beez Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δεν καταλαβαίνω προς τι η επίθεση. Εγώ το είπα για σένα γιατί από το post σου κατάλαβα ότι ήθελες να το πάρεις και δεν πρόλαβες. Αφού ήταν τόσο κακό που πήγα να βοηθήσω συγνώμη. edit: αφού ξαναδιάβασα όλο το topic δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημά σου και προς τι η αντίδρασή σου... είναι απλά κουραστικό, άτομα να βγάζουν το άχτι τους πίσω από ένα πληκτρολόγιο. η διαφορα φιλε μου ειναι οτι επερνες ενα παιχνιδι δωρο π.χ. το deadspace 2 limited edition κανει αυτη τη στιγμη 50 ευρω στην ελλαδα. οποτε με 255 ευρω επαιρνες ps3 160γιγα και ενα παιχνιδι καλο δώρο. το αναφέρω ετσι οτι ειναι κουραστικο γιατι ακριβως στην προηγουμενη σελιδα πεταχτηκε καποιος αλλος και παλι ελεγε οτι μπορεις να παρεις το 160 γιγα με 255 ευρώ η κατι - παλι σκετο απο ενα αλλο μαγαζι στην ελλαδα. οποτε απο οτι φαινεται ουτε εκεινος ειχε διαβασει το τοπικ. σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου αλλα για να προσθεσουμε στη συζητηση καλο ειναι να εχουμε μπει στο κλιμα του καθε θρεντ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Ok, συμφωνώ και τα είδα αυτά που λες. Απλά επαναλαμβάνω, δεν κατάλαβα την επίθεση. Over... πήγα να βοηθήσω έναν συμφορουμίτη ο οποίος νόμιζα ότι ήθελε να πάρει PS3 και έχασε την προσφορά γιατί είμαι στην ίδια φάση. Ποτε τα ειδες; Στις 2 πρωτες σου αναγνωσεις ή τωρα; Λεει ο ανθρωπος απο την αρχη οτι θα επαιρνε και παιχνιδι μαζι κλπ. Και του λες για 14 ευρω διαφορα ενω ειναι 50+ η διαφορα. Την "επιθεση" δεν ηταν σωστο να την παρεις τοις μετρητοις, σπαστηκε που εξαντληθηκε, μην τον παρεξηγεις. Πεταξες και εσυ το ασχετο 14 ενω ειναι 50+, δεν θελει πολυ το πραγμα. Δεν τρεχει τιποτα, χαλαρωστε, φιλαρακια ειμαστε ολοι δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε... Συμβαινουν αυτα στο γ@μημενο το νετ. Γιωργο χαλαααααρωσε σε καλο θα σου βγει.... Φεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετα!...
lordelesar Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Ποτε τα ειδες; Στις 2 πρωτες σου αναγνωσεις ή τωρα; Λεει ο ανθρωπος απο την αρχη οτι θα επαιρνε και παιχνιδι μαζι κλπ. Και του λες για 14 ευρω διαφορα ενω ειναι 50+ η διαφορα. Την "επιθεση" δεν ηταν σωστο να την παρεις τοις μετρητοις, σπαστηκε που εξαντληθηκε, μην τον παρεξηγεις. Πεταξες και εσυ το ασχετο 14 ενω ειναι 50+, δεν θελει πολυ το πραγμα. Δεν τρεχει τιποτα, χαλαρωστε, φιλαρακια ειμαστε ολοι δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε... Συμβαινουν αυτα στο γ@μημενο το νετ. Γιωργο χαλαααααρωσε σε καλο θα σου βγει.... Φεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετα!... η διαφορα φιλε μου ειναι οτι επερνες ενα παιχνιδι δωρο π.χ. το deadspace 2 limited edition κανει αυτη τη στιγμη 50 ευρω στην ελλαδα. οποτε με 255 ευρω επαιρνες ps3 160γιγα και ενα παιχνιδι καλο δώρο. το αναφέρω ετσι οτι ειναι κουραστικο γιατι ακριβως στην προηγουμενη σελιδα πεταχτηκε καποιος αλλος και παλι ελεγε οτι μπορεις να παρεις το 160 γιγα με 255 ευρώ η κατι - παλι σκετο απο ενα αλλο μαγαζι στην ελλαδα. οποτε απο οτι φαινεται ουτε εκεινος ειχε διαβασει το τοπικ. σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου αλλα για να προσθεσουμε στη συζητηση καλο ειναι να εχουμε μπει στο κλιμα του καθε θρεντ. Η διαφορά είναι ότι όταν το έγραψα εγώ είχε τελειώσει η προσφορά στο Amazon. Όπως είπα και παραπάνω είμαι στην ίδια φάση και τα 249 ευρώ από ένα επώνυμο κατάστημα και με δόσεις είναι the next best thing. Δεν έγραψα πουθενά ότι είναι καλύτερη, ούτε καν εφάμιλλη, προσφορά. Απλά αν δεν πρόλαβες (επίσης όπως εγώ) είναι μια προσφορά που πιστεύω αξίζει να δεις. Τέσπα, σόρρυ για το "άσχετο" ποστ μου...
beez Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Η διαφορά είναι ότι όταν το έγραψα εγώ είχε τελειώσει η προσφορά στο Amazon. Όπως είπα και παραπάνω είμαι στην ίδια φάση και τα 249 ευρώ από ένα επώνυμο κατάστημα και με δόσεις είναι the next best thing. Δεν έγραψα πουθενά ότι είναι καλύτερη, ούτε καν εφάμιλλη, προσφορά. Απλά αν δεν πρόλαβες (επίσης όπως εγώ) είναι μια προσφορά που πιστεύω αξίζει να δεις. οκ αλλα και παλι στα 260 ευρω το 320 γιγα για 11 ευρώ πιστευω ειναι καλύτερο ντιαλ. απλως οποιος ηταν να κανει κινηση επρεπε να παει για αμαζον, τωρα παπαλα. οπως αναφερθηκε το εβαλε και ο κοτσοβολος στα 249 το 160.
eliask Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Οσό αφορά το ebw . Οτι έχω ψωνισει πηγαινοντας εκεί και αγοράζοντας το ήταν μια χαρά και σε πολύ καλή τιμή .Το τελευταίο καιρό όμως διαπίστωσα πως ένω ανέβαζε πράγματα στο skroutz σε πολύ καλές τιμές δεν είχε διαθεσημότητα. Eνά laptop που παρηγειλα το Δεκέμβριο μέχρι το Φεβρουάριο δεν το είχε φέρει ( μπορεί ακόμα να μην το έχει φέρει απλά ακυρωσα τη παραγγέλια ) με ενημέραν για τη μη διαθεσημότητα , δεν με χρέωσαν τίποτα φυσικά αλλά το να μην έχεις πράγματα διαθεσιμα για τοσο μεγάλο διαστημα αλλά να τα διαφημίζεις στο site σου είναι λίγο απαράδεκτο. Από εκεί και πέρα αμα το έχει διαθέσιμο στο ebw πας και το πέρνεις και είσαι μια χαρα .
beez Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Οσό αφορά το ebw . Οτι έχω ψωνισει πηγαινοντας εκεί και αγοράζοντας το ήταν μια χαρά και σε πολύ καλή τιμή .Το τελευταίο καιρό όμως διαπίστωσα πως ένω ανέβαζε πράγματα στο skroutz σε πολύ καλές τιμές δεν είχε διαθεσημότητα. Eνά laptop που παρηγειλα το Δεκέμβριο μέχρι το Φεβρουάριο δεν το είχε φέρει ( μπορεί ακόμα να μην το έχει φέρει απλά ακυρωσα τη παραγγέλια ) με ενημέραν για τη μη διαθεσημότητα , δεν με χρέωσαν τίποτα φυσικά αλλά το να μην έχεις πράγματα διαθεσιμα για τοσο μεγάλο διαστημα αλλά να τα διαφημίζεις στο site σου είναι λίγο απαράδεκτο. Από εκεί και πέρα αμα το έχει διαθέσιμο στο ebw πας και το πέρνεις και είσαι μια χαρα . τι να σου πως αν αποδεχεσαι το ρισκο να παρεις μαιμού πραγματα. τα λινκς που παρατεθηκαν σε προηγουμενες σελιδες ηταν ακρως διαφωτιστικα. ειδικα δε οι μακροσκελεις οροι. εγω ξέρω οτι οταν μια δουλεια ειναι καθαρη δεν χρεαιζετε 15 σελιδες νομικους όρους ειναι ετσι ειναι γιουβετσι κτλπ. http://www.ebw.gr/el-GR/Page/LegalTerms
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 http://www.amazon.co.uk/gp/feature.html/ref=amb_link_157814307_3?ie=UTF8&docId=1000457153&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0R1W8VDQYYJ6X1M773XK&pf_rd_t=101&pf_rd_p=230122267&pf_rd_i=506846 η προσφορά είναι back on για το ps3 160...!
vrwmiaris Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 το dig4u λεει σαν καταστημα?διλημμα μεγαλο 235 160g η 260 320g??????????????
xepo13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 το dig4u λεει σαν καταστημα?διλημμα μεγαλο 235 160g η 260 320g?????????????? πρωσοπικη μου αποψη 235 απο το amazon για 3 λογους. 1)γτ να πληρωσεις 25 ευρω παραπανω απο τι στιγμη που αλλαζει ο σκληρος τ και αναγνωριζει και εξωτερικο? 2)δωρεαν μεταφορικα amazon 3)παιρνεις μαζι και αρκετα παιχνιδια σε αρκετα καλες τιμες π.χ. pro γυρω στα 30 ευρω ενω στην ελλαδα δν το βρισκεις σιγουρα με λιγοτερο απο 45 ευρω.
vrwmiaris Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 πρωσοπικη μου αποψη 235 απο το amazon για 3 λογους. 1)γτ να πληρωσεις 25 ευρω παραπανω απο τι στιγμη που αλλαζει ο σκληρος τ και αναγνωριζει και εξωτερικο? 2)δωρεαν μεταφορικα amazon 3)παιρνεις μαζι και αρκετα παιχνιδια σε αρκετα καλες τιμες π.χ. pro γυρω στα 30 ευρω ενω στην ελλαδα δν το βρισκεις σιγουρα με λιγοτερο απο 45 ευρω. κ γω ετσι λεω.λεμε τι ειναι ακομα 25 κ ετσι την παταμε παντα σαν να τους πιασαμε κοροιδα.GT5 θελω να παιξω,γενηικα μονο GT παιζω κ στα αλλα 2 που εχω
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Σκεφτείτε ομως και τις δυο εβδομαδες αναμονη απο το αμαζον... Και θα ερθει 100% οκ ή θα εχει φαει κανενα τρακο - ή (σπανιο αλλα υπαρκτο) αν ερθει DOA; Αλλες 12 μερες αναμονη... Ολα αυτα τα λεω γιατι δεν ειναι και καμια τρελη προσφορα... Αν ειναι να παρετε και το παιχνιδι με 15 λιρες που θα το παιρνατε ετσι και αλλιως απο εδω πχ 50€, τοτε οκ, σιγουρα αμαζον. Αν θελετε ομως μονο την κονσολα τοτε ειναι "τριλημμα" (αμαζον-Κωτσος 160GB 249€ - dig4u 320gb 260€ - κεντρο Αθηνα ειναι, πας το παιρνεις, αν ειναι αξιοπιστο οπως λετε) με λιγοτερο αδυναμο κρικο το αμαζον... (ξερετε ποσο φαν του αμαζον ειμαι, αλλα οχι για 3-4% διαφορα...) Η λιρα επισης ανεβαινει, αυτη τη στιγμη δεν μιλαμε για 235, αλλα για 239. Και το θεμα ειναι ποσο θα εχει η λιρα οταν γινει dispatched (16-17-18 του μηνα). Μπορει να παει 233 μπορει ομως και 243... Εγω παντως δεν το αγοραζω αυτη τη στιγμη, ειναι πολυ αδιαφορη και κακη στιγμη. Αν σας εχει πιασει κ@υλα παρτε το επιτοπου απο Ελληνικο μαγαζι να τελειωνετε!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα δε με πειράζει και να έρθει DOA, και ούτε τα ±10 ευρώ από το fluctuation της λίρας... Απλά έχω ξενερώσει με όλη τη φάση σχετικά με την έλλειψη επαγγελματισμού των "Ελληνικών" μαγαζιών... Οπότε, μέχρι να βελτιωθούν τα πράγματα, τα λεφτά μου θα τα παίρνει το Amazon (μέχρι να μάθουν τα μπακάλικα εδώ...). παίζει και αυτό...
beez Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 προσεχτε τι αναρτησε το αμαζον Purchase Limit Policy As you may know, this product can sometimes be in great demand, and there can be shortages of this product across the U.K. In an effort to provide as many customers as possible with the opportunity to purchase it, we are limiting the total number of units that can be purchased. As a result, each household may only purchase five units. που ρε γαμωτο και ηθελα μιση ντουζίνα...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 @beez χαχα...we can game the system though! θα παραγγείλεις εσύ 5 και θα πάρω εγώ ένα extra για σένα (μισή ντουζίνα δεν ήθελες; )...
beez Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 λοιπον - ορχεις - αλλαξε η τιμη. κριμα και τωρα γυαλιζα την πιστωτική να κανω κινηση. περιμενω η προβλεψεις του φιλου ματριξ να βγουν αληθινες φετααα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.