Genatos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 το έφεραν στο γραφείο...courier Ειχες βαλει Free delivery?
beez Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 εχουμε μια θεωρεια εδω με τον ματριξ. οταν εισαι νεος πελατης στο αμαζον σου τα στελνουν με κουριερ τις πρωτες 1-2 αποστολες με UPS. οταν εισαι παλιος πελατης σου λενε μπραβο μλκ και τα στελνουν με ταχυδρομειο οπου το ταχυδρομειο κατα παραβαση δεν στα παραδιδει αλλα πρεπει να πας να τα παρεις απο εκει. μπορει να ειναι αυτο η το γεγονος οτι το αμαζον παραδιδει απο διαφορες διευθυνσεις στην ευρωπη οχι μονο απο μια αποθηκη οποτε το καθε μερος εχει δικια του πολιτικη παραδωσων. γενικα ο μονος τροπος για να δουμε τι παιζει ειναι να συγκρινουμε το ιδιο αντικειμενο σε δυο διαφορετικες παραγγελιες η ατομα πως παραδοθηκε. λογικα θα πρεπει ολοι να παραλαβουμε το PS3 με courier. δειτε στο my orders αν σας δινει dispatch info και με ποιο τροπο λεει οτι σταλθηκε.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ειχες βαλει Free delivery? ναι, free delivery... μόνο στα βιβλία αργεί το amazon για μένα...
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 εχουμε μια θεωρεια εδω με τον ματριξ. οταν εισαι νεος πελατης στο αμαζον σου τα στελνουν με κουριερ τις πρωτες 1-2 αποστολες με UPS. οταν εισαι παλιος πελατης σου λενε μπραβο μλκ και τα στελνουν με ταχυδρομειο οπου το ταχυδρομειο κατα παραβαση δεν στα παραδιδει αλλα πρεπει να πας να τα παρεις απο εκει. μπορει να ειναι αυτο η το γεγονος οτι το αμαζον παραδιδει απο διαφορες διευθυνσεις στην ευρωπη οχι μονο απο μια αποθηκη οποτε το καθε μερος εχει δικια του πολιτικη παραδωσων. γενικα ο μονος τροπος για να δουμε τι παιζει ειναι να συγκρινουμε το ιδιο αντικειμενο σε δυο διαφορετικες παραγγελιες η ατομα πως παραδοθηκε. λογικα θα πρεπει ολοι να παραλαβουμε το PS3 με courier. δειτε στο my orders αν σας δινει dispatch info και με ποιο τροπο λεει οτι σταλθηκε. Στο νεο πελατη ειναι πολυ περισσοτερες οι πιθανοτητες να "κατσει" ups. Συνηθως καθονται ας πουμε 2 αποστολες με Ups στις πρωτες 4-5. Μετα γινεται κατι σαν την καρετα-καρετα. Μπορει να πετυχεις καμια σε καμια παραλια των επτανησων... Καμια σχεση δεν εχει η αποθηκη, το προιον δηλαδη. Αποδεδειγμενο. Πχ τους F4 τους εχουν στειλει ΜΟΝΟ σε εναν με ups. Σε ολους τους αλλους με απλο ταχυδρομειο. Επισης αλλο προιον: Μια φορα μου ηρθε με Ups και αλλες 3 φορες με απλο ταχυδρομειο. Αφου ηδη βρεθηκε ενας με ups, μην περιμενετε να δειτε αλλους πολλους, μειωνονται στατιστικα οι πιθανοτητες να ειστε εσεις "ο τυχερος". Επειδη το σχετικο θεμα ειναι τεραστιο, να πω εδω οτι αν δεις οτι στο στελνουν με ups παραλαμβανεις σε 1-2 εργασιμες, αν δεις οτιδηποτε αλλο (Deutsche post DHL, royal mail) περιμενεις απο 5 μεχρι 12 εργασιμες - max 16 ημερολογιακες δηλαδη περιπου, ελαχιστο μια βδομαδα. (Αθηνα αυτα) Διαβαστε εδω σχετικα με το αμαζον. http://www.insomnia....cf%89%ce%bd-25/ να σου πω και εγω το ειχα παραγκειλει απο 13 αλλα ακομα να ερθει...μου εγραφε 15 dispatch .στο εφερε σπιτι τα ελτα η πηγες απο εκει??οσο για τα παιχνιδια και εμενα το ιδιο μου εκανε.. Διαβασε τα παραπανω. Στο email σου, οταν φυγει η αποστολη, ερχεται μηνυμα που σου λεει με ποιο carrier εχει φυγει. Υπομονη μια δυο βδομαδες... Αν δειτε Deutsce post DHL με tracking number θα σας το φερουν οι ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ σπιτι, αλλιως θα πατε εσεις στα ΕΛΤΑ της περιοχης αφου πρωτα "σας φερει" ο ταχυδρομος χαρτακι... (θα το βρείτε στο κουτι της αλληλογραφιας σας...) dispatch= το ποτε θα φυγει απο εκει!
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ship Carrier:UPS ήταν το PS3 και τα παιχνίδια είναι με απλό ταχυδρομείο... βέβαια, ακόμα και με απλό ταχυδρομείο όταν μου έρχονται τα βιβλία, πάλι στο γραφείο τα φέρνουν... dont know τι παιζει...μπορεί να μετράει η τοποθεσία του σπιτιού...
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ship Carrier:UPS ήταν το PS3 και τα παιχνίδια είναι με απλό ταχυδρομείο... βέβαια, ακόμα και με απλό ταχυδρομείο όταν μου έρχονται τα βιβλία, πάλι στο γραφείο τα φέρνουν... dont know τι παιζει...μπορεί να μετράει η τοποθεσία του σπιτιού... Τι θα πει τα φερνουν στο γραφειο ή τα φερνουν στο σπιτι; Τα φερνουν στη διεθυνση που εχεις δηλωσει στο αμαζον...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 είπα, δε ξέρω...μπορεί να τα φέρνουν επειδή έχουν να φέρουν και άλλα στο συγκεκριμένο κτίριο/ περιοχή...dont know... α, και το ωραίο... http://en.wikipedia.org/wiki/BS_1363 <- με αυτό έρχεται το ps3...χαχα..ξενέρωσα τώρα που το άνοιξα...
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 είπα, δε ξέρω...μπορεί να τα φέρνουν επειδή έχουν να φέρουν και άλλα στο συγκεκριμένο κτίριο/ περιοχή...dont know... α, και το ωραίο... http://en.wikipedia.org/wiki/BS_1363 <- με αυτό έρχεται το ps3...χαχα..ξενέρωσα τώρα που το άνοιξα... Ολα απο Αγγλια ερχονται με αυτο, αυτο ειναι το φις των Αγγλων... Το περιεργο θα ηταν να ερχοταν με κατι αλλο...
vrwmiaris Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 είπα, δε ξέρω...μπορεί να τα φέρνουν επειδή έχουν να φέρουν και άλλα στο συγκεκριμένο κτίριο/ περιοχή...dont know... α, και το ωραίο... http://en.wikipedia.org/wiki/BS_1363 <- με αυτό έρχεται το ps3...χαχα..ξενέρωσα τώρα που το άνοιξα... τουλαχιστον εχει το κουτι αλλο να το αλλαξεις?οπως με τους wd
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 ντάξει, θα μπορούσε να έρθει με adaptor... το iphone ας πούμε έρχεται και με τα δύο..!
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 το iphone ας πούμε έρχεται και με τα δύο..! Απο το αμαζον; Δε νομιζω. Ποτε δεν ερχεται κατι με ανταπτορα απο αμαζον. Μονο οι Κινεζοι του e-bay βαζουν συνηθως καταλληλο τροφοδοτικο για την καθε χωρα. Τωρα ομως μιλαμε για το αμαζον...
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 κ τι εκανες? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751347
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 πήρα το fifa 2011 (δεν έχω την υπομονή να παίξω dark void 2 - αν κ άξιζε περισσότερο) τι έκανα; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751340 (το έβγαλα από τα ηχεία (harman kardon soundsticks II) κ το έβαλα στο PS3 - οπότε τώρα παίζει το ps3 αλλά δεν έχω ήχο! lol) και μια ερώτηση...μου λέει να βάλω το 3.56fw...δε κάνει, έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.