enygia Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα ένα καινούργιο pc με onboard κάρτα ήχου την soundmax hd audio που υποστηρίζει μέχρι και 7.1 ήχο surround. Στο παλιό pc είχα τα 7900 creative ηχεία με την Audigy 2 ZS και λειτουργούσαν μια χαρά και τα 7 και σε stereo format αφού είχε ρύθμιση να δουλεύουν ανά ζευγάρι τα ηχεία. Όταν τα έβαλα στο καινούργιο pc τα ρύθμισα όλα σωστά και παρόλο που με τον έλεγχο που κάνω από το πρόγραμμα της κάρτας, το soundMAX, ότι δουλεύουν και τα εφτά, δε δουλεύουν. Εννοώ ότι σε οποιοδήποτε player ήχου ή video δουλεύουν μόνο τα δύο μπροστινά και το woofer. Μόνο σε blyray ταινίες όταν ενεργοποιήσω το audio format surround δουλεύουν όλα. Έχω ψάξει τα πάντα αλλά δε μπορώ να βρω κάτι. Εκτός απο το να βάλω και σε αυτόν τον υπολογιστή την Aydigy πάνω ξέρει κανείς κάποια λύση; Ευχαριστώ πολυ
John-lamia Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα ένα καινούργιο pc με onboard κάρτα ήχου την soundmax hd audio που υποστηρίζει μέχρι και 7.1 ήχο surround. Στο παλιό pc είχα τα 7900 creative ηχεία με την Audigy 2 ZS και λειτουργούσαν μια χαρά και τα 7 και σε stereo format αφού είχε ρύθμιση να δουλεύουν ανά ζευγάρι τα ηχεία. Όταν τα έβαλα στο καινούργιο pc τα ρύθμισα όλα σωστά και παρόλο που με τον έλεγχο που κάνω από το πρόγραμμα της κάρτας, το soundMAX, ότι δουλεύουν και τα εφτά, δε δουλεύουν. Εννοώ ότι σε οποιοδήποτε player ήχου ή video δουλεύουν μόνο τα δύο μπροστινά και το woofer. Μόνο σε blyray ταινίες όταν ενεργοποιήσω το audio format surround δουλεύουν όλα. Έχω ψάξει τα πάντα αλλά δε μπορώ να βρω κάτι. Εκτός απο το να βάλω και σε αυτόν τον υπολογιστή την Aydigy πάνω ξέρει κανείς κάποια λύση; Ευχαριστώ πολυ βαλε την καρτα ηχου σε επιλογη 7,1. και λογικα καπου πρεπει να σου εχει την επιλογη για streams simultaneously να βαλεις το virtual ear. αμα μας πεις και ποια μητρικη εχεις ακριβος θα σου πουμε που να πας και τι να κανεις για να εχει 7,1 στα ΜΡ3
enygia Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 στον πίνακα ελέγχου (win 7) έχω δηλώσει ότι είναι 7.1 mobo :asus p6td deluxe
John-lamia Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 στον πίνακα ελέγχου (win 7) έχω δηλώσει ότι είναι 7.1 mobo :asus p6td deluxe τις αλλαγες θα τισ κανεις απ το προγραμμα που ειναι στο cd της μητρικης σου. οχι απ τα win. πρεπει να κανεις εγκατασταση το προγραμα και απο κει θα κανεις αλλαγες. μονο αυτο μπορει να δωσει την εντολη για να παιξουν τα τραγουδια σου σε 7,1. κατεβασε το και απο δω αμα θες. http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=1H6537GW0fPVHNhO
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.