NIKOsVAIO Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Κατεβάζεις τα .map αρχεία για τις χώρες που σε ενδιαφέρουν και τα nfs είναι συμπληρωματικά αρχεία. Δες εδώ τι κάνουν: http://www.naviusers.net/t6-topic Ωραια...Και κατι τελευταιο.Πρεπει να βαλω ο,τι ενημερωση βρω με σειρα ή απλως την τελευταια και ειμαι οκ?
GR1337 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μόνο την τελευταία. Κάθε 3μηνο βγαίνει καινούρια. Επίσης με την αγορά της συσκευής δικαιούσαι την τελευταία αναβάθμιση δωρεάν.
NIKOsVAIO Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μόνο την τελευταία. Κάθε 3μηνο βγαίνει καινούρια. Επίσης με την αγορά της συσκευής δικαιούσαι την τελευταία αναβάθμιση δωρεάν. Οκ!Σ'ευχαριστω πολυ για το χρονο και τη βοηθεια σου!Το εχω παραγκειλει και αυριο θα το εχω!Ελπιζω να βγει αξιοπιστο!
GR1337 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 H navigon είναι εγγύηση και το μηχάνημα εξαιρετικό. Καλορίζικο λοιπόν. Μόλις σου έρθει περιμένουμε εντυπώσεις.
NIKOsVAIO Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 H navigon είναι εγγύηση και το μηχάνημα εξαιρετικό. Καλορίζικο λοιπόν. Μόλις σου έρθει περιμένουμε εντυπώσεις. ΟΚ!θα το δοκιμασω και Ιταλια μιας και φευγω Τεταρτη και θα σας πω και εντυπωσεις για τους Ευρωπα'ι'κους χαρτες!
yiannis_1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 ΟΚ!θα το δοκιμασω και Ιταλια μιας και φευγω Τεταρτη και θα σας πω και εντυπωσεις για τους Ευρωπα'ι'κους χαρτες! Πάρτο έτοιμο imho. Το navigon φυσικά δε το συζητάω. Δεν προλαβαίνεις να το σπάσεις και να βρεις χάρτες και πρόγραμματα μέσα σε λίγες μέρες. Αργότερα μπορείς αν εχεις χρόνο και διάθεση μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο οπως εχω ξαναποστάρει. http://www.youtube.com/watch?v=JVa4-UYEHBU Αυτό που βλέπεις είναι το πιο φτηνό navigon 1200. 3 κατοιγορίες κάτω απο το 7άρι αγορασμένο απο το πλαίσιο στοκ έναντι 30 ευρό!!! plus μια 4άρα sd συνολο 37 ευρό... Το ψάξιμο χαρτών και κυρίως το σωστό στήσιμο των προγραμμάτων και του πειραγμένου menu είναι αρκετά μεγάλος μπελάς και εμένα μου πήρε βδομάδες να το φέρω στα μέτρα μου.
NIKOsVAIO Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Πάρτο έτοιμο imho. Το navigon φυσικά δε το συζητάω. Δεν προλαβαίνεις να το σπάσεις και να βρεις χάρτες και πρόγραμματα μέσα σε λίγες μέρες. Αργότερα μπορείς αν εχεις χρόνο και διάθεση μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο οπως εχω ξαναποστάρει. http://www.youtube.com/watch?v=JVa4-UYEHBU Αυτό που βλέπεις είναι το πιο φτηνό navigon 1200. 3 κατοιγορίες κάτω απο το 7άρι αγορασμένο απο το πλαίσιο στοκ έναντι 30 ευρό!!! plus μια 4άρα sd συνολο 37 ευρό... Το ψάξιμο χαρτών και κυρίως το σωστό στήσιμο των προγραμμάτων και του πειραγμένου menu είναι αρκετά μεγάλος μπελάς και εμένα μου πήρε βδομάδες να το φέρω στα μέτρα μου. Τωρα το αγορασα και σε 2 ωρες φευγω.Μια χαρα ειναι.Εχει μεσα ηδη τους χαρτες.
NIKOsVAIO Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 H navigon είναι εγγύηση και το μηχάνημα εξαιρετικό. Καλορίζικο λοιπόν. Μόλις σου έρθει περιμένουμε εντυπώσεις. Λοιπον, ειμαι Ιταλια και το μονο που εχω να πω ειναι το το μηχανημα απλα τα σπαει!Πολυ καλη η προταση σου!Σ'ευχαριστω και το συστηνω σε ολους ανεπιφυλακτα!
GR1337 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπον, ειμαι Ιταλια και το μονο που εχω να πω ειναι το το μηχανημα απλα τα σπαει!Πολυ καλη η προταση σου!Σ'ευχαριστω και το συστηνω σε ολους ανεπιφυλακτα! Χαίρομαι που το ακούω. Καλές διαδρομές να έχεις.
NIKOsVAIO Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Χαίρομαι που το ακούω. Καλές διαδρομές να έχεις. Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.