NIKOsVAIO Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα, λεω να αγορασω αυτο το GPS αλλα ειπα πρωτα να παρω καμια γνωμη.Τι λετε? (ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ)
nemesiskp Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Αν και εχω το 4800,εχω ακουσει οτι για ευρωπη δεν ειναι και οτι καλυτερο.Γενικα τα Mls.
GR1337 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/GPS/PNA-Car-Navigation/Navigon-70-Plus-PNA-5-Greece-Europe-1514301015.htm Απλά καμία σχέση.
weber122 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Για ευρώπη δεν ξέρω αλλά το 4800 σαν συσκευή έχει πολλές δυνατότητες.
GR1337 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Τι δυνατότητες έχει το 4800. Μια κινέζικη συσκευή παλαιάς τεχνολογίας είναι. Οι σύγχρονες κινέζικες είναι πολύ καλύτερες και πολύ φθηνότερες (αν τις αγοράσεις απο εκει).
nemesiskp Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Καλα ειπαμε υπαρχουνε καλυτερα(μιας και ειναι παλιο),αλλα μην το βγαλετε εντελως μουφα.
NIKOsVAIO Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Στην τιμή που το ζητάνε είναι κλοπή. Γιατι ρε παιδια τι εχει?Απο οσα σιαβαζω στις κριτικες του αλλα βλεποντας και τις δυνατοτητες του μια χαρα μου φαινεται...Ειμαι λαθος? http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/GPS/PNA-Car-Navigation/Navigon-70-Plus-PNA-5-Greece-Europe-1514301015.htm Απλά καμία σχέση. Αυτο δηλαδη ειναι καλο?Εχει δωρεαν ενημερωσεις ή πρεπει να πληρωσω κι αλλα για να τις κανω? (Και για ευρωπη)
GR1337 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Γιατι ρε παιδια τι εχει?Απο οσα σιαβαζω στις κριτικες του αλλα βλεποντας και τις δυνατοτητες του μια χαρα μου φαινεται...Ειμαι λαθος? Αυτο δηλαδη ειναι καλο?Εχει δωρεαν ενημερωσεις ή πρεπει να πληρωσω κι αλλα για να τις κανω? (Και για ευρωπη) To MLS είναι μια κινέζικη συσκευή παλαιάς κοπής με το πιο απαρχαιωμένο λογισμικό πλοήγησης, το destinator. Αν θέλεις κινέζικη συσκευή πάρε μια απο την κίνα με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά με 70 ευρώ. Το navigon απο την άλλη δεν έχει καμία σχέση ούτε σε ποιότητα κατασκευής, ούτε σε δυνατότητες. Με την αγορά έχεις ένα κουπόνι που σου δίνει έκπτωση 80% για ανανέωση χαρτών και σου βγαίνει περίπου 17 ευρώ για 2 χρόνια. Αυτό σημαίνει 8 ανανεώσεις σε αντίθεση με την MLS που με την τακτική που έχει τώρα δίνει ένα χάρτη τον χρόνο και αν και μάλιστα χειρότερης ποιότητας απο των υπολοιπων εταιρειών. Φυσικά μπορείς να βάλεις και μόνος σου τους νέους χάρτες χωρίς να πληρώσεις τίποτα. Επιπλέον αν έχεις όρεξη να ψαχτείς μπορείς να βάλεις και άλλα προγράμματα.
NIKOsVAIO Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 To MLS είναι μια κινέζικη συσκευή παλαιάς κοπής με το πιο απαρχαιωμένο λογισμικό πλοήγησης, το destinator. Αν θέλεις κινέζικη συσκευή πάρε μια απο την κίνα με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά με 70 ευρώ. Το navigon απο την άλλη δεν έχει καμία σχέση ούτε σε ποιότητα κατασκευής, ούτε σε δυνατότητες. Με την αγορά έχεις ένα κουπόνι που σου δίνει έκπτωση 80% για ανανέωση χαρτών και σου βγαίνει περίπου 17 ευρώ για 2 χρόνια. Αυτό σημαίνει 8 ανανεώσεις σε αντίθεση με την MLS που με την τακτική που έχει τώρα δίνει ένα χάρτη τον χρόνο και αν και μάλιστα χειρότερης ποιότητας απο των υπολοιπων εταιρειών. Φυσικά μπορείς να βάλεις και μόνος σου τους νέους χάρτες χωρίς να πληρώσεις τίποτα. Επιπλέον αν έχεις όρεξη να ψαχτείς μπορείς να βάλεις και άλλα προγράμματα. Ωραια..Τοτε μαλλον λεω να χτυπησω το Navigon.Αλλα με ενδιαφερει αυτη σου η προταση ΄΄Φυσικά μπορείς να βάλεις και μόνος σου τους νέους χάρτες χωρίς να πληρώσεις τίποτα'' Ξερω οτι καπως γινεται αλλα δεν εχω ξαναασχοληθει με gps,μονο pc.Οποτε...πως μπορεις να μου δωσεις τα φωτα σου?
GR1337 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Απλά κατεβάζεις τα αρχεία των χαρτών και με ένα απλό copy-paste κάνεις τη δουλειά σου.
NIKOsVAIO Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Απλά κατεβάζεις τα αρχεία των χαρτών και με ένα απλό copy-paste κάνεις τη δουλειά σου. Ναι αλλα απο που???
NIKOsVAIO Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 http://tinyurl.com/4ejhn56 Χεχε!Εισαι μεγαλος!Αλλα μπορεις να μου εξηγησεις τι θα πρεπει να κατεβασω απο εκει.Εννοω με ποια σειρα να μπουν οι ενημερωσεις και ποιες ειναι οι σωστες για το μοντελο μου..? Σορυ αν γινομαι κουραστικος...
GR1337 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Κατεβάζεις τα .map αρχεία για τις χώρες που σε ενδιαφέρουν και τα nfs είναι συμπληρωματικά αρχεία. Δες εδώ τι κάνουν: http://www.naviusers.net/t6-topic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.