beez Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 το αμαζον θα μας τρελανει. ξαναεβγαλε τα console bundles και τωρα παλι υπάρχουν ολα τα παινχιδια. τα εχω παρει λιγο στο κρανος και τους εχω στειλει ενα εμαιλ να κανουν κουμαντο και να κανονισουν για το παινχιδι με μειωμενη τιμη που δεν ηταν διαθεσιμο οταν παρήγγειλα. και μετα λεμε για τους δικους μας καγκουρες. οποιος πιστος προσελθει υπαρχει παλι το 160γιγα στα 196 λιρια + ενα παιχνιδι απο την λιστα επιλογης στα 15 λιρια.
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 το αμαζον θα μας τρελανει. ξαναεβγαλε τα console bundles και τωρα παλι υπάρχουν ολα τα παινχιδια. τα εχω παρει λιγο στο κρανος και τους εχω στειλει ενα εμαιλ να κανουν κουμαντο και να κανονισουν για το παινχιδι με μειωμενη τιμη που δεν ηταν διαθεσιμο οταν παρήγγειλα. και μετα λεμε για τους δικους μας καγκουρες. οποιος πιστος προσελθει υπαρχει παλι το 160γιγα στα 196 λιρια + ενα παιχνιδι απο την λιστα επιλογης στα 15 λιρια. Τι εχεις παρει στο κρανιο που εδωσες μολις 29 ευρω παραπανω και πηρες και 320GB και move starter pack... Πλακα κανεις; Δεν δινει πλεον move starter pack δωρο στο 320... Δεν βλεπω κατι καλυτερο σαν συνολο απο οτι ειχε μεχρι χθες, καθε αλλο. Το καλυτερο ηταν αυτο που πηρες, απλα δεν πηρες το παιχνιδι που ζαχαρωνες. Δεν μπορεις να τα εχεις ολα...
xepo13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 το αμαζον θα μας τρελανει. ξαναεβγαλε τα console bundles και τωρα παλι υπάρχουν ολα τα παινχιδια. τα εχω παρει λιγο στο κρανος και τους εχω στειλει ενα εμαιλ να κανουν κουμαντο και να κανονισουν για το παινχιδι με μειωμενη τιμη που δεν ηταν διαθεσιμο οταν παρήγγειλα. και μετα λεμε για τους δικους μας καγκουρες. οποιος πιστος προσελθει υπαρχει παλι το 160γιγα στα 196 λιρια + ενα παιχνιδι απο την λιστα επιλογης στα 15 λιρια. φιλε μ δν το ειχα προσεξει αυτο οταν εκανα την παραγκελια μου αλλα μολις το ειδα πηγα και το αλλαξα κατευθειαν σε bundle με το hot pursuit απο τις 25 λιρες στις 15 λιρες!!οταν στην ελλαδα το πιο φθηνο εχει 40 ευροπουλα..πολυ καλα ευχαριστω και παλι.
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 ...Οπως και να χει στο site ελεγε "dispatched via UPS (estimated arrival date: March 03, 2011)." αλλα ηρθε σε 1 μερα! Παντα λεμε ερχεται σε μια μερα το ups, ασχετα τι λεει το estimate... Απο την προηγουμενη σελιδα υπαρχει και στο παρον τοπικ.
beez Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Τι εχεις παρει στο κρανιο που εδωσες μολις 29 ευρω παραπανω και πηρες και 320GB και move starter pack... Πλακα κανεις; Δεν δινει πλεον move starter pack δωρο στο 320... Δεν βλεπω κατι καλυτερο σαν συνολο απο οτι ειχε μεχρι χθες, καθε αλλο. Το καλυτερο ηταν αυτο που πηρες, απλα δεν πηρες το παιχνιδι που ζαχαρωνες. Δεν μπορεις να τα εχεις ολα... λοιπον και ομως με το αμαζον μπορεις. τους εστειλα εμαιλ και τους ζητησα να σεβαστουν την αρχικη προσφορα λογω ελειψης διαθεσιμοτητας και δεχτηκαν. οποτε εβαλα καινουργια παραγγελια για το ντεντ σπεισ 2 μαζι με ενα ναβιγκατιον κοντρολλερ και θα μου μειώσουν την αξια κατα 15 λιρες. οποτε και την πιττα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο και τον πελατη ευχαριστημενο. συμπεράσματα - α) αμα δεν ζητησεις δεν παιρνεις β)οσο και αν ποναει την τοπικη οικονομια, συναλλαγες με μαγαζια του εξωτερικου που σεβονται τους πελατες. να δουμε τωρα ποτε θα ερθει το παιχνιδι
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 ... να δουμε τωρα ποτε θα ερθει το παιχνιδι Δεν σου λεω!
Genatos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Παντα λεμε ερχεται σε μια μερα το ups, ασχετα τι λεει το estimate... Απο την προηγουμενη σελιδα υπαρχει και στο παρον τοπικ. Καλα μην βαρας.... :P
vrwmiaris Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 35 λιρες ποσα ευρωπουλα ειναι?λεω να το κανω ενα ζευγαρι με gt5
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 35 λιρες ποσα ευρωπουλα ειναι?λεω να το κανω ενα ζευγαρι με gt5 Και με Ελληνικο ΦΠΑ ειναι 43 ευρω
beez Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 φιλε μ δν το ειχα προσεξει αυτο οταν εκανα την παραγκελια μου αλλα μολις το ειδα πηγα και το αλλαξα κατευθειαν σε bundle με το hot pursuit απο τις 25 λιρες στις 15 λιρες!!οταν στην ελλαδα το πιο φθηνο εχει 40 ευροπουλα..πολυ καλα ευχαριστω και παλι. ειδες τελικα οτι η καθυστερηση σου βγηκε σε καλο? για αυτο πρεπει να διαβαζουμε τα τοπικ που μας ενδιαφερουν με προσοχη
vrwmiaris Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Και με Ελληνικο ΦΠΑ ειναι 43 ευρω ειδες ρε φιλος που σε ωθουν στο hacking?ακου 43
lordelesar Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 λοιπον και ομως με το αμαζον μπορεις. τους εστειλα εμαιλ και τους ζητησα να σεβαστουν την αρχικη προσφορα λογω ελειψης διαθεσιμοτητας και δεχτηκαν. οποτε εβαλα καινουργια παραγγελια για το ντεντ σπεισ 2 μαζι με ενα ναβιγκατιον κοντρολλερ και θα μου μειώσουν την αξια κατα 15 λιρες. οποτε και την πιττα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο και τον πελατη ευχαριστημενο. Κάπως αργά αλλά επιβεβαιώνω κιεγώ το ίδιο. Έστειλα mail αν γίνεται αφού έγινε πάλι in stock να το εκμεταλλευτώ κιεγώ που το είχα πάρει 3 μέρες πριν και αφού μου ζήτησαν συγνώμη για το inconvenience μου μείωσαν την παραγγελία κατά 15 λίρες. Επίσης το παιχνίδι ήρθε μέσα σε 3 εργάσιμες. Άψογη εξυπηρέτηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.