Προς το περιεχόμενο

Αγορά iMac ή MacBook pro

xctaek21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αλλα αφου φαινεται απο χιλιομετρα οτι θες mac παρε mac αλλα μονο εφ οσον εχεις την οικονομικη δυνατοτητα και δε μενεις ταπι

Φαινετε εε; :D

Νταξι δεν είμαι και πλούσιος αλλα κάπως θα τα βολεψω , θα τσονταρει ο πατέρας μου κανά χιλιαρικο, θα δουλέψω και κανά δίμηνο πουθενά (δεν είναι τόσο δύσκολο τελικά :P )

Απλά το θέμα είναι οτι εγώ όταν αγοράζω pc το κρατάω 3-4 χρόνια, οπότε πιστεύω αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω.

Format έχω να κανω στα windows μου απο τότε που το πήρα (2007) και ας έχει ψιλόγ....θει το θέμα , βαριεμε να ξανά ψάχνω όλα αυτά τα προγράμματα και αρχεία που έχω μέσα (άλλος ένας καλός λόγος για μακ αφού μου λεε οτι κρατάει γερά)

Για τα παιχνίδια δεν ανησυχώ καθόλου, τα θέλω μόνο για να ξεσκαω απο την δουλειά . Και αυτά που θα παίζω θα υπάρχουν σε mac σίγουρα

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φαινετε εε; :D

Νταξι δεν είμαι και πλούσιος αλλα κάπως θα τα βολεψω , θα τσονταρει ο πατέρας μου κανά χιλιαρικο, θα δουλέψω και κανά δίμηνο πουθενά (δεν είναι τόσο δύσκολο τελικά :P )

Απλά το θέμα είναι οτι εγώ όταν αγοράζω pc το κρατάω 3-4 χρόνια, οπότε πιστεύω αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω.

Format έχω να κανω στα windows μου απο τότε που το πήρα (2007) και ας έχει ψιλόγ....θει το θέμα , βαριεμε να ξανά ψάχνω όλα αυτά τα προγράμματα και αρχεία που έχω μέσα (άλλος ένας καλός λόγος για μακ αφού μου λεε οτι κρατάει γερά)

Για τα παιχνίδια δεν ανησυχώ καθόλου, τα θέλω μόνο για να ξεσκαω απο την δουλειά . Και αυτά που θα παίζω θα υπάρχουν σε mac σίγουρα

Αν κρατάει λέει...!!!

Όσο για τα παιχνίδια.. μπορείς να κάνεις dual boot με Windows και να παίζεις ό,τι θες (εάν δεν το βρεις σε MAC).

Όσο για το πόσο θα το κρατήσεις... φίλος μου έχει έναν Powerbook 8 χρονών. Του άλλαξε σκληρό και μνήμη και είναι ακόμα μία χαρούλα για surfing και ό,τι άλλο θέλει να κάνει για casual χρήση.

8 χρονών!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οπότε χρησιμοποιεί τους υπολογιστές της σχολής στη σχολή και αγοράζει ένα iMac για το σπιτι. Καλύτερες επιδόσεις και μεγαλύτερη οθόνη για τις εργασίες της σχολής και τα παιχνίδια που θέλει να παίξει. Άλλο να προγραμματίζεις σε 27" και άλλο σε 15"/17".

το 21,5 ιντσων ειναι μια χαρα! το 27 ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ! (οχι οτι και ολα τα αλλα της apple ειναι φτηνα :S )

Οι προσωπικές εμπειρίες δεν είναι ο κανόνας για κάποιο λειτουργικό, είτε αυτό είναι Windows, είτε είναι MacOS, είτε είναι Linux. Επειδή εσύ έκανες ή δεν έκανες format, δεν σημαίνει ότι και όλοι οι υπόλοιποι θα κανουν το ίδιο. Μην κάνουμε γενικεύσεις βάση του τι είδαμε στο δικό μας υπολογιστή.

Ναι αλλα αν το 99% (πχ) των εμπειριων λενε πως το MacOSX δεν τους εχει βγαλει κανενα προβλημα τοτε δεν φταιει το 99% που το 1% εχει προβλημα!

Δημοσ.

Ναι αλλα αν το 99% (πχ) των εμπειριων λενε πως το MacOSX δεν τους εχει βγαλει κανενα προβλημα τοτε δεν φταιει το 99% που το 1% εχει προβλημα!

Μπορείς να κάνεις link την έρευνα ή τα νούμερα είναι αυθαίρετα και δικά σου; Για το 99% τον MacOS.

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις link την έρευνα ή τα νούμερα είναι αυθαίρετα και δικά σου; Για το 99% τον MacOS.

Αυθαιρετα γιαυτο εβαλα και το πχ... να διαβαζεις και τις παρενθεσεις! :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...