Mike_ledis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα.Χρειάζεται να δω τι τιμή παίρνει μία μεταβλητή javascript στην οποία εκχωρώ την παρακάτω τιμή. Εστω jsvariable η μεταβλητή μου.Στην οποία εκχωρώ την παρακάτω τιμή ""+mike+"" δλδ jsvariable=""+mike+"" . Το πρόβλημα μου είναι πώς όταν πάω να χρησιμοποιήσω την alert για να την εκτυπώσω η την print document δεν μου εμφανίζει τπτ. Πώς μπορώ να δώ τι τιμή παίρνει?
_tasos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Έτσι όπως το περιγράφεις παίρνει την τιμή της μεταβλητής mike. Η alert() λειτουργεί μια χαρά για να δεις τι τιμή έχει η μεταβλητή σου. Αν θέλεις κάτι πιο συγκεκριμένο, στον Firefox μπορείς να εγκαταστήσεις το firebug όπου έχει javascript debugger. Έτσι θα έχεις μία πιο καλή ματιά του τιμές έχουν οι μεταβλητές κ τα αντικείμενα σου.
dewn735 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μήπως δεν έχεις ορίσει την mike κάπου; Στείλε άμα θες και το block της συνάρτησης
Mike_ledis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 To mike υποτίθεται πως είναι string
dewn735 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Άλλο ο τύπος της μεταβλητής και άλλο το αν έχει οριστεί. Μήπως το έχεις ορίσει έξω από τη συνάρτηση; Μήπως δεν έχουν το ίδιο όνομα (οι μεταβλητές στη javascript είναι case sensitive). Όπως καταλαβαίνεις, χωρίς τον κώδικα δύσκολο να βρούμε λύση
digimyth Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Είναι απλό. Πόσταρε τον κώδικα να ρίξουμε μια ματιά για λογικά-συντακτικά λάθη. Ακόμα και το πιο μικρό λάθος μετράει...
Mike_ledis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά όλα καλά. Χρησιμοποίησα το firebug και είδα πώς σε ένα κομμάτι του κώδικα το οποίο για κάποιο λόγο ήταν πιό πρίν και τέρμα δεξιά στον κώδικα μου ,εκχωρούσε στην μεταβαλητή mike μία τιμή αλφαρηθιτικού. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.