Προς το περιεχόμενο

ps3 160Gb 235 €

lefta_yparxoun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αφου εχει οχταρακι μικρο το κακο, πιο καλα το καλωδιο που λεει ο sgf ωστε να μην ειναι μπουγιο ο ανταπτορας και να μπαινει και σε πολυπριζο χωρις να ενοχλει τα τριγυρω.wink.gif

• Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κανενα καλο tutorial για το πως να τρεχεις τα αντιγραφα ασφαλειας σου απο τον σκληρο δισκο με το custom firmware εχουμε?

Δημοσ.

να ρωτησω κατι ρε παιδια εμενα μου εγραφε οτι θα ξεκινησει απο αγγλια 15 φεβρουαριου οταν εκανα την παραγκελια .Απο εκει και περα ομως δν μου ηρθε καποιο μηνυμα οτι εχει φυγει απο αγγλια ...να αρχισω να ανησυχω?(δν εχω ξαναπαραγκειλει απο amazon και δν ξερω τις διαδικασιεσ.)

• Moderators
Δημοσ.

δεν σου ερχετε μυνημα. το βλεπεις και μεσα απο το αμαζον στο my orders.

Φυσικα σου ερχεται και μηνυμα email, αμεσως μολις γινει dispatched!

exclamation.png

Δημοσ.

Φυσικα σου ερχεται και μηνυμα email, αμεσως μολις γινει dispatched!

exclamation.png

αρα πρεπει να ανυσηχω τοτε τι μπορω να κανω ματριξ μια και εχεις κανει πολλες αγορες απο εκει οπως βλεπω?

• Moderators
Δημοσ.

αρα πρεπει να ανυσηχω τοτε τι μπορω να κανω ματριξ μια και εχεις κανει πολλες αγορες απο εκει οπως βλεπω?

Στο email σου λενε και ακριβως την εταιρια μεταφορας (ups-royal mail-deutsche post) κατι που μεσα απο το σαιτ δεν μπορεις να το δεις.

Σιγουρα περιμενεις το mail στη διευθυνση ηλεκτρονικου ταχυδρομειου που εχεις δηλωσει στο αμαζον;

Κοιτα και online εδω https://www.amazon.c...e=UTF8&groupID= την κατασταση της παραγγελιας σου, μηπως απλα εχεις δωσει αλλο email και δεν το θυμασαι.

Αν λεει dispatched σημαινει οτι εχει φυγει αρα εχουν στειλει και το email, αν λεει dispatching soon ειναι ολα οκ με την καρτα σου κλπ, απλα δεν εφυγε ακομα...

Κοιτα και πες μου.

Δημοσ.

τωρα που το ξανασκεφτομαι οντος περνεις εμαιλ. καλο θα ειναι να κανεις sign-in και να κοιταξεις γενικα το εμαιλ σου μηπως εχει προκυψει καποιο προβλημα με την πληρωμή - σε εμενα εχει γινει αυτο με μια πιστωτική που δεν ηταν ενεργοποιημένη

Δημοσ.

λοιπον το σωστο e-mail εχω δωσει σιγουρα γτ μου ηρθε εκει το μηνυμα μολις εκανα τη παραγκελια.τωρα τη παραγκελια την εκανα απο αθηνα και μετα ηρθα τριπολη.δν μπορω να μπω στο προφιλ μου στο αμαζον με τπτ ενω στης αθηνας η μανα μ μπορει να πει κανονικα...τωρα ομως αντε να συνενοηθω μαζι της για να δει πως τα παει η παραγκελια...τεσπα εστειλα και μηνυματα στο αμαζον επειδη δν μπορω να μπω στο προφιλ.δν μ εχουν απαντησει.τελος εχω δει στη χρεωστικη καρτα μ και μ εχουν δεσμευση το 1 ευρω οπως εχω δει οτι δεσμευουν και στα αλλα παιδια .

p.s εχετε να μου προτεινετε καπου να στειλω μαιλ και να μου απαντησουν στο αμαζον για να βγαλω ακρη??

• Moderators
Δημοσ.

λοιπον το σωστο e-mail εχω δωσει σιγουρα γτ μου ηρθε εκει το μηνυμα μολις εκανα τη παραγκελια.τωρα τη παραγκελια την εκανα απο αθηνα και μετα ηρθα τριπολη.δν μπορω να μπω στο προφιλ μου στο αμαζον με τπτ ενω στης αθηνας η μανα μ μπορει να πει κανονικα...τωρα ομως αντε να συνενοηθω μαζι της για να δει πως τα παει η παραγκελια...τεσπα εστειλα και μηνυματα στο αμαζον επειδη δν μπορω να μπω στο προφιλ.δν μ εχουν απαντησει.τελος εχω δει στη χρεωστικη καρτα μ και μ εχουν δεσμευση το 1 ευρω οπως εχω δει οτι δεσμευουν και στα αλλα παιδια .

p.s εχετε να μου προτεινετε καπου να στειλω μαιλ και να μου απαντησουν στο αμαζον για να βγαλω ακρη??

Αφου η μανα σου μπαινει αμαζον μονο αυτο πρεπει να κανει:

Κοιτα και online εδω https://www.amazon.c...e=UTF8&groupID= την κατασταση της παραγγελιας σου, μηπως απλα εχεις δωσει αλλο email και δεν το θυμασαι.

Αν λεει dispatched σημαινει οτι εχει φυγει αρα εχουν στειλει και το email, αν λεει dispatching soon ειναι ολα οκ με την καρτα σου κλπ, απλα δεν εφυγε ακομα...

Το αμαζον καλα κανει και δεν σου απαντα στο οτι δεν μπορεις να μπεις στο προφιλ. Προφανως κανεις καποιο λαθος σε id/pass ; Τι να σου πουν;

Παντως αν ηταν κατι θα σου ειχαν στειλει μηνυμα (προβλημα καρτας, αν ειχε φυγει, αν ειχε προβλημα η παραγγελια σου κλπ)

Δημοσ.

εφυγε και το δικο μου πσ3 με UPS τλκ. ολα τα item μαζι. μου λεει εστιματεδ αρριβαλ 03 μαρτιου αλλα πιστευω μεχρι την αλλη τετάρτη θα το εχω.

• Moderators
Δημοσ.

εφυγε και το δικο μου πσ3 με UPS τλκ. ολα τα item μαζι. μου λεει εστιματεδ αρριβαλ 03 μαρτιου αλλα πιστευω μεχρι την αλλη τετάρτη θα το εχω.

grin.png

Αντε ρε! Πολυ χαρηκα γιατι ξερω τι κ... εχεις τοσο καιρο να το παρεις!!

Αυριο Παρασκευη 18-2-2011 κατα τις 2-3 το μεσημερι ειναι στην πορτα σου, να εχεις το νου σου, να ειναι καποιος εκει να παραλαβει!

(Λιγο μετα τις 10 το πρωι θα φτασει η τελευταια πτηση του πακετου σου απο Μοναχο στα Σπατα! smile.gif)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...