδεση με 2 συσκευές, προφίλ A2DP για ασύρματη μεταφορά μουσικής, αρκετά καλά ακουστικά (με βύσμα 3,5mm, οπότε τα αλλάζεις αν θέλεις), αναγνώριση κλήσης με όνομα, οθόνη OLED. Το έχω ταυτόχρονα σε Galaxy S (Android 2.1) και σε SE W810. Η σύνδεση Το Mp3 player του Galaxy ανταποκρίνεται πλήρως με τα πλήκτρα μουσικής του. Νομίζω όμως ότι για τηλεφώνημα μπορεί να είναι συνδεδεμένο μόνο με μια συσκευή τη φορά (ενώ δεν υπάρχει θέμα για 1 τηλέφωνο+1 συσκευή μουσικής), και δεν το έχω κοιτάξει πατραπάνω να σου πω την αλήθεια. Επίσης μια ενδιαφέρουσα (αλλά περιττή κατάτη γνώμη μου) λειτουργία είναι η δυνατότητα να το συνδέσεις με συσκευή για να πάιζεις παιχνίδια. Να μην ξεχάσω ότι η ρύθμιση έντασης γίνεται με μπάρα αφής, πού είν αι χάλια μαύρα σε σχέση με την κλασική ροδέλα. Μεγάλο fail στο σχεδιασμό. Γενικά πολύ καλή επιλογή για αυτά τα λεφτά. Αν παίζει ακόμη η έκπτωση 30% στα αξεσουάρ που είχε η Wind, θα το πάρεις με €35 :-). Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2011 από arxaggelos
Commendatore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 sony ericsson mw600 με λιγότερο από €45. παρά πολύ καλή αυτονομία (εγώ που δεν μιλάω παρά πολύ μου πάει εβδομάδα), ενσωματωμένο ραδιόφωνο, σύνδεση με 2 συσκευές, προφίλ A2DP για ασύρματη μεταφορά μουσικής, αρκετά καλά ακουστικά (με βύσμα 3,5mm, οπότε τα αλλάζεις αν θέλεις), αναγνώριση κλήσης με όνομα, οθόνη OLED. Το έχω ταυτόχρονα σε Galaxy S (Android 2.1) και σε SE W810. Η σύνδεση Το Mp3 player του Galaxy ανταποκρίνεται πλήρως με τα πλήκτρα μουσικής του. Νομίζω όμως ότι για τηλεφώνημα μπορεί να είναι συνδεδεμένο μόνο με μια συσκευή τη φορά (ενώ δεν υπάρχει θέμα για 1 τηλέφωνο+1 συσκευή μουσικής), και δεν το έχω κοιτάξει πατραπάνω να σου πω την αλήθεια. Επίσης μια ενδιαφέρουσα (αλλά περιττή κατάτη γνώμη μου) λειτουργία είναι η δυνατότητα να το συνδέσεις με συσκευή για να πάιζεις παιχνίδια. Να μην ξεχάσω ότι η ρύθμιση έντασης γίνεται με μπάρα αφής, πού είν αι χάλια μαύρα σε σχέση με την κλασική ροδέλα. Μεγάλο fail στο σχεδιασμό. Γενικά πολύ καλή επιλογή για αυτά τα λεφτά. Αν παίζει ακόμη η έκπτωση 30% στα αξεσουάρ που είχε η Wind, θα το πάρεις με €35 :-). Όντως πολύ καλό γενικά σαν handsfree , αλλά διάβασα και εγώ για το ότι δε μπορεί να συνδεθεί με 2 τηλέφωνα ταυτόχρονα, το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι σημαντικό μειονέκτημα... Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό (3,5" jack, αυτονομία, οθόνη,...), αλλά.... Κάποια άλλη επιλογή ?
Commendatore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Επειδή οι διαθέσιμες επιλογές είναι εξαιρετικά περιορισμένες, θα προτείνατε κάποιο από τα δύο ? Sony Ericsson Bluetooth VH-700 Samsung Bluetooth Clip HM1500
healler Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Nokia Bh-218 Μου το έκαναν δώρο στις 31/12, οπότε και το φόρτισα τα ξημερώματα της 1/1/2011 ε, από τότε εχω να το φορτίσω... και ακόμα παιζει Δεν κανω τρελή χρήση 2, 3 τηλεφωνα μεσο όρο καθε μερα... Απλά κορυφή
Commendatore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Nokia Bh-218 Μου το έκαναν δώρο στις 31/12, οπότε και το φόρτισα τα ξημερώματα της 1/1/2011 ε, από τότε εχω να το φορτίσω... και ακόμα παιζει Δεν κανω τρελή χρήση 2, 3 τηλεφωνα μεσο όρο καθε μερα... Απλά κορυφή Κάτσε ρε φίλε για να καταλάβω κάτι... Δηλ. έχεις να το φορτίσεις 2 μήνες ..... ???? Μήπως έκανες κάποιο λάθος με τις ημερομήνίες ?
egmjap Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 για να μην ανοίγω καινούργιο thread και επειδή είμαι μάλλον και εγώ ανάμεσα στα παραπάνω που υποστηρίζουν σύνδεση με 2 κινητά ταυτόχρονα, Commendatore ποιο επέλεξες τελικά και ποια η αξιολόγησή του? αν κάποιος άλλος έχει κάποιο από τα δύο (ή και κάποιο άλλο που να έχει δυνατότητα σύνδεσης με 2 κινητά) παρακαλώ ας βοηθήσει..
Commendatore Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 για να μην ανοίγω καινούργιο thread και επειδή είμαι μάλλον και εγώ ανάμεσα στα παραπάνω που υποστηρίζουν σύνδεση με 2 κινητά ταυτόχρονα, Commendatore ποιο επέλεξες τελικά και ποια η αξιολόγησή του? αν κάποιος άλλος έχει κάποιο από τα δύο (ή και κάποιο άλλο που να έχει δυνατότητα σύνδεσης με 2 κινητά) παρακαλώ ας βοηθήσει.. Τελικά αγόρασα το Nokia που yπέδειξε ο φίλος healler, αλλά μάλλον ανήκω στους άτυχους.... Δεν ξέρω αν οφείλεται στο συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά το σύνδεσα στο στο κινητό μου είχα τραγική ποιότητα ήχου. Το ίδιο έγινε και με άλλα κινητά (διαφορετικής εταιρείας και με διαφορετικό λειτουργικό) και τα πράγματα βελτιώθηκαν μεν, αλλά δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ούτε καν ανεκτή η ποιότητα ήχου.... Ελπίζω να οφείλεται στο συγκεκριμένο κομμάτι και περιμένω εδώ και μέρες να έρθει το κομμάτι αντικατάστασης... Ομολογώ πως έχει μια αρκετά έξυπνη λειτουργία η οποία θέτει σε sleep mode το bluetooth όταν δεν τηλεφωνείς, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αυτονομία.. Ίσως όχι 2 ή 3 μήνες όπως λέει η εταιρεία, αλλά σίγουρα περισσότερο από κάποια άλλα... Πάντως αν συνεχίσει τα ίδια και το επόμενο, μάλλον θα πάω για το SE
egmjap Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 τι να πω, ελπίζω να μην είναι γενικό χαρακτηριστικό της συσκευής και αυτό από την αντικατάσταση να είναι μια χαρά.. πάντως πως και επέλεξες αυτό παρά το ότι δεν υποστηρίζει 2 κινητά? να φανταστώ λόγω της τεράστιας αυτονομίας? ως εναλλακτική γιατί προτιμάς το se έναντι του samsung?
Commendatore Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 τι να πω, ελπίζω να μην είναι γενικό χαρακτηριστικό της συσκευής και αυτό από την αντικατάσταση να είναι μια χαρά.. πάντως πως και επέλεξες αυτό παρά το ότι δεν υποστηρίζει 2 κινητά? να φανταστώ λόγω της τεράστιας αυτονομίας? ως εναλλακτική γιατί προτιμάς το se έναντι του samsung? Βασικός λόγος που το επέλεξα ήταν το ότι υπήρχε άμεσα διαθέσιμο σε αντίθεση με τα άλλα δύο, αλλά και τα επαινετικά σχόλια του πωλητή για το συγκεκριμένο... Πάντως υποστηρίζει σύνδεση με 2 κινητά όπως φαίνεται στη σελίδα της εταιρείας. Διατηρώ μια επιφύλαξη για την αντοχή του καλωδίου (το οποίο είναι πλακέ) και σε καμία περίπτωση δε φαίνεται τόσο ανθεκτικό όσο των itech 601. (βέβαια τα τελευταία έχουν απελπιστικά μικρή διάρκεια μπαταρίας,...αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα...) Τέλος, το ελατήριο του clip δε μου φάνηκε αρκετά δυνατό ώστε να μη γλυστρά κάθε τόσο το handsfree πάνω στο ρούχο. Πιθανόν όλα αυτά να αποτελούσαν πταίσματα, αν δεν υπήρχε το προβλημα με τον ήχο
egmjap Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 νομίζω ότι όταν λέει 2 συσκευές εννοεί ένα κινητό για κλήσεις και μια άλλη (και κινητό) αλλά μόνο για μουσική... το έχεις δοκιμάσει με 2 κινητά?
Commendatore Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 νομίζω ότι όταν λέει 2 συσκευές εννοεί ένα κινητό για κλήσεις και μια άλλη (και κινητό) αλλά μόνο για μουσική... το έχεις δοκιμάσει με 2 κινητά? Δυστυχώς δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω... Διαβάζοντας : "Προηγμένη δυνατότητα πολλαπλής σύνδεσης - σύνδεση έως και δύο συσκευών ταυτόχρονα" υπέθεσα ότι αναφέρεται σε δύο κινητά (για ομιλία), τί να πώ... Λές να είναι τόσο παραπλανητική η διαφήμιση της εταιρείας ?
egmjap Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 ναι, έτσι πιστεύω..πότε σου είπαν ότι θα στο αντικαταστήσουν? τα μόνα πάντως που το αναφέρουν ρητώς είναι το se και το samsung. Όλα τα υπόλοιπα (τουλάχιστον σε αυτή τη κατηγορία τιμής) είναι για σύνδεση ενός κινητού για κλήσεις και ενός για μουσική... ανάμεσα στα δύο πιο πιστεύεις αξίζει περισσότερο?
Commendatore Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 ναι, έτσι πιστεύω..πότε σου είπαν ότι θα στο αντικαταστήσουν? τα μόνα πάντως που το αναφέρουν ρητώς είναι το se και το samsung. Όλα τα υπόλοιπα (τουλάχιστον σε αυτή τη κατηγορία τιμής) είναι για σύνδεση ενός κινητού για κλήσεις και ενός για μουσική... ανάμεσα στα δύο πιο πιστεύεις αξίζει περισσότερο? Εντός της εβδομάδος, μάλλον θα έχω νεότερα από το κομμάτι αντικατάστασης... Απ'ότι είδα, μόνο το Samsung υποστηρίζει multipoint, ενώ το VH-700 όχι. Δεν ξέρω ποιό θα προτιμούσα, αλλά βλέπω πως το SE είναι λίγο πιο κομψό, ενώ η Samsung έχει προβλέψει ξεχωριστό clip και για το ακουστικό κάτι που φαίνεται αρκετά πρακτικό. Πάντως και από τις δύο εταιρείες, (SonyEricsson & Samsung) έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος κατά το παρελθόν έχοντας αγοράσει από αυτές τουλάχιστον 4 handsfree. Αντίθετα από εταιρείες όπως η itech δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος ...(φοβάμαι μήπως στη λίστα των δεύτερων θα προστεθεί και η Nokia....)
egmjap Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 και το s.e. υποστηρίζει από ότι λέει στην περιγραφή τουλάχιστον.. "Με μικρόφωνα που φιλτράρουν κάθε θόρυβο & δυνατότητα σύνδεσης με 2 κινητά αυτόχρονα!" "'Ανετη επικοινωνία. Μιλήστε ελεύθερα και απαλλαγείτε από τα μπερδέματα των καλωδίων με τον εργονομικό σχεδιασμό του VH700. Απλά τοποθετήστε το κλιπ στον γιακά σας περάστε το καλώδιο γύρω απ' το λαιμό σας και ξεκινήστε την επικοινωνία σας. Επιπλέον υποστηρίζει τη δυνατότητα σύνδεσης με 2 κινητά τηλέφωνα για να είστε πάντα σε επαφή με όλους." το samsung επιπλέον έχει δόνηση και ειδοποίηση στάθμης μπαταρίας χωρίς να μπορώ να αξιολογήσω πόσο σημαντικά είναι αυτά..Α και το έξτρα κλιπ στο ακουστικό που αναφέρεις και εσύ.. από την άλλη το s.e. έχει τα διπλά μικρόφωνα και την καλύτερη ακουστική σε καταστάσεις υψηλών θορύβων.. πάντως χωρίς να είχα ποτέ νόκια bluetooth από τη γενικότερη αξιοπιστία της εταιρείας τα είχα σε υπόληψη και όντως αν δεν είχα ως προϋπόθεση τη σύνδεση σε 2 κινητά και εγώ το ίδιο με εσένα θα επέλεγα μάλλον.. ελπίζω το της αντικατάστασης να μην έχει το ίδιο πρόβλημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα