Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεου GPS mls destinator 4800A.Εγκρινετε?

NIKOsVAIO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι δυνατότητες έχει το 4800. Μια κινέζικη συσκευή παλαιάς τεχνολογίας είναι.

Οι σύγχρονες κινέζικες είναι πολύ καλύτερες και πολύ φθηνότερες (αν τις αγοράσεις απο εκει).

Δημοσ.

Στην τιμή που το ζητάνε είναι κλοπή.

Γιατι ρε παιδια τι εχει?Απο οσα σιαβαζω στις κριτικες του αλλα βλεποντας και τις δυνατοτητες του μια χαρα μου φαινεται...Ειμαι λαθος?

Αυτο δηλαδη ειναι καλο?Εχει δωρεαν ενημερωσεις ή πρεπει να πληρωσω κι αλλα για να τις κανω? (Και για ευρωπη)

Δημοσ.

Γιατι ρε παιδια τι εχει?Απο οσα σιαβαζω στις κριτικες του αλλα βλεποντας και τις δυνατοτητες του μια χαρα μου φαινεται...Ειμαι λαθος?

Αυτο δηλαδη ειναι καλο?Εχει δωρεαν ενημερωσεις ή πρεπει να πληρωσω κι αλλα για να τις κανω? (Και για ευρωπη)

To MLS είναι μια κινέζικη συσκευή παλαιάς κοπής με το πιο απαρχαιωμένο λογισμικό πλοήγησης, το destinator.

Αν θέλεις κινέζικη συσκευή πάρε μια απο την κίνα με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά με 70 ευρώ.

Το navigon απο την άλλη δεν έχει καμία σχέση ούτε σε ποιότητα κατασκευής, ούτε σε δυνατότητες.

Με την αγορά έχεις ένα κουπόνι που σου δίνει έκπτωση 80% για ανανέωση χαρτών και σου βγαίνει περίπου 17 ευρώ για 2 χρόνια. Αυτό σημαίνει 8 ανανεώσεις σε αντίθεση με την MLS που με την τακτική που έχει τώρα δίνει ένα χάρτη τον χρόνο και αν και μάλιστα χειρότερης ποιότητας απο των υπολοιπων εταιρειών.

Φυσικά μπορείς να βάλεις και μόνος σου τους νέους χάρτες χωρίς να πληρώσεις τίποτα.

Επιπλέον αν έχεις όρεξη να ψαχτείς μπορείς να βάλεις και άλλα προγράμματα.

Δημοσ.

To MLS είναι μια κινέζικη συσκευή παλαιάς κοπής με το πιο απαρχαιωμένο λογισμικό πλοήγησης, το destinator.

Αν θέλεις κινέζικη συσκευή πάρε μια απο την κίνα με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά με 70 ευρώ.

Το navigon απο την άλλη δεν έχει καμία σχέση ούτε σε ποιότητα κατασκευής, ούτε σε δυνατότητες.

Με την αγορά έχεις ένα κουπόνι που σου δίνει έκπτωση 80% για ανανέωση χαρτών και σου βγαίνει περίπου 17 ευρώ για 2 χρόνια. Αυτό σημαίνει 8 ανανεώσεις σε αντίθεση με την MLS που με την τακτική που έχει τώρα δίνει ένα χάρτη τον χρόνο και αν και μάλιστα χειρότερης ποιότητας απο των υπολοιπων εταιρειών.

Φυσικά μπορείς να βάλεις και μόνος σου τους νέους χάρτες χωρίς να πληρώσεις τίποτα.

Επιπλέον αν έχεις όρεξη να ψαχτείς μπορείς να βάλεις και άλλα προγράμματα.

Ωραια..Τοτε μαλλον λεω να χτυπησω το Navigon.Αλλα με ενδιαφερει αυτη σου η προταση ΄΄Φυσικά μπορείς να βάλεις και μόνος σου τους νέους χάρτες χωρίς να πληρώσεις τίποτα'' ;) Ξερω οτι καπως γινεται αλλα δεν εχω ξαναασχοληθει με gps,μονο pc.Οποτε...πως μπορεις να μου δωσεις τα φωτα σου? :rolleyes:

Δημοσ.

Απλά κατεβάζεις τα αρχεία των χαρτών και με ένα απλό copy-paste κάνεις τη δουλειά σου. :-)

Ναι αλλα απο που??? :-D

Δημοσ.

Χεχε!Εισαι μεγαλος!Αλλα μπορεις να μου εξηγησεις τι θα πρεπει να κατεβασω απο εκει.Εννοω με ποια σειρα να μπουν οι ενημερωσεις και ποιες ειναι οι σωστες για το μοντελο μου..? :mrgreen: Σορυ αν γινομαι κουραστικος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...