Προς το περιεχόμενο

ps3 160Gb 235 €

lefta_yparxoun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

να ρωτησω κατι επειδη ειδα οτι γραφει stock αυτο τι συνεπειες εχει οτι θα αργησει παραπανω η κατι αλλο?

Σημαινει οτι υπαρχει στην αποθηκη τους και θα το στειλουν αμεσως.

Δημοσ.

Σημαινει οτι υπαρχει στην αποθηκη τους και θα το στειλουν αμεσως.

ok thanks απλως με τρομαξε με τo stock που εχει το πλαισιο και το e-shop και φοβηθηκα μηπως ειναι μεταχειρησμενα...

Δημοσ.

για 255 ευρώ με το dead space 2 που κανει εξω ενα 50ρικο η προσφορα ειναι πάρα πολύ καλή. στην ελλαδα κανει 250 και δεν περνεις τιποτα.

για την εκδωση 320 γιγα υπάρχει και το καταστημα ντιτζιταλ λαιφ που τα δινει στα 260.

η πρωτη ερωτηση ειναι αξιζουν τα 320 γιγα? μπορεις να αλλαξεις μονος σου τον σκληρο δισκο π.χ. με ενα 500αρι?

δευτερο γιατι τοση μανια με το ebw απο αξιολογησεις στο σκρουτζ http://www.skroutz.gr/m/266/EasyBuyWorld δεν ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα.

μανος υπαρχει καποιο σχετικο θεμα στο οποιο αναφαίρεσε για το συγκεκριμενο κατάστημα?

μας εβαλε παλι φωτιες το αμαζον απλως τους φοβάμαι πως θα το στείλουν.

• Moderators
Δημοσ.

μπορεις να αλλαξεις μονος σου τον σκληρο δισκο π.χ. με ενα 500αρι?

Απο οτι εχω δαβασει εδω και καιρο, χαλαρα βαζεις μεχρι 500αρη δισκο μονος σου!

Δημοσ.

δευτερο γιατι τοση μανια με το ebw απο αξιολογησεις στο σκρουτζ http://www.skroutz.gr/m/266/EasyBuyWorld δεν ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα.

μανος υπαρχει καποιο σχετικο θεμα στο οποιο αναφαίρεσε για το συγκεκριμενο κατάστημα?

Απο μια γρηγορη αναζητηση:

Καταγγελία Πώληση fake SONY memory stick 8GB από το easy buy world / ebw.gr

Kαταγγελία για το ηλεκτρονικό κατάστημα www.ebw.gr

Προσωπικα για καινουργιο πραγμα δεν τους εμπιστευομαι τωρα για κανα παιχνιδι ή για κανενα service δεν υπαρχει θεμα...

Δημοσ.

λοιπον επειδη το τελευταιο καιρο ολο λετε για το ebw εγω επαιρνα τηλ τις τελευταιες δυο εβδομαδες τηλ για να δω ποτε θα το εχουν διαθεσιμο και ολο μου λεγανε ε δν ξερουμε και μαλλον σε δυο μερες και περιμενουμε καινουργια παραλαβη....και ετσι εχει περασει τοσο καιρος και εχει τελειωσει και υπομονη μ με το ebw .ενταξει οκ ας το καθηστερησουν και ενα μηνα αλλα να σου λενε οτι θα κανει τοσο οχι καθε φορα που τους περνει τηλ οτι μπορει να ερθει σε δυο μερες.οποτε γτ να εμπιστευτω αυτο το μαγαζι και οχι το amazon???επιπλεον πολυ καλο καταστημα για το 320gb το digital 4u το οποιο ειναι το μονο που το εχει διαθεσιμο στα 260ευρω.αλλα οπως λεει και ενα αλλος ποιο πανω χρειαζεται να δωσεις παραπανω λεφτα για το 320 αφου το ps3 παιρνει μεχρι και εξωτερικο και μπορεις να τον αλλαξεις το σκληρο τ?

Δημοσ.

Δεν έχω κάτι με το ebw προσωπικά, εκτός του ότι μας θεωρουν βλάκες με καταχωρήσεις πάμφθηνων προϊόντων τα οποία φυσικα δεν υπάρχουν μόνο και μόνο για να μπαίνουν πρωτοι στο σκρουτζ. Επίσης δεν μου αρέσει η ανοργανωσιά τους. Μέχρι πριν μερικές μέρες, δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμα, δεν εξυπηρετούσαν την πελατεία τους λόγω απογραφής!!!

Το "άντε πάλι" πήγαινε στον gherudos ο οποίος σε κάθε ευκαιρία εκθειάζει το ebw , τακτική την οποία απεχθάνομαι.

Δημοσ.

εγω απλως ρωτησα προς ενημέρωση μου γιατι οντος στα 320 γιγα ειναι καλή τιμή και παίζει εδώ και καιρό. τωρα αν ερθει ανοιγμενη-ξανακλεισμένη συσκευασία τοτε ειναι ενα θεμα.

δεν διαβασα τα παραπανω οποτε μαπα το καρπουζι.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ωραία μερικά μαγαζάκια την έχουν 260 ευρό σκέτη την κονσόλα..Το θέμα είναι ότι έχουν πολλά μεταφορικά και αν θέλεις και αντικαταβολή πληρώνεις παραπάνω.Απο Τρίτη περιμένω και εγώ το ps3 με τα 320gb+2 παιχνίδια απο το πλαισιο στα 299(δηλαδή αυτή δεν είναι προσφορά)?Kill zone 2(10 euro,κάποτε είχε 50άρικο)+Uncharted 2(20 euro κάποτε είχε 60)+ps3 320gb αν πάρεις την φθηνότερη τιμή στο σκρουτζ που είναι 260+τα 2 παιχνίδια ακόμα 30 πάει 290.Ε εντάξει δηλαδή προτιμάτε μερικοί που είστε επαρχία να δώσετε 290 ευρό+μεταφορικά για να πάρετε μια κονσόλα απο ένα όχι και τόσο αξιόπιστο μαγαζί?10 ευρό παραπάνω είναι και ξέρεις σίγουρα ότι θα πληρώσεις μόλις το πάρεις στα χέρια σου και δεις ότι δεν είναι ανοιχτό και είναι σε καλή κατάσταση.Σκεφτείτε ότι πριν 2 χρόνια είχε 500+ ευρό η έκδοση με τα 60gb και το αγοράζετε και τώρα που έχει σχεδόν τα μισά για 10 ευρό διαφορά απο άλλα καταστήματα το κάνετε θέμα.Δίνεις κάτι παραπάνω για την αξιοπιστία.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ωραία μερικά μαγαζάκια την έχουν 260 ευρό σκέτη την κονσόλα..Το θέμα είναι ότι έχουν πολλά μεταφορικά και αν θέλεις και αντικαταβολή πληρώνεις παραπάνω.Απο Τρίτη περιμένω και εγώ το ps3 με τα 320gb+2 παιχνίδια απο το πλαισιο στα 299(δηλαδή αυτή δεν είναι προσφορά)?Kill zone 2(10 euro,κάποτε είχε 50άρικο)+Uncharted 2(20 euro κάποτε είχε 60)+ps3 320gb αν πάρεις την φθηνότερη τιμή στο σκρουτζ που είναι 260+τα 2 παιχνίδια ακόμα 30 πάει 290.Ε εντάξει δηλαδή προτιμάτε μερικοί που είστε επαρχία να δώσετε 290 ευρό+μεταφορικά για να πάρετε μια κονσόλα απο ένα όχι και τόσο αξιόπιστο μαγαζί?10 ευρό παραπάνω είναι και ξέρεις σίγουρα ότι θα πληρώσεις μόλις το πάρεις στα χέρια σου και δεις ότι δεν είναι ανοιχτό και είναι σε καλή κατάσταση.Σκεφτείτε ότι πριν 2 χρόνια είχε 500+ ευρό η έκδοση με τα 60gb και το αγοράζετε και τώρα που έχει σχεδόν τα μισά για 10 ευρό διαφορά απο άλλα καταστήματα το κάνετε θέμα.Δίνεις κάτι παραπάνω για την αξιοπιστία.

Το πόσο είχε πριν δυο χρόνια δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή τιμή.

Κατά τα αλλά συμφωνώ ότι το φθηνότερο πολλές φορές κοστίζει ακριβότερα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι "χαζό";

Τι σημασία έχει αν είναι 160 ή 320; Αφού αυτά έχουν καινούργιο FW και δεν σου επιτρέπει να παίζεις images από HDD, σωστά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...