xarda Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Στο σταθερο pc που εχω ειχε μεσα τα vista και κατι επαθαν τελικα και δεν ανοιγουν πλεον.Προσπαθω με ενα Live cd των ubuntu 10.04 να μπω και να παρω τα εγγραφα μου.Ξεκιναει κανονικα το live cd και επιλεγω "Δοκιμαστε τα Ubuntu χωρις εγκατασταση" ( αφου εχω επιλεξει γλωσσα και μετα δυστηχως μου εμφανιζει ενα message που λεει : > I/O error Error reading boot cd και πανω αριστερα στην οθονη τον αριθμο 104200EF !!! Με ενα ψαξιμο πολλοι μιλανε για προβληματικο cd αλλα αυτο αποκλειεται γιατι εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες το cd αυτο. τι συμβαινει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 μια απ'τις επιλογές που βγάζει στην αρχή είναι και έλεγχος του CD για προβλήματα. για να μάθεις αν φταίει τελικά το CD ή το CD reader θα πρέπει λογικά να γράψεις και δεύτερο δισκάκι. άλλη λύση είναι να φτιάξεις bootable usb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xarda Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 μια απ'τις επιλογές που βγάζει στην αρχή είναι και έλεγχος του CD για προβλήματα. για να μάθεις αν φταίει τελικά το CD ή το CD reader θα πρέπει λογικά να γράψεις και δεύτερο δισκάκι. άλλη λύση είναι να φτιάξεις bootable usb. Ευτυχως επιασε το bootable usb και τραβαω ολα οσα θελω. Επειδη στα windows ειχα αποθηκευμενους κωδικους στον Internet explorer μηπως κερει καποιος που και αν μπορω να τους βρω μεσα απο τα ubuntu ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 οχι ..δεν μπορεις να κανεις αυτο με τον internet explorer ... αμα ειχες linux θα μπορουσες να κανεις αυτο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.