Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεου GPS mls destinator 4800A.Εγκρινετε?

NIKOsVAIO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατεβάζεις τα .map αρχεία για τις χώρες που σε ενδιαφέρουν και τα nfs είναι συμπληρωματικά αρχεία.

Δες εδώ τι κάνουν: http://www.naviusers.net/t6-topic

Ωραια...Και κατι τελευταιο.Πρεπει να βαλω ο,τι ενημερωση βρω με σειρα ή απλως την τελευταια και ειμαι οκ?

Δημοσ.

Μόνο την τελευταία. Κάθε 3μηνο βγαίνει καινούρια.

Επίσης με την αγορά της συσκευής δικαιούσαι την τελευταία αναβάθμιση δωρεάν.

Δημοσ.

Μόνο την τελευταία. Κάθε 3μηνο βγαίνει καινούρια.

Επίσης με την αγορά της συσκευής δικαιούσαι την τελευταία αναβάθμιση δωρεάν.

Οκ!Σ'ευχαριστω πολυ για το χρονο και τη βοηθεια σου!Το εχω παραγκειλει και αυριο θα το εχω!Ελπιζω να βγει αξιοπιστο! :rolleyes:

Δημοσ.

H navigon είναι εγγύηση και το μηχάνημα εξαιρετικό.

Καλορίζικο λοιπόν. B)

Μόλις σου έρθει περιμένουμε εντυπώσεις.

Δημοσ.

Καλορίζικο λοιπόν. B)

ΟΚ!θα το δοκιμασω και Ιταλια μιας και φευγω Τεταρτη και θα σας πω και εντυπωσεις για τους Ευρωπα'ι'κους χαρτες!

Δημοσ.

ΟΚ!θα το δοκιμασω και Ιταλια μιας και φευγω Τεταρτη και θα σας πω και εντυπωσεις για τους Ευρωπα'ι'κους χαρτες!

Πάρτο έτοιμο imho.

Το navigon φυσικά δε το συζητάω.

Δεν προλαβαίνεις να το σπάσεις και να βρεις χάρτες και πρόγραμματα μέσα σε λίγες μέρες.

Αργότερα μπορείς αν εχεις χρόνο και διάθεση μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο οπως εχω ξαναποστάρει.

http://www.youtube.com/watch?v=JVa4-UYEHBU

Αυτό που βλέπεις είναι το πιο φτηνό navigon 1200.

3 κατοιγορίες κάτω απο το 7άρι αγορασμένο απο το πλαίσιο στοκ έναντι 30 ευρό!!! plus μια 4άρα sd συνολο 37 ευρό...

Το ψάξιμο χαρτών και κυρίως το σωστό στήσιμο των προγραμμάτων και του πειραγμένου menu είναι αρκετά μεγάλος μπελάς και εμένα μου πήρε βδομάδες να το φέρω στα μέτρα μου.

Δημοσ.

Πάρτο έτοιμο imho.

Το navigon φυσικά δε το συζητάω.

Δεν προλαβαίνεις να το σπάσεις και να βρεις χάρτες και πρόγραμματα μέσα σε λίγες μέρες.

Αργότερα μπορείς αν εχεις χρόνο και διάθεση μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο οπως εχω ξαναποστάρει.

http://www.youtube.com/watch?v=JVa4-UYEHBU

Αυτό που βλέπεις είναι το πιο φτηνό navigon 1200.

3 κατοιγορίες κάτω απο το 7άρι αγορασμένο απο το πλαίσιο στοκ έναντι 30 ευρό!!! plus μια 4άρα sd συνολο 37 ευρό...

Το ψάξιμο χαρτών και κυρίως το σωστό στήσιμο των προγραμμάτων και του πειραγμένου menu είναι αρκετά μεγάλος μπελάς και εμένα μου πήρε βδομάδες να το φέρω στα μέτρα μου.

Τωρα το αγορασα και σε 2 ωρες φευγω.Μια χαρα ειναι.Εχει μεσα ηδη τους χαρτες.

Δημοσ.

Καλορίζικο λοιπόν. B)

Λοιπον, ειμαι Ιταλια και το μονο που εχω να πω ειναι το το μηχανημα απλα τα σπαει!Πολυ καλη η προταση σου!Σ'ευχαριστω και το συστηνω σε ολους ανεπιφυλακτα!

Δημοσ.

Λοιπον, ειμαι Ιταλια και το μονο που εχω να πω ειναι το το μηχανημα απλα τα σπαει!Πολυ καλη η προταση σου!Σ'ευχαριστω και το συστηνω σε ολους ανεπιφυλακτα!

Χαίρομαι που το ακούω.

Καλές διαδρομές να έχεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...