nikoltoulipa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους, Εχω το εξης πρόβλημα, εδώ και μια εβδομάδα τώρα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη: Είχα ρυθμίσει το Microsoft Outlook 2007 να λαμβάνει τα email Μου απο το Yahoo και δούλευε μια χαρά πριν απο μια εβδομάδα όμως! Τώρα έχει πρόβλημα γιατι κάνει αποστολή και δεν κάνει λήψη των μηνυμάτων μου!!! Έχω διακομιστή εισερχόμενης και εξερχόμενης τα: pop.mail.yahoo.com και smtp.mail.yahoo.com αντίστοιχα. Έχω θύρες εισερχόμενης με ssl την 995 και εξερχόμενης, χωρίς ssl την 25. Έχω επίσης επιλέξει οτι ο διακομιστής εξερχόμενης απαιτεί έλεγχο ταυτότητας, και απο το Internet ρύθμισα το λογαριασμό μου απο την επιλογή POP & Μεταβίβαση, να επιτρέπει την πρόσβαση σε pop. Τί άλλο μπορώ να κάνω???
karmen1983 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Για δες τις δικές μου μήπως σε βοηθήσουν Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
nikoltoulipa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Karmen έχω όλες αυτές τις ρυθμίσεις που μου έδειξες!! Αποστολή του δοκιμαστικού μηνύματος κάνει, λήψη δεν κάνει έτσι στα ξαφνικά, υπάρχει περίπτωση να είναι κανένα πρόβλημα στη registry ή κανένας ιός? Μου βγάζει πάντα
karmen1983 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Τον διακομιστή εισερχομένων τον έχω στο 110 αν δεις.
nikoltoulipa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Ναι την άλλαξα και αυτην τη θύρα αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε!
karmen1983 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Ναι την άλλαξα και αυτην τη θύρα αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε! Κλείσε το Outlook και ξανάνοιξέ το. Αν δεν αλλάξει κάτι, προσπάθησε να το ξαναπεράσεις.
nikoltoulipa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Έχω μια εβδομάδα που παλεύω να το φτιάξω και έχω ήδη απεγκαταστήσει όλο το Office και το ξαναεγκατέστησα, έχασα όλα τα παλιά mail που είχε ήδη το Outlook και το μόνο μήνυμα που εμφανίζει τώρα είναι εκείνο του Καλωσορίσματος απο το Outlook. Απηύδησα!!!!!!!
dewn735 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Νομίζω ότι η λήψη pop3 mail από τη Yahoo είναι μέρος της επί πληρωμής υπηρεσίας
nikoltoulipa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Νομίζω ότι η λήψη pop3 mail από τη Yahoo είναι μέρος της επί πληρωμής υπηρεσίας Τι εννοείς dewn735??? Πριν μια εβδομαδα, δεν πληρωνα τίποτα και τα μηνύματα έρχονταν κανονικά!!!\ Τώρα τ' αλλάξανε
dewn735 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Για να παίρνεις pop3 (να κατεβάζεις στον υπολογιστή σου) πρέπει να γραφτείς στη premium υπηρεσία (20ευρώ/χρόνο - αν μπορεί ας μας το επιβεβαιώσει και η karmen). Μήπως είναι καινούριος ο λογαριασμός σου και απλά είχες ένα χρόνο "δοκιμαστικής" υπηρεσίας;
karmen1983 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Για να παίρνεις pop3 (να κατεβάζεις στον υπολογιστή σου) πρέπει να γραφτείς στη premium υπηρεσία (20ευρώ/χρόνο - αν μπορεί ας μας το επιβεβαιώσει και η karmen). Μήπως είναι καινούριος ο λογαριασμός σου και απλά είχες ένα χρόνο "δοκιμαστικής" υπηρεσίας; Παίδες εγώ δεν πληρώνω. Αν πλήρωνα θα πήγαινα σε άλλο mail. Αλλά είναι και πολύ παλιό mail το δικό μου, δεν ξέρω αν παίζει κάτι με τα καινουρια.
nikoltoulipa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Για να παίρνεις pop3 (να κατεβάζεις στον υπολογιστή σου) πρέπει να γραφτείς στη premium υπηρεσία (20ευρώ/χρόνο - αν μπορεί ας μας το επιβεβαιώσει και η karmen). Μήπως είναι καινούριος ο λογαριασμός σου και απλά είχες ένα χρόνο "δοκιμαστικής" υπηρεσίας; Δεν νομίζω, τον λογαριασμό τον έχω πολλά χρόνια! Θα δοκιμάσω απο κανέναν άλλον υπολογιστή, κανενός φίλου, να δώ άν βάλω τις ίδιες ρυθμίσεις Outlook θα έρθουν τα μηνύματα! Φοβάμαι, έπειδή χρησημοποιώ ασύρματο Internet, μήπως μπήκε κανείς και μου κλείδωσε το mail μου!
karmen1983 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δεν νομίζω, τον λογαριασμό τον έχω πολλά χρόνια! Θα δοκιμάσω απο κανέναν άλλον υπολογιστή, κανενός φίλου, να δώ άν βάλω τις ίδιες ρυθμίσεις Outlook θα έρθουν τα μηνύματα! Φοβάμαι, έπειδή χρησημοποιώ ασύρματο Internet, μήπως μπήκε κανείς και μου κλείδωσε το mail μου! Πως να σου κλείδωσε το Mail σου κάποιος; Από το yahoo μπαίνεις σωστά; Είπες ότι έχεις κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις εκεί. Teamviewer έχεις;
nikoltoulipa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Πως να σου κλείδωσε το Mail σου κάποιος; Από το yahoo μπαίνεις σωστά; Είπες ότι έχεις κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις εκεί. Teamviewer έχεις; Τι είναι το Teamviewer πρόγραμμα για λήψη- αποστολή μηνυμάτων??? Παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω τι τρέχει, δοκίμασα να ορίσω ως λογαριασμό έναν άλλον που έχω στο gmail αλλά και πάλι τα ίδια, κάτι έχει συμβεί στο Outlook! Απο το Yahoo μπαίνω κανονικά!
karmen1983 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Τι είναι το Teamviewer πρόγραμμα για λήψη- αποστολή μηνυμάτων??? Παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω τι τρέχει, δοκίμασα να ορίσω ως λογαριασμό έναν άλλον που έχω στο gmail αλλά και πάλι τα ίδια, κάτι έχει συμβεί στο Outlook! Απο το Yahoo μπαίνω κανονικά! Είναι πρόγραμμα για να συνδεθώ στο pc σου. Δεν θα σου κλέψω τίποτα θα βλέπεις τι θα κάνω. Απλά θα δω τις ρυθμίσεις σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.