Προς το περιεχόμενο

αποτυχια αποστολης μαιλ! δειτε το error απο τον μαιλ server.

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα δημιουργια ενος μαιλ λογαριασμου απο τον server που φιλοξενει την σελιδα.

ενω μπορει να κανει αποστολη μαιλ ο λογαρισμος δεν μπορει να λαβει μαιλ.

μπορει καποιος εμπειρος να καταλαβει το error !!!

Hi. This is the qmail-send program at yahoo.com.

I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.

This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

<[email protected]>:

173.205.127.22 does not like recipient.

Remote host said: 550 No Such User Here

Giving up on 173.205.127.22.

--- Below this line is a copy of the message.

Return-Path: <[email protected]>

Received: (qmail 17462 invoked by uid 60001); 12 Feb 2011 15:53:08 -0000

DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed; d=yahoo.com; s=s1024; t=1297525988; bh=oImL1bUOemH9ncW+u/S8LL50pFjMApNKacccdEZBQHo=; h=Message-ID:X-YMail-OSG:Received:X-Mailer:Date:From:Subject:To:MIME-Version:Content-Type; b=S7gpzZDhcN4qH2OaLE1jX3YlTRu5fBNMsQYK71bQsLkwCroOIk6zO83IKEDmRhkZsto/OixbvCHNVPHuJEYgqyXteRAUSTFzWZGCpQTuW6ptNxrlgm/zSrq9l454PASOngxdkEhR+1DGSS4S473jGfpb/B1q4AC/ShVq/i8yQ7U=

DomainKey-Signature:a=rsa-sha1; q=dns; c=nofws;

s=s1024; d=yahoo.com;

h=Message-ID:X-YMail-OSG:Received:X-Mailer:Date:From:Subject:To:MIME-Version:Content-Type;

b=J9GUebhJz2vSDmwHo0LUqFpK/yR+4FdU5Igj3S1pQh6JNNwD8uLq+Qq2kB3sVcCDiUtdN+7XwdJicvOtAJhsPeQL6qEKnIdxzRseARHOAbJouC2IAD/I0UBkF4f8PJ8zxr84/x8rG4B28BOYi4JL9FSXiAl2JzbTPRquVNLGgq0=;

Message-ID: <[email protected]>

X-YMail-OSG: K33jpn4VM1nt.5jehHQQjpllqmtfXk5ZWk6iRzE3MXpz0U3

McgB02bIuCBj6cjjMx9TUXKtC3mmmcSyl28UlhsT._YAUuz7FXvD4tQE39AE

ALhEqQMJH_axQC7gW.MPMzaY1g0WL0e73rlU2cePb1gGWNqYFpmxgM2P5moJ

eJy0yAw0gkz60TNp4tLQBJ.MzbfHSQ_Gh.IH1j0V3BaSIf.C32TjFZ6UdyZa

n4mIkDIzcWrmuiVipZP88A6q0ZC9424HnI_YWCQIMO6lgMZ5x61E0UqqJp.L

vSV86iUBzu6vNyyMlox8OzGj3yzxnKpvgF5ynPDcC3aNMiFBK0YSMWku53e4

B2Gc-

Received: from [85.75.216.60] by web33006.mail.mud.yahoo.com via HTTP; Sat, 12 Feb 2011 07:53:07 PST

X-Mailer: YahooMailClassic/11.4.20 YahooMailWebService/0.8.109.292656

Date: Sat, 12 Feb 2011 07:53:07 -0800 (PST)

From: xxxxxxx xxxxxxx <[email protected]>

Subject: test

To: [email protected]

MIME-Version: 1.0

Content-Type: multipart/alternative; boundary="0-992532416-1297525987=:16840"

--0-992532416-1297525987=:16840

Content-Type: text/plain; charset=us-ascii

test

Δημοσ.

ναι, μαλιστα για να αποφυγω καθε πιθανη περιπτωση λαθους. εστειλα μαιλ απο αυτο το λογαριασμο ουτος ωστε να κανω reply πισω. το μαιλ στελθηκε κανονικα αλλα το reply εφαγε "πορτα"...

μα γιαυτο εχω απορισει....

Δημοσ.

Αν εννοείς ότι στον σέρβερ δεν έρχονται mail τότε νομίζω είναι οι ρυθμίσεις του για outgoing/incoming messages.

Μπες στο λογαριασμό cpanel ή όποιο αντίστοιχο έχεις και δες τις ρυθμίσεις...

Α επίσης αν τυχόν κάνεις τεστ και στέλνεις πολλά mail στο λογαριασμό σου κλπ να προσέχεις γιατί μπορεί να φάνε πόρτα ειδικά στο hotmail αν πληρούν κάποιες προϋποθέσεις. Αυτές οι προϋποθέσεις είναι η συχνότητα αποστολής και το περιεχόμενο του mail που αν περιέχει κάποιες λέξεις όπως "pills" κ.α. τότε τα μπλοκάρει.

Δημοσ.

Αν εννοείς ότι στον σέρβερ δεν έρχονται mail τότε νομίζω είναι οι ρυθμίσεις του για outgoing/incoming messages.

Μπες στο λογαριασμό cpanel ή όποιο αντίστοιχο έχεις και δες τις ρυθμίσεις...

Α επίσης αν τυχόν κάνεις τεστ και στέλνεις πολλά mail στο λογαριασμό σου κλπ να προσέχεις γιατί μπορεί να φάνε πόρτα ειδικά στο hotmail αν πληρούν κάποιες προϋποθέσεις. Αυτές οι προϋποθέσεις είναι η συχνότητα αποστολής και το περιεχόμενο του mail που αν περιέχει κάποιες λέξεις όπως "pills" κ.α. τότε τα μπλοκάρει.

αρχικα να σου πω οτι τα τεστ τα κανω απο yahoo το οποιο δεν τραβαει τετοια ζορια.

σε σχεση με το cpanel που λες εχω ψαξει τα παντα. θα πρεπει να γινει καποια σχετικη ρυθμηση εκει ?

γιατι εαν ναι, δεν εχω κανει τιποτα μαις και πιστευα οτι θα επεζε με defult.

Δημοσ.

Το πιο λογικό για να μη μπορεί να δεχτεί mail ο σέρβερ είναι να είναι λάθος οι ρυθμίσεις. Δεν έχω κάτι άλλο να πω...

Δημοσ.

Το πιο λογικό για να μη μπορεί να δεχτεί mail ο σέρβερ είναι να είναι λάθος οι ρυθμίσεις. Δεν έχω κάτι άλλο να πω...

ναι αλλα σε ποιες ρυθμισεις αναφαίρεσε !

παντος ψανχωντας μεσα στο cpanel βρηκα σε καποιο απο τα μενου το Set Default Address.

μεσα σε αυτο εαν επιλεξω το domain που αφορα το μαιλ που εχει προβλημα, μου βγαζει καπου το No Such User Here.

γνωριζει κανει τι ειναι το συγκεκριμενο πεδιο ρυθμισης ?

Δημοσ.

Δεν είμαι cpanel expert απλά είχα και εγώ κάποια προβλήματα και κάπου είχε πάρει το μάτι μου ρυθμίσεις. Αν δυσκολεύεσαι ρώτα τον πάροχο. Αν έχουν καλές υπηρεσίες θα σου απαντήσουν.

Edit: Νομίζω ότι βρήκα το πρόβλημα. Περίμενε λίγο να ανεβάσω ένα screenshot

post-142628-0-19105800-1297551784_thumb.jpg

Αν κοιτάξεις θα δεις ότι λέει σε ένα σημείο "No Such User Here". Αυτό το μήνυμα σου έχει σαν απάντηση στο μήνυμα που παραθέτεις στο πρώτο ποστ. Άρα το πιθανότερο είναι να κάνεις κάποιο λάθος όπως είπε ο isay

Δημοσ.

ακριβος αυτο το cpanel εχω και εγω και αυτο το σημειο ειδα και εγω και το ανεφερα πιο πανω.

σε αυτο το σημειο χρειαζετε να κανεις καποια ρυθμιση ?

γιατι δεν ειναι οτι εχω κανει κατι λαθος, μιας και εκει δεν εχω κανει τιποτα!

Δημοσ.

ακριβος αυτο το cpanel εχω και εγω και αυτο το σημειο ειδα και εγω και το ανεφερα πιο πανω.

σε αυτο το σημειο χρειαζετε να κανεις καποια ρυθμιση ?

γιατι δεν ειναι οτι εχω κανει κατι λαθος, μιας και εκει δεν εχω κανει τιποτα!

Επέλεξε το "Forward to email address" και βάλε εκεί την προκαθορισμένη διεύθυνση που θες να πηγαίνουν όλα τα μηνύματα σε περίπτωση λάθους

Σου προτείνω να ξανά ελέγξεις τη διεύθυνση που έχεις δημιουργήσει ή και να τη δημιουργήσεις από την αρχή.

Δημοσ.

τα εκανα ολα απο την αρχη.

διαγραφη των mail account και δημιουργια απο την αρχη και στο Forward to email address εβαλα εξωτερικο μαιλ προς αποφυγη αλλον προβληματων.

δυστυχως δεν αλλαξε τιποτα ενω μπορει να κανει κανονικα αποστολη μαιλ δεν μπορει να λαβει !

μηπως λογο του οτι εχω και αλλα 2 domain μεσα θελει καποια ιδιαιτερη ρυθμιση ?

εννοειτε πως τις παραπανω ρυθμισεις της εκανα στο αναλογο domain....

Δημοσ.

γιατί δεν κάνεις έναν ticket στην εταιρία να στο λύσουν αυτοί ? μπορεί να έχεις πρόβλημα με DNS η κάτι να μην δουλεύει σωστά ο incoming server σου !

Δημοσ.

το να απευθυνθώ στη εταιρεια ειναι το τελευταιο πραγμα που μενει να κανω.

αν και νομιζω οτι βρηκα τι φταιει.

το θεμα ειναι οτι διστάζω να σας το πω διοτι θα με παρετε στο κυνήγι....

θα το τσεκαρω ξανα και θα επανελθω....

Δημοσ.

λογο του οτι ειχε χρειαστει να κανει καποιος καποιες εργασιες στη βαση το ειχε δουλεψει σε καποιο αλλο σερβερ.

ετσι, για να γινει αυτο ειχα μεταφερει τους name servers σε αλλη διευθυνση. οποτε ο λογος που δεν μπορουσε να λαβει μαιλ φανταζομαι οτι ηταν αυτος, μιας και δεν υπηρχε κατι σεταρισμενο στο νεο σερωερ απο πλευρας μαιλ.

ετσι δεν ειναι !

βλεπετε δεν εχει ανεβει ακομα και ειμαστε στο σταδιο δοκιμων με πολλα πραγματα και ετσι εγινε μπερδεμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...