Προς το περιεχόμενο

ps3 160Gb 235 €

lefta_yparxoun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με την καμμια ομως... αυτοι τα στελνουν με UPS standard.ισως αυτο το service υπηρχε με UPS express

για να παιρνεις σειρα νεο.

• Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Καλα αυριο που θα το εχεις στα χερια σου πεστα μας αυτα... Δεν το κατεχεις... Με "UPS express saver" στελνουν. Μπορεις να το δεις ακομα και τωρα στο tracking μεσω του site της UPS. (απο το λινκ που σου εχουν δωσει στο σημερινο email.)

Δεν παραγγελνω, τα χουμε πει. tongue.gif

Δημοσ.

μπορει να καταλαβαινω λαθος την ερωτηση αλλα μου φαινεται λιγο ξανθια. πως ακριβως θα καταλαβει το αμαζον τον λογαριασμο σου αμα βαλεις μονο τα 4 τελευταια ψηφια? θα μυρισει τα νυχια του η υπάρχουν μονο 9999 χρεωστικες κάρτες στο κοσμο? δεν εχω ψωνισει με χρεωστικη αλλα φανταζομαι ειναι το ιδιο οτι ισχυει με την πιστωτικη.

στο εμπει φανταζομαι την πρωτη φορα στο πειπαλ καταχωρεις ολη την καρτα? ετσι ειναι και στο αμαζον και μετα χρησιμοποιει τον τροπο πληρωμης και στην επομενη παραγγελια.

Δημοσ.

ακομα δν βρισκω ακρη και δν ξερω τι να κανω το εψαξα και στο αλλο μου πισι και εχω μπει με εκεινο το εμαιλ σιγουρα. μπορω να επικοινωνισω καπως με το αμαζον ?με τον αριθμο παραγκελιας?με κατι τεσπα.

Δημοσ.

ακομα δν βρισκω ακρη και δν ξερω τι να κανω το εψαξα και στο αλλο μου πισι και εχω μπει με εκεινο το εμαιλ σιγουρα. μπορω να επικοινωνισω καπως με το αμαζον ?με τον αριθμο παραγκελιας?με κατι τεσπα.

Μπηκες στο amazon να δεις?

Ασε το mail, οκ εκει δεν εχει ερθει τιποτα...

Στο λoγαριασμο σου στο amazon μπηκες?Εκει οταν θα μπεις θα πας εδω:

60843204.jpg

και θα δεις τα παντα...

Δημοσ.

Μπηκες στο amazon να δεις?

Ασε το mail, οκ εκει δεν εχει ερθει τιποτα...

Στο λoγαριασμο σου στο amazon μπηκες?Εκει οταν θα μπεις θα πας εδω:

60843204.jpg

και θα δεις τα παντα...

δν μπορω να μπω στο προφιλ μ στο αμαζον!εδω ειναι το μεγαλο μ προβλημα.τους ξαναεστειλα μηνυμα.μπορω να δω τη παραγκελια μ μεσω του κωδικου παραγγελιας μ?

και το προβλημα λυθηκε οριστε και η απαντηση τους..

Dear Customer,

Thank you for contacting us about your account.

We have removed the hold from your account but unfortunately your recent order(s), including , could not be completed. If you would still like to receive the item(s), we ask that you place a new order. Please accept our sincere apologies for any resulting inconvenience.

Please don't hesitate to contact us should you have any further questions, and thanks for your patience with our security measures.

Δημοσ.

ρωτησε τους για ποιο λογο το account ηταν on hold?απο εκει και περα προλαβαινεις ακομα να παρεις το ps3 στα 320 γιγα με δωρο το lba2 η το move pack. παιχνιδι δεν εχει μεινει τπτ τις προκοπεις. η μπορεις να το παλεψεις και να τους ζητησεις να εκτελεσουν την παραγγελια σου κανονικα και να σου εξηγησουν γιατι σε άδειασαν.

Δημοσ.

ηθελα το 160αρι και εχουν μεινει καποια καλα παιχνιδια οπως assasin bad company call of duty.τεσπα ευτυχως που ξαναβγαλανε σε προσφορα το 160αρι οποτε το ξανακανω παραγκελια και ελπιζω...

Δημοσ.

Παντως απο μενα respect στο amazon:

Εκανα την παραγγελια 14/2 και εχουμε:

Date Time Location Event Details

18 Feb 2011 11:11:00 AM KOROPI, ATHENS GR Arrival Scan

18 Feb 2011 10:18:00 AM SPATA GR Departure Scan

18 Feb 2011 09:14:00 AM SPATA GR Arrival Scan

18 Feb 2011 05:57:00 AM MUNICH DE Departure Scan

18 Feb 2011 05:13:00 AM MUNICH DE Arrival Scan

18 Feb 2011 04:02:00 AM KOELN (COLOGNE) DE Departure Scan

18 Feb 2011 02:04:00 AM KOELN (COLOGNE) DE Arrival Scan

17 Feb 2011 10:23:00 PM East Midlands Airpor GB Departure Scan

17 Feb 2011 09:00:00 PM East Midlands Airpor GB Arrival Scan

17 Feb 2011 08:30:00 PM Northampton GB Departure Scan

17 Feb 2011 07:37:00 PM Northampton GB Shipment received by carrier

17 Feb 2011 11:47:19 AM GB Order has been handed over to the carrier and is in transit

και μολις πριν λιγο παρελαβα... :rolleyes:

Δημοσ.

εγω την εκανα 16/02 και ειχε και προβλημα η πληρωμη και παλι περιμενω να παραλαβω σημερα. απλως γενατος εχεις παρει πολυ πραγμα απο αμαζον η πρωτη φορα?

ηθελα το 160αρι και εχουν μεινει καποια καλα παιχνιδια οπως assasin bad company call of duty.τεσπα ευτυχως που ξαναβγαλανε σε προσφορα το 160αρι οποτε το ξανακανω παραγκελια και ελπιζω...

τα παιχνιδια που λες οτι εχουν μεινει - απο που τα αναφέρεις?

Δημοσ.

εγω την εκανα 16/02 και ειχε και προβλημα η πληρωμη και παλι περιμενω να παραλαβω σημερα. απλως γενατος εχεις παρει πολυ πραγμα απο αμαζον η πρωτη φορα?

Εχω παρει πραμα απλα ηταν η 1η φορα που πηρα κατι πανω απο 200 ευρω...Οπως και να χει στο site ελεγε "dispatched via UPS (estimated arrival date: March 03, 2011)." αλλα ηρθε σε 1 μερα!

Δημοσ.

ναι ειναι UPS express εχει παραδοση επομενη μερη. αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι αν θελει να το στειλει με συστημενο τροπο ωστε να μην μπορεις να πεις οτι δεν το πηρες γιατι π.χ να μην το στειλει με υπηρεσια UPS standard που κανει 3-4 μέρες και ειναι πιο φθηνη. πι8ανον ο τροπος παραδοσης να πηγαινει και με το αντικειμενο.

μολις παρελαβα και εγω. καποια ψυχη ειχε δίκιο:)

Δημοσ.

για ριξε μια ματια εδω εχει αρκετα παιχνιδακια σε καλες τιμες. http://www.amazon.co.uk/gp/bestsellers/videogames/676457011/ref=pd_ts_zgc_vg_h__676457011_mor1?pf_rd_p=202009687&pf_rd_s=right-5&pf_rd_t=101&pf_rd_i=468294&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=13ZXQCRC2GPSBGDEYYR1

Δημοσ.

μλκια παντως εβαλε παλι το deadspace 2 αλλα δεν το εχει σαν προσφορα με την κονσολα. τωρα αν σου κανει το assasins creed 2 για 15 λιρια χτυπα το.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...