vrwmiaris Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 φτου σου γ@μω παλι στον κοτσω.....κ ορκιστηκα ποτε ξανα σε αυτον
xepo13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 παντως γενικα οποιος ειναι στο διλλημα για 160 gb η 320 gb. ειναι τσαμπα λεφτα για να παρεις το 320 διοτι ο σκληρος στο ps3 αλλαζει πιο ευκολα και απο pc σας δειχνω και το λινκ και μπορεις να βαλεις οσο χωρητικοτητα σκληρου θελεις μονο που ειναι καλυτερα στις 5200 rpm λογω θερμοκρασιας http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=5645
beez Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 εντωμεταξυ το τεσκο παραμενει να το εχει στα 196 λιρια. δεν μπορω να καταλαβω τι επαθε το αμαζον και ανεβασε την τιμη. ισως ξανακανει τραμπαλα λολ http://direct.tesco.com/q/buylist/id.4506.aspx
king2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Το καλύτερο είναι να πάρεις το 320 για να μην αλλάξεις στο μέλλον τον εσωτερικό του ps3.Πέρνεις και ένα 2άρι εξωτερικό και τελείωσες(μερικά παιχνίδια παίζουν μόνο απο εσωτερικό).Πάνω απο 500gb εσωτερικό το ps3 τα βρίσκει σκούρα.
Innersense Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Πάνω απο 500gb εσωτερικό το ps3 τα βρίσκει σκούρα. Που ακριβώς τα βρίσκει σκούρα; Επίσης έχω διαβάσει ότι αρκετοί βάζουν σκληρό στις 7200... δεν έχω ακούσει βέβαια αν έχουν προβλήματα μετά με θερμοκρασίες και να πω την αλήθεια δεν θα το ρίσκαρα αν δεν διάβαζα πρώτα στο Internet ότι είναι είναι τσεκαρισμένη η μετατροπή γιατί το ps3 μου φαίνεται ήδη αρκετά θορυβώδες...
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα δε με πειράζει και να έρθει DOA, και ούτε τα ±10 ευρώ από το fluctuation της λίρας... Απλά έχω ξενερώσει με όλη τη φάση σχετικά με την έλλειψη επαγγελματισμού των "Ελληνικών" μαγαζιών... Οπότε, μέχρι να βελτιωθούν τα πράγματα, τα λεφτά μου θα τα παίρνει το Amazon (μέχρι να μάθουν τα μπακάλικα εδώ...). παίζει και αυτό... Are you talking to me? Το ειπα για τους "πολλους". Αν με ειχες παρακολουθησει, θα εβλεπες οτι αυτης της σκεψης ειμαι και εγω. Εχω σκασει καπου 1 χιλιαρικο στο αμαζον τους τελευταιους 4 μηνες και εδω στην Ελλαδα μονο 24 ευρω για ενα ρουτερ + 20ευρω για εναν 500GB 2.5''. Κανω μπουκοταζ στα ηλιθια μυαλα των μπακαλιδων. Η προταση ηταν για οποιον του εχει κ@υλ... (μην ξαναλεμε κακες κουβεντες) αρα το θελει ΤΩΡΑ. Για να μην περιμενει 15 (25 αν τυχει και κατι ατυχο) μερες. Αλλιως μπορει να περιμενει 2 μηνες τις προσφορες του καρφουρ που θα το παρει ακομα φτηνοτερα. (αυτο θα κανω εγω) ΥΓ. Οδηγεια προς κ...., έεε, ναυτιλλομενους. Παλι γυρισε η τιμη στο αμαζον στις £196
king2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Που ακριβώς τα βρίσκει σκούρα; Επίσης έχω διαβάσει ότι αρκετοί βάζουν σκληρό στις 7200... δεν έχω ακούσει βέβαια αν έχουν προβλήματα μετά με θερμοκρασίες και να πω την αλήθεια δεν θα το ρίσκαρα αν δεν διάβαζα πρώτα στο Internet ότι είναι είναι τσεκαρισμένη η μετατροπή γιατί το ps3 μου φαίνεται ήδη αρκετά θορυβώδες... Έχω διαβάσει ότι πάνω απο 500gb αργεί πολύ να φορτώσει τα games.Μπορεί με τα 7200 να πάει πιο γρήγορα αλλά θερμαίνεται αρκετά και σίγουρα θα κάνει περισσότερο θόρυβο.Χίλιες φορές ένας εξωτερικός 2tb και ο εσωτερικός ας μείνει ως έχει.
xepo13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Έχω διαβάσει ότι πάνω απο 500gb αργεί πολύ να φορτώσει τα games.Μπορεί με τα 7200 να πάει πιο γρήγορα αλλά θερμαίνεται αρκετά και σίγουρα θα κάνει περισσότερο θόρυβο.Χίλιες φορές ένας εξωτερικός 2tb και ο εσωτερικός ας μείνει ως έχει. γτ πανω απο 500 να τα βρισκει σκουρα ?και δν χρειαζεται 7200 δν βλεπεις μεγαλη διαφορα σχεδον καθολου μονο μεγαλυτερη θερμοκρασια.και τεσπα αφου θα βαζεις εξωτερικο τι να τα κανεις τα 320?και τα 160 υεπραρκετα ειναι
DeareN Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Έχω διαβάσει ότι πάνω απο 500gb αργεί πολύ να φορτώσει τα games.Μπορεί με τα 7200 να πάει πιο γρήγορα αλλά θερμαίνεται αρκετά και σίγουρα θα κάνει περισσότερο θόρυβο.Χίλιες φορές ένας εξωτερικός 2tb και ο εσωτερικός ας μείνει ως έχει. γτ πανω απο 500 να τα βρισκει σκουρα ?και δν χρειαζεται 7200 δν βλεπεις μεγαλη διαφορα σχεδον καθολου μονο μεγαλυτερη θερμοκρασια.και τεσπα αφου θα βαζεις εξωτερικο τι να τα κανεις τα 320?και τα 160 υεπραρκετα ειναι Παιδια δεν βρισκει τιποτα σκουρο ξεκολλατε. Απλα αναγνωριζει μεχρι 750gb και σιγουρα δεν αναγνωριζει 1tb. Εγω το δικο μου το παλιο (το εδωσα σε φιλο και παω και παιζουμε συνεχεια) το ειχα με 500αρη 7200 στροφες και δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα ουτε ειδα και διαφορα στο φορτωμα. Η διαφορα μονο φαινεται αν θες να κανεις backup με jailbreak ή cfw ενα παιχνιδι σαν το god of war 3 ή το heavy rain στα οποια κερδιζει ο 7200 περιπου 10 λεπτα απο το συνολικο χρονο backup που ειναι 40λεπτος. Προτεινω σε ολους αφοβα να βαλουν 7200 αλλα και 5400 να βαλουν το ιδιο πραγμα ειναι σχεδον. Επισης το καλυτερο ειναι μεχρι 500gb δισκος γιατι δεν θα χρειαστει κανενας παραπανω.
xepo13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια δεν βρισκει τιποτα σκουρο ξεκολλατε. Απλα αναγνωριζει μεχρι 750gb και σιγουρα δεν αναγνωριζει 1tb. Εγω το δικο μου το παλιο το ειχα με 500αρη 7200 στροφες και δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα ουτε ειδα και διαφορα στο φορτωμα. Η διαφορα μονο φαινεται αν θες να κανεις backup με jailbreak ή cfw ενα παιχνιδι σαν το god of war 3 ή το heavy rain στα οποια κερδιζει ο 7200 περιπου 10 λεπτα απο το συνολικο χρονο backup που ειναι 40λεπτος. Προτεινω σε ολους αφοβα να βαλουν 7200 αλλα και 5400 να βαλουν το ιδιο πραγμα ειναι σχεδον. Επισης το καλυτερο ειναι μεχρι 500gb δισκος γιατι δεν θα χρειαστει κανενας παραπανω. οκ σωστος μου φαινεσαι για τη θερμοκρασια εγω πιστευα θα ανεβει λιγο οχι και πολυ αλλα αφου το εχεις δοκιμασει σιγουρα ξερεις περισσοτερο.
king2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 γτ πανω απο 500 να τα βρισκει σκουρα ?και δν χρειαζεται 7200 δν βλεπεις μεγαλη διαφορα σχεδον καθολου μονο μεγαλυτερη θερμοκρασια.και τεσπα αφου θα βαζεις εξωτερικο τι να τα κανεις τα 320?και τα 160 υεπραρκετα ειναι Γιατί αρκετά παιχνίδια με JB παίζουν μόνο απο τον εσωτερικό του ps3.Τα 320 μου φαίνονται ότι φτάνουν για αυτά τα συγκεκριμένα παιχνίδια.Τα 160 είναι πολύ λίγα και τα 500 δεν χρειάζονται αν έχεις τα 320 γιατί δεν είναι και τόσα πολλα αυτα τα games.Όσα παίζουν απο εξωτερικό εννοείται παίρνεις έναν με 2tb και τέλος.
vrwmiaris Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Are you talking to me? Το ειπα για τους "πολλους". Αν με ειχες παρακολουθησει, θα εβλεπες οτι αυτης της σκεψης ειμαι και εγω. Εχω σκασει καπου 1 χιλιαρικο στο αμαζον τους τελευταιους 4 μηνες και εδω στην Ελλαδα μονο 24 ευρω για ενα ρουτερ + 20ευρω για εναν 500GB 2.5''. Κανω μπουκοταζ στα ηλιθια μυαλα των μπακαλιδων. Η προταση ηταν για οποιον του εχει κ@υλ... (μην ξαναλεμε κακες κουβεντες) αρα το θελει ΤΩΡΑ. Για να μην περιμενει 15 (25 αν τυχει και κατι ατυχο) μερες. Αλλιως μπορει να περιμενει 2 μηνες τις προσφορες του καρφουρ που θα το παρει ακομα φτηνοτερα. (αυτο θα κανω εγω) ΥΓ. Οδηγεια προς κ...., έεε, ναυτιλλομενους. Παλι γυρισε η τιμη στο αμαζον στα στις £196 δηλαδη ποσο θα το εχουν τα καρφουρ?
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 δηλαδη ποσο θα το εχουν τα καρφουρ? Το 160gb ειχε τα Χριστουγεννα 240 ευρω τελικη. Οταν αλλου ειχε 280-290; Καπου εκει. Το 320 με move start pack ερχοταν 279 τελικη οταν αλλου ειχε 330-340. Ελπιζω να πεσουν πιο κατω λογω του οτι πεφτουν παντου οι τιμες...
beez Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 καλα το ps3 ειναι οδυσσεια. τωρα δεν υπαρχει το ντεντ σπεισ 2. λολ. πρεπει να εχει δωσει πολυ πραμα παντως το αμαζον. αναρωτιεμαι γιατι τοσες προσφορες.
vrwmiaris Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Το 160gb ειχε τα Χριστουγεννα 240 ευρω τελικη. Οταν αλλου ειχε 280-290; Καπου εκει. Το 320 με move start pack ερχοταν 279 τελικη οταν αλλου ειχε 330-340. Ελπιζω να πεσουν πιο κατω λογω του οτι πεφτουν παντου οι τιμες... μακαρι να παει κανα 200αρι φιλος.τοτε ειναι ευκαιρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.